PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125973}

Shrek Trzeci

Shrek the Third
2007
6,7 219 tys. ocen
6,7 10 1 218889
5,8 50 krytyków
Shrek Trzeci
powrót do forum filmu Shrek Trzeci

czy ktos ma gre shrek trzeci jak tak to jak sie przechodzi poziom w zabawkowni tam gdzie na początku poziomu pokazuje sie pinokio w pudle i woła help (czyli pomocy) bardzo prosze o szybką odpowiedz

ocenił(a) film na 7
Nightwing

dobra widze że tego nie przejde bo nikt niechce mi pomuc dzieki

ocenił(a) film na 6
Nightwing

A może wiesz jaki tytuł ma gra??

ocenił(a) film na 6
Moniszyn

Shrek trzeci czy shrek 3??

ocenił(a) film na 7
Moniszyn

shrek trzeci

ocenił(a) film na 10
Nightwing

VEGETA: słuchaj, nie masz za co dziekowac bo prawdopodobiensteo ze ktos kto ma gre wejdzie na ta strone i przeczyta ten post jest malutkie wiec nie dziw sie ze nikt w ciagu 4 godzin ci nie odpisal :/

ocenił(a) film na 7
tom320000

spójrz na date temat napisałem 23 czerwca a odpowiedz napisałem 24 na przyszłosc patrz na daty

Nightwing

Nooo z taką uprzejmością to z pewnością każdy Ci pomoże... Powodzenia :/

ocenił(a) film na 7
Black_Martini

a czy ja jestem nieuprzejmy

Nightwing

czy ktos jest z Łodzi...

Nightwing

Vegeta - ale mogłeś to napisać z więkrzą dozą uprzejmości, "na przyszłość patrz na daty" nie brzmi najwspanialej... No ale jak tam sobie chcesz ;) pozdro

ocenił(a) film na 7
Black_Martini

no sorry ale naprawde zależy mi na tej grze bo chciałbym to przejśc

Nightwing

No wybacz ta gra nie jest wogóle w sprzedaży ;P

ocenił(a) film na 7
Ziom_PL

no ale można z torrentów ściągnąc

ocenił(a) film na 10
Nightwing

to se sciagnij poradnik (jasne ze nie z torrenta)

a po drugie to ile ty masz lat ze se takiej dziecinnej gry nie przejdziesz?

P.S. sorry ze jestem taki uprzejmy jak ty

ocenił(a) film na 7
tom320000

e jak chcesz to se ściągnij to se zobaczymy czy to przejdziesz mądralo

ocenił(a) film na 8
Nightwing

1 gra była dziecinnie prosta, 2 była prościutka,moj 5 letni kuzyn ją całą przechodził oprócz jednego momentu gdzie sam kilka razy musiałem sprobować... Domyślam sie ze 3 część jest równie prosta,tylko pewnie trzeba troche rozkminić,ale to jest gra głównie dla dzieci więc wątpie żeby było tam coś mega trudnego...

ocenił(a) film na 7
barnaba

no bo tam jest takie kule spadające po takiej ślizgawce i tam musisz sie wdrapac i tam są drzwi no i nie chcą sie otworzyc a niema wogule żadnej dzwigni

Nightwing

VEGTA-WIM JAK OTFORZYĆ TE DRZWI JAK SHREK ZACZYNA PHAĆ TE DRZWI TO TY MUSISZ KLIKAĆ WCIONGLE KLIKAC STRZAŁKE W LEWO ARZ TE DRZWI WYLECO JAK CO TO ODP

Nightwing

cze nazywam sie michał niewiem jak przejść ten lvel ale ja nie dawno zaczołem gre i nie moge przejść takiej rundy na poczontku gry jest jakiś zamek a wnim so piraci i niewiem co mam tam zrobić jak wiesz to mi odpisz plos

michal1031

hej mam ten sam problem z przejściem tego poziomu,nie mam zielonego pojęcia co robić i jak,rozbiłam wszystko co można było i co dalej?

michal1031

michal juz wiem...musisz kilka razy popychac drzwi :) udsalo mi sie :)tak samo ze skrzynia :) powodzenia

alex_p

hej wcale nie . Przecież te drzwi otwierają się samoczynnie, a w tym przypadku tak nie jest. co trzeba zrobić, pomóżcie prosze.

dories

nie wiem jak masz ustawiona klawiature ,ale musisz kilka razy naciskac ten sam przycisk,ktorym zawsze sie otwiera dzwignie i dzwi,a wtey one sie otworza

alex_p

dzięki, ale czy mówimy o tych niebieskich drzwiach , na samej górze? tam skąd wypadają kulki?

dories

Ja mam na myśli ten poziom , o którym była mowa powyżej- czyli ten, w którym pinokio woła : help

dories

JA TEŻ MAM PROBLEM Z OTWORZENIEM TYCH NIEBIESKICH DRZWI u góry czy wy już przeszliście ten poziom prosze dajcie znać jak to zrobiliście

JOLA_I_KRZYSIEK

trzeba chwycić kulkę ( prawy ctrl+alt, to jest jakiś "super atak" )i rzucić w obie tarcze pinokia.

michal1031

ja mam inny problem. Chcę to bratu zainstalować, ale na jest napisane, że błąd sterownika DirectX. Zainstalowałem tego co dali na płycie (oryginalna) oraz ściągnąłem nowszego, cały czas nic...wie ktoś może co z tym zrobić?