PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 134 tys. ocen
5,9 10 1 134151
3,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Przykro wam ze to juz bedzie koniec ?
Ze nie bedzie wiecej flmów o Belli, Edwardzie....
Mi bardzo. Kiedy mysle ze to koniec ....
Jak wyjde z kina po obejrzeniu Przed Świtem part 2 to chyba sie popłacze :'(

ocenił(a) film na 8
MaryCullen

Tak,ja też :(
A co z tego,że będzie jeszcze Midnight Sun,skoro nie będą tego ekranizować? :'(
Ale za to widziałam artykuł,że wytwórnia,która wydała Zmierzch,gadała z S.Meyer i możliwe,że będzie część 6 :D

bizilla

Tez o tym czytałam ;)

ocenił(a) film na 8
MaryCullen

Mam nadzieję,że zrobią tą 6 część,chciałabym zobaczyć co tam będzie.Jestem tego cholernie ciekawa ;D

bizilla

Ja tez

ocenił(a) film na 8
MaryCullen

Możliwe, że zrobią. http://www.filmweb.pl/news/Robert+Pattinson+nie+chce+znowu+być+Cullenem-82499

MaryCullen

Nareszcie koniec tego gówna dla nastolatek, które zakochują się platonicznie w swoim idolku.

Niepotrzebny

No właściwie, to jeszcze nie będzie koniec. Jak sie okazało autorka książek pisze juz kolejna częśc, a znając zycie powstanie na jej podstawie kolejny film ;p

[ Przed chwilą czytaąm wywiad ]

MaryCullen

*czytałam

MaryCullen

Zapewne skaczesz z radości. Ale fanki łykną wszystko, gdzie tylko wystąpi ich Pattinson, zamiast sięgnąć do ambitnego kina.

Niepotrzebny

Mi gra Pattinsona podoba sie tylko w sadze Zmierzch. W innych filmach gra beznadziejnie !

MaryCullen

Ale to chyba nie powód, żeby go kochać?

Niepotrzebny

.... ;)

MaryCullen

mi się tez badzo podoba jak gra w Zmierzchu , ale nie uwazam ze tak fatalnie gra w innych filmach . :D -podoba mi sie . ;p

burok95

No, może nie fatalnie, ale jednak w Zmierzchu zagrał najlepiej (według mnie)

MaryCullen

spoko rozumiem . ;d

ocenił(a) film na 9
burok95

A mi się podobało jak grał w filmie "Twój na zawsze" choć ciągle myślałam, ze to nadal wampir :P hehe ale płakać nie będę. Będzie mi brakowało tego filmu to włączę albo książkę z biblioteki wypożyczę ;P

nataliazda

heheh , :D ale jeszcze ostatnia czesc .:p

ocenił(a) film na 9
burok95

tak wiem czytałam słyszałam :P jeśli to prawda będzie miło, ale chyba najpierw obejrze potem przeczytam, bo mi książka film psuje jeśli najpierw ją czytam bo potem w filmie brakuję bardzo wielu szczegółów, np. w Part 1 sfora atakuje Cullenów a w książce nie, choć Jacob i Seth są w pogotowiu :)

ocenił(a) film na 6
MaryCullen

Ja też trochę żałuję, że Saga się kończy... Chciałabym przeczytać Midnight Sun, a ekranizacji przecież zrobić nie mogą, bo to są te same wydarzenia, co w Zmierzchu :)

PS. Bardzo podoba mi się, jak obroniłyście się przed kolejnymi atakami, najlepiej to ignorować i nie zwracać uwagi na te posty :)))

MaryCullen

JA TEŻ...