Film jest wspaniały. Bardzo mi się podobał. I jeszcze Christian Slater (zabójczo przystojny) w roli Adama. Tylko dlaczego tak się kończy??? Myślałam że się rozpłaczę. Ja rozumiem że miał być wzuszający, ale... Ale mimo wszystko to jest jeden z najlepszych filmów jakie widziałam.
no właśnie...
Tez długo nie mogłam zrozumieć dlaczego musiał nastąpic taki koniec...było mi tak strasznie przykro..smutek...i oczywiście niejedna łezka się zakręciła...
Prawda?
Byłam zrozpaczona:(( Ryczałam jak bóbr:(((((((( Ale takie właśnie zakończenia bardziej zapadają nam w pamiec niż te szczęśliwe.....
Ja się tak strasznie rozryczałam, że aż moja rodzinka wpadła do pokoju myśląc,iż ktoś morduje ich ukochaną córeczkę ;) Co do zakończenia: macie rację! Miałam taką nadzieję że film się dobrze skończy...a tu takie... nie mogę powiedzieć rozczarowanie bo bym skłamała. Dzięki takiemu "sad end" film ten zwrócił moją uwagę i jest tym czym jest, czyli pieknym filmem o miłości (z ślicznym Christian'em na dokładkę).
PS. Czy ktoś zauważył jaki jest tekst piosenki której słucha Caroline pod sam koniec filmu? Jak go zrozumiałam to łzy popłynęły jeszcze większą falą :,(
"The greatest thing
You'll ever learn,
Is just to love
And be loved
in return"
Nat King Cole
cześć nie wiesz przypadkiem gdzie można kupić film " skryta namiętność " ?? szukałem we wszystkich sklepach internetowych i nic. Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki!