George Clooney rzeczywiście jest jednym z tych aktorów, którzy wydają się niewiele zmieniać z biegiem lat. Jego wygląd, styl i charyzma pozostają na stałym poziomie, co sprawia, że wielu ludzi komentuje jego "niezmienność". Jest to często przypisywane dobrym genom, zdrowemu stylowi życia, a także możliwym zabiegom kosmetycznym, które pomagają w utrzymaniu młodzieńczego wyglądu. Clooney, będący ikoną Hollywood, nadal cieszy się dużą popularnością i uznaniem zarówno za swoje role filmowe, jak i działalność poza ekranem.
Brad Pitt jest również jednym z tych aktorów, którzy wydają się niewiele zmieniać z biegiem lat. Jego wygląd, styl i charyzma pozostają na stałym poziomie, co sprawia, że wielu ludzi komentuje jego "niezmienność". Jest to często przypisywane dobrym genom, zdrowemu stylowi życia, a także możliwym zabiegom kosmetycznym, które pomagają w utrzymaniu młodzieńczego wyglądu. Pitt, będący ikoną Hollywood, nadal cieszy się dużą popularnością i uznaniem zarówno za swoje role filmowe, jak i działalność poza ekranem.
Bardzo się zmienił Brad Pitt. Ja tuż po tym filmie włączyłem Pan i Pani Smith i tam Brad Pitt wygląda mega inaczej, powiedziałbym że na starość dużo lepiej niż za młodu, ale inaczej :)
Ciekawe . Ja tego aż tak nie spostrzegłem. Jak siegam jednak pamięcią tak przed oczami mam tę samą twarz i w Ocean eleven, Babel czy Siedem lat w Tybecie, tak w Ad Astra. Ocywiście musiał się zmieniać ale jest bardzo podobny.
Patrzcie na tego Brada Pitta i George'a Clooneya! Całe życie młodzi i przystojni, a ja? Ja to chyba w poprzednim życiu byłem ich trenerem personalnym i teraz mam za to karmę!