PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107982}
7,0 16 tys. ocen
7,0 10 1 15835
4,7 6 krytyków
Skazany na piekło
powrót do forum filmu Skazany na piekło

ZAJEBISTY 10/10

ocenił(a) film na 9

Dobra fabuła zajebiste wykonanie . Poprostu rewela . Jean Claude Van Damme Uwielbiam go !!

ocenił(a) film na 3
19susu09

chyba sobie jaja robisz ten film to tandeta - 3 to maks co można z niego wycisnąć

ocenił(a) film na 8
19susu09

popieram założyciela tematu jeden z lepszych filmów Van Damma.9/10:]:]:]

kefirhero

najlepszy z tych nowych filmow Van Damma, dalem 7

19susu09

Zaskakujaco dobry film niespodziewałem sie ze Van Damme zagra w takim filmie;]

ocenił(a) film na 10
MastaBlasta

Znakomity,o wiele lepszy od "Wykonać wyrok",tu JCVD jest normalnym gościem a nie herosem rozwalających wszystkich i wszędzie.Sadziłem że Jean juz się skonczył po "Uniwersal Soldier" a tu masz miła niespodzianka-10/10.

19susu09

może to i jest najlepszy film z Van Damme, może nawet wśród filmów z Van Damme ma on 10/10.
Ale normalnie, jakby nie patrzeć jest to tandeta. Co prawda można obejrzeć (i zapomnieć). W tym filmie nie ma nic oryginalnego. Po prostu: zlepek innych, mniej lub bardziej tandetnych filmów.

FAKT. jest dla mnie zaskoczeniem, że film z Van Dammem potrafił osiągnąć poziom PRZECIĘTNY. Ale jeśli ktoś mu wystawia 10/10, to chyba - bardzo delikatnie mówiąc - zaczyna swoją przygodę z kinematografią ;]

ocenił(a) film na 9
Tewux

ja takze dalem 10 ale za fabule bo mnie efekty nic nie interesuje wazne zeby byl ciekawy a ten film byl bardzo ciekawy

ocenił(a) film na 10
Tewux

chyba sobie gościu kpisz ty się na filmach nie znasz

sasaki_filmweb_filmweb

Napisać, że to najlepszy film z Van Dammem (sic!), to jeszcze im mało.
Może i ja się nie znam na filmach, ale jak Ty byś się znał, to byś zauważył wtórność tej produkcji.

ocenił(a) film na 5
Tewux

Zgadzam się z przedmówcą. Film klasy średniej. Już nie mówiąc o fabule, ale gra aktorów w tej produkcji mówi sama za siebie.

użytkownik usunięty
miewam__koszmary

Mi tam się podobał na pewno jeden z lepszych na dorobku Van Damma

Super film

19susu09

Wiele filmów z Van Damme'm już oglądałem, większość przez przypadek (bo akurat w TV leciały), 'In Hell' obejrzałem niedawno, i byłem zaskoczony pozytywnie, większość filmów z Van Damme'm czy Seagal'em z założenia oceniam bardzo nisko, 6/10 jakie dałem 'In Hell' jest pozytywną oceną, filmowi nic nie brakuje do bycia klasyfikowanym jako przyzwoity dramat. Faktycznie, rozterki bohatera są dość płytkie a fabuła nie jest jakaś oryginalna, ale jest to zdecydowanie najlepszy film z 'księciem gniotów' Van Damme'm