PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 289 tys. ocen
7,4 10 1 289270
7,4 71 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Jedna ze słabszych bondowych piosenek, nic po niej w głowie nie zostaje. Co prawda aż tak źle
jak w przypadku Madonny nie jest, ale i tak cienizna.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Nie jest tak źle, refren jest dobry, ale te chórki na końcu mogli sobie darować.
Rytm też jest dobry, o ile dobrze wiem pre-title sequence kończy się upadkiem Bonda do wody, więc początek piosenki będzie dobrze do tego pasował. Wiele też zależy od wyglądu napisów początkowych.

lc1

Piosenka jak dla mnie też jest bardzo słaba. Zwłaszcza, że lubię Adele....

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Według mnie kawałek jest świetny, mino iż nie lubię Adele.

Mojzesz_trzeci

ja go porównuję do np Goldfinger czy Tomorrow Never Dies, wypada blado moim zdaniem

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Zgadzam się, niestety - nuda, powtarzalność, bezpieczna płycizna. Słyszałem rzeczy podobne już milion razy. Zaledwie poprawny popowy produkt, który ma stać się przebojem i zarobić swoje. Żadnej ambicji, żadnych poszukiwań, a tandetne chórki w finale straszą dziwaczną pompą. Może w zestawieniu z obrazem piosenka nabierze nieco rytmu i jakoś się obroni, na razie bardzo przeciętnie.

ocenił(a) film na 7
J__van_den_V_

Piosenka dupy nie urywa, ale może być.
Mnie osobiście podobała się propozycja do Quantum of Solace, szkoda, że wybrali gorszą.

http://www.youtube.com/watch?v=ahGQzbKtwe0

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Niestety jakie czasy taka piosenka do Bonda.

ocenił(a) film na 9
jasiu15

przecież Madonny utwór był całkiem niezły,taki ze tak powiem z przytupem energetyczny ,no konkretny po prostu....
A ten utwór Adel,no moze nie najgorszy,po kilku przesłuchaniach pomału sie przyzwyczajam ale nic zaskakującego,bardzo w klimacie bondowskim...

aronn

Przecież o to chyba chodzi żeby była w klimacie Bondowskim. Piosenka jest genialna, idealnie pasuje do filmu o Bondzie

ocenił(a) film na 9
Gizbertal

No ok ale przez to wtórna zobacz co zrobiła Tina Turner i Madonna coś całkiem innego,bardziej nowoczesnego....

ocenił(a) film na 9
jasiu15

A mi się podoba, jest zajebista.