PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101511}

Sky Fighters

Les chevaliers du ciel
2005
6,5 2,9 tys. ocen
6,5 10 1 2927
Sky Fighters
powrót do forum filmu Sky Fighters

no musicie przyznać, że kobietka robiąca "rozbierankę" na tym niebieskim samolociku, który tak ładnie rozkłada skrzydełka, musiała wam drodzy faceci kinomaniacy utkwić w głowach (dla tych, którzy lubią się czepiać: "tak, tak, wyluzuj, otrzyj usteczka z piany, ja też wiem że są lepsze i takie też widziałem")

Crazy_Ivan

właśnie:) zajebista jest, chociaż jestem tylko dziewczyną XD Jak się nazywa ta aktorka?? W obsadzie nie mogę jej znaleźć.

ocenił(a) film na 9
Crazy_Ivan

Faktycznie, ładny samolocik, F4U Corsair, miodzio ;)

użytkownik usunięty
Estranged

Piękna riposta, z ust mi to wyjąłeś.

Crazy_Ivan

O dziwo, dla mnie, bardziej pociągająca była ta niby ważna Pani, grana przez Géraldine Pailhas

ocenił(a) film na 9
LuQ_2

W sumie też fajna... tylko troszkę kościście wygląda :) - ale to domena aktorek :) - a co sądzisz o pani porywaczce mirage`a?

ocenił(a) film na 3
Crazy_Ivan

To była "bardzo spontaniczna scena". To normalne, że koleżanka z pracy robi taniec go-go, by poprawić sobie notowania w biurze <lol>.

<Laska niebywała - a i owszem>

baraja_2

A wiecie jak ona się nazywa?

blablabla

ocenił(a) film na 9
baraja_2

:D:D:D:D no wiesz :D:D a może takie właśnie są pilotki :D:D takie wiesz :D:D wyzwolone :D:D:D

owszem scena ociera się o absurd troszkę :D:D

ocenił(a) film na 8
baraja_2

Dobre:)

ocenił(a) film na 8
Crazy_Ivan

W ogóle zdjęcia fajne

ocenił(a) film na 9
minoshers

Zdjęcia są super, ale szkoda trochę, że poza amerikańćkim Top Gun i tym filmem nie ma produkcji o samolotach z pierwszego zdarzenia. Nadzieją Top Gun 2 :)

ocenił(a) film na 8
Crazy_Ivan

Właśnie też mnie to zastanawia. A trochę materiału by się znalazło. Mogliby pokazać Serbię, Irak, Afganistan, Libię wojny z lat 60-70 czy choćby konflikt w Korei. A tak to... Firefox, i kilka policzalnych na palcach ręki filmików

ocenił(a) film na 9
minoshers

Niestety... Stealth poza efektami to zażenowanie za zażenowaniem... niech ktoś zrobi w końcu dobry film o samolotach! :)

ocenił(a) film na 8
Crazy_Ivan

Ciekawe jak zrobią Top Gun 2...?:)

ocenił(a) film na 9
minoshers

ojj mam nadzieję, że tak jak nowego Star Treka :) dobre efekty i nawet ciekawa fabuła... ale tutaj chciałbym raczej tylko konkretne efekty :) i żeby migi były migami :D

ocenił(a) film na 8
Crazy_Ivan

No dokładnie! Popieram!

ocenił(a) film na 9