nie , a jaką gra tam role ?
skoro w zaćmieniu gra jane to dlaczego nie gra tam alec ani inni z volturi
Gra swoją rolę :P Reszta Volturi też jest, przejżyj sobie obsadę. Tylko gdzieś Aro wcięło. Volturi przybędą do Forks zrobić porządek po bitwie między wampirami...
Hmm.... z tego co pamiętam to Aro nie było w Zaćmieniu... Tylko Jane przybyła z niewielką delegacją właśnie w sprawie rozprawienia się z nowo narodzonymi, ale dawno czytałam więc głowy nie dam sobie uciąć ;)
.Tak na koniec przybyla Jane z Felixem i Demetrim [Aleca chyba nie bylo]
mieli oni zrobic porzadek z armia narodzonych stworzonych przez Victorie, ale Cullenowie i wilkolaki zalatwily sprawe wiec nie mieli co robic tylko zabili jedna, ktora Carlise zostawil i sie zmyli. Ara, Kajusza i Marka nie bylo.
Z tego co ja pamiętam, to cały klan Volturi przybędzie do Forks dopiero w 4 części, kiedy dowiedzą się, ze u Callenów jest dziecko-wampir (nie pamiętam jak sie to nazywalo, dawno czytalam), którym byla Renesmee (pół człowiek). Chyba dobrze pamiętam prawda??
tak, tylko w zaćmieniu Victoria zbierała armię nowonarodzonych, która pozabijała trochę dużo osób. Cullenowie się tym zajęli, o czym nie wiedziało Volturi i przybyło tam zapobiec temu. Zabili tam wampirzycę Bree. I nie przybywa cały klan tylko wcześniej wymienione osoby .
W ZACMIENIU !!
Bosh.. w trzeciej czesci!
Wiktoria stworzyla armie nowo narodzonych!
Cullenowie z nimi walczyli na polanie
i juz po walce przyszla Jane z trzema albo dwoma
innym wampirami!! Zabili Bree i poszli sobie, nooo !
1.) przeczytaj ksiazke
2.) skoro i tak tego nie zrobisz :P
pojawiaja sie by posprzatac po walce (nie bede zdradzal wiecej szczegolow) dzieje sie to pod koniec...
(i nie ma tam wielkiej trojki :P)
ja dawno juz czytałam sagę ale z tego co pamiętam nie przypominam sobie żeby ktoś z volturi się pojawi . przecież co wy wszyscy gadacie to w przed świtem jest ! to tam pojawia się dzieciak Belli i Edwarda potem jakaś tam wampirzyca z alaski widziałą dzieciaka belli i edwarda i poszła do volturi żeby im powiedzieć i na koniec oni przybywają do forks i wszystko się wyjaśnia że to nie jest wampir tylko pół wampir pół człowiek !!
wpiszcie se w wikipedii zacmienie powieść i tam jest napisana cała fabuła !! gdyby było cos w książce o volturii że się pojawią, że przybędą to na pewno coś by tam pisało !!!!
Karolcia jak dawno czytalas to sie nie odzywaj ja wlasnie trzymam ksiazke w reku i mowie Volturi wystepuja w zacmieniu!!!!Ale nie wielka 3-ka tylko wymienione wczesniej osoby!!!