PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9589}

Skryta namiętność

Untamed Heart
1993
7,3 3,2 tys. ocen
7,3 10 1 3172
4,7 3 krytyków
Skryta namiętność
powrót do forum filmu Skryta namiętność

koniec :-(

użytkownik usunięty

Film jest wspaniały. Bardzo mi się podobał. I jeszcze Christian Slater (zabójczo przystojny) w roli Adama. Tylko dlaczego tak się kończy??? Myślałam że się rozpłaczę. Ja rozumiem że miał być wzuszający, ale... Ale mimo wszystko to jest jeden z najlepszych filmów jakie widziałam.

ocenił(a) film na 10

no właśnie...
Tez długo nie mogłam zrozumieć dlaczego musiał nastąpic taki koniec...było mi tak strasznie przykro..smutek...i oczywiście niejedna łezka się zakręciła...

ocenił(a) film na 10
a_ja_jestem_Wiola

Prawda?
Byłam zrozpaczona:(( Ryczałam jak bóbr:(((((((( Ale takie właśnie zakończenia bardziej zapadają nam w pamiec niż te szczęśliwe.....

ocenił(a) film na 10

Ja się tak strasznie rozryczałam, że aż moja rodzinka wpadła do pokoju myśląc,iż ktoś morduje ich ukochaną córeczkę ;) Co do zakończenia: macie rację! Miałam taką nadzieję że film się dobrze skończy...a tu takie... nie mogę powiedzieć rozczarowanie bo bym skłamała. Dzięki takiemu "sad end" film ten zwrócił moją uwagę i jest tym czym jest, czyli pieknym filmem o miłości (z ślicznym Christian'em na dokładkę).
PS. Czy ktoś zauważył jaki jest tekst piosenki której słucha Caroline pod sam koniec filmu? Jak go zrozumiałam to łzy popłynęły jeszcze większą falą :,(

"The greatest thing
You'll ever learn,
Is just to love
And be loved
in return"
Nat King Cole

Mysza_2

cześć nie wiesz przypadkiem gdzie można kupić film " skryta namiętność " ?? szukałem we wszystkich sklepach internetowych i nic. Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki!

Bardzo dobrze, że kończy sie właśnie tak, ja też płakałam:)gdyby zakończenie było inne to film byłby bez sensu (nie podobała mi sie tylko ta historia z małpami- dziwna jakaś mogli wymyślić coś lepszego).

P.S. Bez przesady "zabójczy" to on na pewno nie jest.
POZDRAWIAM!!!