Summit Entertainment potwierdziło że Przed Switem będzie kręcone jako dwie osobne części. Pierwsza część będzie miała premiere 18 Listopada 2011. Reżyserem będzie Bil Condon i w filmie zagrają Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner a także Billy Burke jako Charlie Swan a także wszyscy z rodziny Cullen. Produkcja filmu rozpoczyna sie jesienią.
nie no niech juz przestana bo faktycznie jak pójde na film to tylko po to zeby zobaczyc to pozlepiane w całość :///
a ja się trzymam. Ostatnio oglądałam tylko stop klatki ze sceny na parkingu, ale to tak jak zdjęcia. Nie dam się podkusić. Już tyle wytrzymałam i tak bardzo się cieszę na film, bo będzie dla mnie jak ciastko z niespodzianką, a Edward cudny Edward - to jak spotkanie z kimś bardzo dawno nie widzianym a tak bardzo utęsknionym...hah
ja nie oglądam nic. zdjęć, filmików, żadnych wycinków. film straciłby przez to dużo na wartości ! wolę poczekać na premierę!
u mnie tez :( mam za słaba silna wolę, chłonę wszystko co się ukazuje jak gąbka. Pociesza mnie recenzja z pokazu przedpremierowego, trzymam kciuki:)
ja też nie mogę się powstrzymać od oglądania zwiastunów ;(( jakby ich nie pokazywali było by znacznie lepiej ;D ale przyrzekłam sobie że na Przed Świtem nie obejrzę ani jednego ;p no może jeden, ale nic więcej ;D
Ja na razie poza zwiastunami i filmikiem z gali nic więcej nie widziałam, 3mam się jakoś ;) A co do tej recenzji z pokazu przepremieriowego to można ją gdzieś znaleźć? Kuuurde niech ten czas szybciej leci :(
Huraaaaaaaaaaaa!!!!
W Cinem City (w Zielonej w moim przypadku) jest maraton i tak jak w zeszłym roku, że Zaćmienie puszczą o 0:01 30 czerwca :DDD, a już myślałam, że nie będę jednak mogła jechcać na maraton :DDDDDD
elmirka a skąd masz te wieści bo na ich stronie cicho... daj ew link gdzie można bilety rezerwować...
u mnie w cinema (Warszawa - Arkadia) jest maraton. Można kupić albo na samo Zaćmienie na godzinę 00:01, albo na trzy filmy na 19:30 - 29 czerwca
ale ja i tak idę 30 czerwca na 12.30 :D
ech zazdroszcze wam troche, czytam o maratonach i premierach a ja obejrze Eclipse dopiero po 10 , ech.....
eternity, ale nie tylko ty idziesz później :) Ja na przykład idę 7 bo wtedy cały tłum pójdzie wcześniej i będzie cisza więc jest plus :D U mnie w heliosie (rzeszów) można rezerwować na takie terminy jak 7 lipca i takie tam, ale nie przez neta tylko przy kasie.. a ja niestety teraz mam mały deficyt pieniążków ;/
to 7 lipca to całkiem dobry termin. zero wrzeszczących hot 13nastek ;/ nie znoszę tego.
nowe klipy ... :)
http://www.eclipsemovie.org/eclipse-clip-doesnt-he-own-a-shirt-ravine-chase-offi cial-hd/
ten pocałunek jest...mmmmm;*
No pocałunek jest masakra. Mokry i mlaskającu:) Jeszcze raz będzie nagroda za najlepszy pocałunek na MTV movie awards :) Ale six pack Jacoba tez niczego sobie, świetnie zbudowany ;)
No właśnie dlatego przestałam oglądać . Bo z NM było tak samo oglądałam wszystko co pokazywali w necie a potem w kinie .... nic . żadnych nowości.
no dokąldnie chociaz chciałabym iśc jak najwczesniej to odczekam z tydzien a to dlategp ze na NM poszłam dzien po premierze i mysląłam ze szlak mnie trafi..... moze to dlatego tez |NM nie podobało mi sie tak bardzo jak sie tego spodziewałam :(
powyżej dałam link, z niego wynika, że jest maraton w Zielonej, ale jeszcze nie dzwoniłam, żeby sprawdzić :(
no patrz... a jak ja dzwoniłam do nich wczoraj to mi powiedziała jakaś paniusia że nie ma w zielonej...
Pocałunek toż to całusy. Nie wiedzieć czemu nawięcej entuzjazmu jest u Jacoba. Co do nowych scen to faktycznie cały film niedługo poznamy.
Witam wszystkich :) Co do pocałunku ehh faktycznie mokry i mlaszczący :P I za ten pocałunek z pewnością też zgarną nagrodę :):)
a mi podoba się bardziej drugi klip:)
potwierdza moje oczekiwania, że film będzie bardzo dobry :):):)
Dziewczyny jednak się zdecydowałam i zarezerwowałam bilety na maraton. Idę do Cinema 29.06. na 19:30. Zaćmienie puszczą o 00.01. Juz się cieszę :)
1) Twilight Eclipse - Behind The Scenes
http://www.youtube.com/watch?v=NdNHJD-J8FY&playnext_from=TL&videos=EXQMWJ8M134&f eature=sub
2)Taylor Lautner Interview - The Twilight Saga: Eclipse
http://www.youtube.com/watch?v=TVEHq4E0QEE&playnext_from=TL&videos=mX_UjbL6boo&f eature=sub
Jeezu !!
Czemu nie moge być w Polsce na maratonie . !!
Czy tylko Polska jest takim normalnym krajem gdzie wyświetlają maraton ?
Ubolewam strasznie . ;(
no po drugim klipie faktycznie film moze zapowiadac sie całkiem calkiem zobaczymy 16 dni :)))
ja dzwonilam do cinema w gdansku i mi pani powiedziala ze jeszcze nie wie czy u nich bedzie ten maraton 29 czerwca, ale bardzo mozliwe ze bedzie... czyli wszedzie udzielaja innych info.....
Unbelievable to skąd Ty jesteś?? Nowe plotki na temat Kristen i Roba??
Robert i Kristen: Fan przyłapał ich na flircie.
Kristen Stewart była jedną z najlepiej ubranych aktorek podczas gali MTV Movie Awords 2010. K.Stew ubrana w suknie bez ramiączek od D & G mimo, iż nie udzielała wielu wywiadów podczas rozdania nagród filmowych zachowywała się jak profesjonalistka." Rob i Kristen wiedza dokładnie jak mają pracować by zachować swój związek w tajemnicy."- Mówi jeden z gości zaproszonych na rozdanie popcornów. "Mają świadomość, że podczas dużych imprez wszystkie oczy zwrócone, są w ich stronę." Gwiazdy sagi przybyły na nocną gale jeszcze przed wręczeniem im pierwszej nagrody. " Kristen wstając potknęła się o prawą nogę."- mówi jeden ze świadków zajścia i dodaje." Była taka słodka, że nie mogłem się opanować. Potrząsając głową zauważyłem jednak, że Rob trzyma jej rękę w uścisku.(...) Za każdym razem, gdy wracali na miejsca cała widownia biła brawo, a oni uśmiechali się i machali do swoich fanów. Co jakiś czas zerkałem w ich stronę i widziałem, że Kris żartobliwie kładzie głowę na ramieniu Roba lub głaska go po nodze. Wyglądała jakby miała przy tym dużo zabawy."
ollcia020 Ja niestety w Irlandii mieszkam i na tym zadupiu nie wiedzą co to maraton ...
nie tak dawno słyszałam, że mają to grać w Imaxie, czyli 3d, a nie czytałam, żeby ktokolwiek się wybierał.. Idzie ktoś ?
Zaćmienie nie będzie w 3D, chodzi po prostu o to że kina IMAX mają większe ekrany, ale w Polsce i tak w IMAXach nie ma być podobno grane...:(
http://www.youtube.com/watch?v=2Id1YqxZRBY krótki fragment rozmowy w domu Cullenów... Nie wiem jak wam, ale mi bardzo podoba się stylizacja postaci w tej części, szczególnie Rosalie <3