Zdecydowanie nr 1 jeśli chodzi o filmy akcji."Gorączka" jest bardziej dramatem niż stricte kinem akcji,więc palma pierwszeństwa przysługuje "Snajperowi".Genialny klimat,wartka akcja,niecodzienne przedstawienie działań wojennych,gra Berengera,brak niepotrzebnych wątków,nieustanne napięcie,a jednocześnie genialny w swojej prostocie.
9/10
mi także się spodobał (8/10) , dokładnie pokazali jak działają snajperzy i tego genialnego Becketta i jego można powiedzieć idealne przeciwieństwo Millera ;)
wszystko ładnie pokazane , super akcji nie było ale i tak wciągało
Zgadzam się - najlepszy film akcji może lepsze jest Drużyna A ale to raczej komedia sensacyjna
Nie jest lepszy.A Berenger swoją drogą zasłużył na Oskara.Jeśli nie za rę rolę to za całokształt no ale on ma to coś co Rutger Hauer-osobowość a takich w "Żydkowni" się nie lubi...
Nieźle się uśmiałem, czytając ten temat a raczej jego tytuł;-) Lepszych filmów akcji jest całe mnóstwo. Jakbym zaczął wymieniać, to bym chyba z godzinę stracił. Większość filmu nuda, nic się nie dzieje. Dopiero pod koniec coś się zaczyna dziać, ale i tak jest bardzo średnio. A Tom Berenger jest pod każdym względem lepszy w filmie Pluton. To jest dopiero film! Snajper przy nim to całe lata świetlne różnicy. Snajper ode mnie ma 5 z minusem.