No może bez przesady, ale na pewno zasmuca i zniechęca. Tak kiepskiego polskiego filmu jeszcze nie widziałem. Może miałbym inną opinię, gdybym był o połowę młodszy, ale w takim razie po co w filmie dla 14-15 latków eksponowanie męskich genitaliów? Kartonowa fabuła, nierewelacyjna gra aktorska, szablonowość ujęć (kopia "Ptaśka" była szczególnie rozczulająca) i zdecydowanie za dużo elementów animowanych nie łączących się w spójny sposób z resztą filmu składają się na produkcję, której naprawdę nikomu nie mogę polecić.
Mój ulubiony (mocno dramatyczny) cytat:
"Nie ma internetu!
I już nie będzie!"
marna prowokacja, zadnych filmow ocenionych oprocz tego.
poza tym masz jesli wzburzasz sie na widok meskiego przyrodzenia to chyba masz problem...
Prowokacją było by, gdybym napisał komentarz chcąc wywołać takie reakcje, jak Twoja. Nie było to moim celem, więc muszę zaprotestować. Co do drugiej kwestii - nie wzburzam się, kwestionuję sensowność tej sceny w filmie ewidentnie skierowanym do młodzieży. Zdążyłem w międzyczasie przeczytać kilka innych opinii i wnioski są proste - nastolatkom się podoba. Niech i tak będzie, na pewno macie lepszą znajomość środowisk gimnazjalno-licealnych niż ja. Dla mnie była to strata czasu i pieniędzy.
ewidentnie skierowany do młodzieży ? Wybacz ale rola rodziców w tym filmie ukazuje samą prawdę, więc tzw dorośli też powinni się wiele nauczyć z tego filmu , co robić aby nie doprowadzić dziecka do takiego stanu psychicznego, rodzicom się wydaje że dadzą kasę zapewnią idealną przyszłość i wszystko jest ok, niestety nie, w życiu pojawiają się różne problemy których rodzice nie rozumieją bo nie są obecni duchem a portfelem, a w świecie Dominika rodzice odgrywali najmniejszą rolę, nie potrzebował ich, bo go do tego przyzwyczaili , kasa kasa kasa tak synu uczysz się za nasze pieniądze zdasz maturę i będziesz KIMŚ. Jak widać to nie wystarczyło żeby chłopak był w pełni szczęśliwy
Poślij rodziców na ten film, to odetną Ci internet i wyrzucą z domu paralizatory, nożyczki i bazooki :)