Oglądając wczoraj ten film stwierdzam wręcz jetem pewien że nie była to ostatnia część tej Sagi ,
dla fanów pewnie to i dobrze , dla Hejterów jeszcze lepiej iż jestem pewien w 100 % że Edward i
Bella zagoszczą jeszcze na ekranie wielkiego kina więc czekamy.
Kolejne części książek napewno powstaną w ciagu 5 lat, to juz potwierdzone. Co do filmów nie ma żadnych informacji, ale Ja tez myśle ze niedługo sie pojawią...
Naprawdę ? Powstanie piąta część książki ? Ciekawe.... Hehe :) Ale mówisz na poważnie. Stephanie coś w ogóle wspomniała o dalszej kontynuacji ? Jak by tak, to mogła by w tej 5 części opisać spór Cullenów i wilkołaków. Ale nie wilków (zmienno kształtnych) tylko takie rasowe wilkołaki. Np. jakieś klany złych wilkołaków, z którymi się zmierzą.
:) To fajnie.... Ale będzie problem, gdy bd chcieli zrobić ekranizację. Bo wtedy każdy aktor będzie starszy i w ogóle :)
Obilo mi się o uszy,że Kristen i Robert nie zagrają już o ile będzie ekranizacja,być może są to tylko plotki.
To może nie zrobią wcale ekranizacji, a jak już to z innymi aktorami. Chociaż to nie będzie to samo :(
Wątpię,czy Robert chcialby grać w kontynuacji,bo wszyscy wiemy co sądzi o tym filmie.Ja osobiście nie wiem,czy bym oglądala dalsze części,bo nie wiem co mianowicie mialo by w nich być?
Mogło być np. O tym że zabili wolturi z innymi wampiramii z całego świata lub pokazano ich dalsze nieprzewidywalne życie
To znaczy ja nie wiem co nim sądzi . Słyszałem, że denerwuje go rola Edwarda. I musi się tam wysilać. Ale nie dziwię się bo denerwuje mnie sama postać Edwarda, jest przesadnie opiekuńczy i to wcale nie wygląda tak fajnie. Współczuje "Belli" A Patonsona nienawidzę. Gdyby nie zagrał w zmierzchu to nie zdobył by tak dużej sławy. -.-
o dzięęki :D dałaś mi sens mojego życia ^^
ale tak na poważnie to świetnie, że Saga się pojawi jeszcze raz na ekranach.
a ja szukam tej czesci z lektorem sciagnac i nie ma a to za dobry film zeby sciagnac wersje z napisami
Nawet jeśli jakimś cudem wyjdzie kolejna ekranizacja, to będzie pewnie bagno biorąc pod uwagę, że na 100% nie zwerbują już tej samej, kompletnej obsady.
Tyle, że Pattinson, Stewart czy Greene już są na takim etapie kariery, że sami przebierają w ofertach i pewnie nie do końca chcą iść tą drogą, tym bardziej że kontrakt ich już nie obowiązuje. Poza tym za te 5 lat niektórzy będą inaczej wyglądać...
Nie !!! Może, wyjdzie to na dobre gdy nie będzie ryja patinnsona na ekranie bo na niego już patrzeć się nie mogę. Za to na Kristen, :)
Hymm to tak jak ja...
Na Pattinsona nie moge patrzeć, ale na Kristen już lubię patrzeć haha ;D
Nigdy o niej nie mówiłem bobrzyca, jak już coś DREWNO, bo w Zmierzchu jest drewnem, ale w innych filmach jakie z nią widziałem już nie jest np. W Drodze...
Co do jej gry,to troszkę mnie irytowaly jej miny,ale do jej urody nic nie mam,obiektywnie stwierdzam,że jest ladna.Ja z nią widzialam bodajże tylko Królewnę Śnieżkę,ale średni film jak dla mnie.Jeszcze podobno fajnie gra w Witamy u Rileyów.
Niestety tego nie oglądałem, ale chyba się skuszę ;D
Do roli Śnieżki nie pasowała, chyba że by się zamieniła z rolą z Charlize (jest piękniejsza ;D)....
Ja ją jeszcze lubię w Posłańcach...
Widziałem!!!!
Teraz coś mało nagród zbiera ;////// a taka utalentowana aktorka i w dodatku piękna ;D
Teraz muszę iść do kina na Wróg Numer Jeden z Jessicą ;D
Hymm, na polskie filmy mam teraz urazy, ale może w przyszłości zobaczę ;D
Co do utalentowanych aktorek, możesz zrobić swój ranking, na poniższym linku:
http://www.filmweb.pl/forum/ludzie+kina/TOP+10,2110053
Ok dzięki za podpowiedz,jednak z przeciwnikami Zmierzchu da się dogadać.Już mam drugi przyklad:)Co do Drogówki to nawet ma spoko oceny i dobrą obsadę( lubię grę Topy),mam nadzieję,że to nie będzie pomylka.
Hymm być może. Ja straciłem nadzieję w polskie film np.po Kac WaWa lub Bitwa pod Wiedniem...
Ja też już "dopiero" chyba trzeci raz dogadałem się z fanką Zmierzchu, zazwyczaj na tym forum mi psuje humorek "Diablicaaa", ale może nie poruszajmy tego tematu...
Co ty,ja tych filmów nawet nie ,,ruszylam".Wiesz,ja nie mam nic do tego,że ktoś nie lubi Zmierzchu,albo się z niego wyśmiewa,bo wiem,że nie jest idealny i ambitny,ale denerwuje mnie to jak ktoś pisze,że jest tylko dla nastolatek,podkreślam tylko,bo ja już nią dawno nie jestem i nie lubię takiego szufladkowania.
Nie,nie ty nie:)Bylo parę tematów,że może się podobać jedynie dziewczynkom z gimnazjum,lub kobietom myślącym o księciu na bialym koniu:)Po prostu mnie to irytuje a inni niech sobie wyśmiewają film,ale bez obrażania tych,którzy oglądali film i im się podobal.
http://www.filmweb.pl/user/Moai/blog/549725 napisalam recenzję dla Krolewny Śniezki :P Tak przy okazji się reklamuję, mam nadzieję, że miło się będzie czytało xD
Przeczytalam,zgadzam się z tobą,że Kristen jest ladną dziewczyną,tylko gdyby zmienila trochę mimikę twarzy,bylaby lepsza w odbiorze:)Nie zgadzam się co do Charlize. Moim zdaniem zagrala świetnie,wlaśnie przez modulowanie glosu pokazala swój warsztat aktorski,ale co ja tam wiem,w końcu jestem kobieta,która obejrzala Zmierzch,i która uderzyla się książką w glowę,żeby odzyskać zdrowy rozsądek,jakoś tak to chyba bylo napisane.Pozdrawiam.
Ja moją ocenę wystawiłam po obejrzeniu wielu filmów z Charlize, oraz po obejrzeniu tak okropnego filmu jak Bitwa o Ziemię ("Battlefield Earth"). Naprzemienne szeptanie i wydzieranie japy to nie jest modulacja głosu, to się po angielsku nazywa "overacting", przesadą. Myślę jednak, że to jest połowicznie wina reżysera, że nie zauważył jak to jest rażące. Nie zmienia to jednak faktu, że mam duży szacunek do tej aktorki, ale ustaję w przekonaniu, że jej gra w tym filmie była denerwująca, aczkolwiek sceny, gdzie była bardziej spokojna były jak najbardziej w porządku nie mniej jednak ja zapamiętalam naprzemienne szepty i ryki, a to nie jest popis dobrego aktorstwa.
Jasne, jasne. Na pewno juz nic nie powstanie, a już napewno nie losach Belli I Edwarda, przecież tam już nic nie mozna dodać. Słyszałam że może zrobią coś o Renesmee i Jacob'ie. Ale szczerze watpię.