PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=389424}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20069
3,0 5 krytyków
Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku
powrót do forum filmu Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku

drapieżne sarny

ocenił(a) film na 8

Film jest tak gangsterski i brutalny, jak drapieżne są sarny. Chociaż nierzadko można oglądać tyle wanien krwi wylanych w ciągu 60 minut:).Dlatego potrafi wygenerować sporo łez u uważnego odbiorcy.Polecam.

ocenił(a) film na 7
gutekr

Ja też polecam, kapitalna wręcz ścieżka dźwiękowa, świetna koordynacja ruchowa bohaterów i teksty na najwyższym poziomie chocby:
"tak nie musi byc..yy ..to znaczy tak nie może byc"
"Uciekajmy ja myślałem, że on jest naprawdę, a on jest tylko legendą"
Oprócz tego film porusza ważne kwestie społeczne i kulturalne, osobiście sklasyfikowałbym go jako komedię obyczajową.

ocenił(a) film na 6
kamilrb

To juz nie ten stary skurcz:(
Film da sie obejrzec ale Walaszek i spolka sie powtarzaja i brak
im nowych,ciekawych pomyslow na fabule.
Widac,ze panowie znormalnieli,zdziadzieli,dzieci,rodzinka i tamte szalenstwo sie skonczylo.

Nawet dali 'corci' pobic Andrzeja 'od oszczednosci'.

Plusy za poscig momentami nieco w stylu 'Carmageddonu' i za kapele w 'Punkcie'.

Polecam stare produkcje jak 'Sum tak zwany olimpijczyk','Bulgarski poscikk' a nawet 'Wsciekle Piesci Weza 1'.

użytkownik usunięty
Vaginator

jak dla mnie to sarnie żniwo powyższe 3 tytuły bije na głowę(no może poza bułgarskim), ale cóż...

w rankingach tego typu produkcji chyba największe znaczenie ma kolejność oglądania

ocenił(a) film na 8
gutekr

Film tylko dla maniaków Git Prokukcji. Czyli dla mnie. Według mnie najlepsza to ich komedia. Świetnie mi również ogląda się kartony na 4funtv, gdzie Walaszek podkłada głosy glównym bohaterom.

ocenił(a) film na 10
azu

Nieprzeciętni bohaterowie, niezapomniane pojedynki, zapadające w pamięć teksty to Sarnie Żniwo! ;p

Rutson

heh i ten potwór z taśmy magnetofonowej ,plastikowa sarna z zakrwawionym
pyskiem .
Ten film rozwali każdego widza ,taka dobra komedia rzadko się trafia w
polskim zamulonym kinie :)
GITprodukcja wydaje nowy film ,już niedługo,tylko pozostaje czekać :P

ocenił(a) film na 10
elte18

arcydzielo! muzyka powala, humor sytuacyjny jest mega, nie dla wszystkich, to prawda. duzo czarnego humoru, nawiazan do popkultury itd. jak dla mnie najlepszy film skurczow.