Przykro wam ze to juz bedzie koniec ?
Ze nie bedzie wiecej flmów o Belli, Edwardzie....
Mi bardzo. Kiedy mysle ze to koniec ....
Jak wyjde z kina po obejrzeniu Przed Świtem part 2 to chyba sie popłacze :'(
Tak,ja też :(
A co z tego,że będzie jeszcze Midnight Sun,skoro nie będą tego ekranizować? :'(
Ale za to widziałam artykuł,że wytwórnia,która wydała Zmierzch,gadała z S.Meyer i możliwe,że będzie część 6 :D
Mam nadzieję,że zrobią tą 6 część,chciałabym zobaczyć co tam będzie.Jestem tego cholernie ciekawa ;D
Możliwe, że zrobią. http://www.filmweb.pl/news/Robert+Pattinson+nie+chce+znowu+być+Cullenem-82499
No właściwie, to jeszcze nie będzie koniec. Jak sie okazało autorka książek pisze juz kolejna częśc, a znając zycie powstanie na jej podstawie kolejny film ;p
[ Przed chwilą czytaąm wywiad ]
Zapewne skaczesz z radości. Ale fanki łykną wszystko, gdzie tylko wystąpi ich Pattinson, zamiast sięgnąć do ambitnego kina.
mi się tez badzo podoba jak gra w Zmierzchu , ale nie uwazam ze tak fatalnie gra w innych filmach . :D -podoba mi sie . ;p
A mi się podobało jak grał w filmie "Twój na zawsze" choć ciągle myślałam, ze to nadal wampir :P hehe ale płakać nie będę. Będzie mi brakowało tego filmu to włączę albo książkę z biblioteki wypożyczę ;P
tak wiem czytałam słyszałam :P jeśli to prawda będzie miło, ale chyba najpierw obejrze potem przeczytam, bo mi książka film psuje jeśli najpierw ją czytam bo potem w filmie brakuję bardzo wielu szczegółów, np. w Part 1 sfora atakuje Cullenów a w książce nie, choć Jacob i Seth są w pogotowiu :)
Ja też trochę żałuję, że Saga się kończy... Chciałabym przeczytać Midnight Sun, a ekranizacji przecież zrobić nie mogą, bo to są te same wydarzenia, co w Zmierzchu :)
PS. Bardzo podoba mi się, jak obroniłyście się przed kolejnymi atakami, najlepiej to ignorować i nie zwracać uwagi na te posty :)))