Oglądałam 1 część "Przed świtem" i - no nie ukrywam - nudziła mnie. Czy w drugiej części jest
lepiej? Czy Was ten film nudził? Bo nie wiem, czy jest w ogóle sens odpalać, a mam słabe łączę,
więc muszę się trochę namęczyć, żeby obejrzeć.
Nie ma sensu oglądać tego dziadostwa (nawet tasiemcem się tej serii nie da nazwać). Jeśli lubisz krwawe romansidła to polecam Prawdziwy romans. Ten film jest naprawde krwawy i romantyczny, w przeciwieństwie do "sagi" . Dot ego pośmiać się można (genialna scena z sycylijczykami i policjantem), a nawet wzruszyć
Nie, nie opłaca film jest tak poje*** że straciłem prawie 2h swojego życia! Drętwe aktorstwo, słaba fabuła i wiele wiele innych. Nie polecam tego "HORRORU"
Warto obejrzeć. W 1. części było nudno bo ślub i inne duperele, a tutaj jest więcej akcji, ciekawsza ta część niż część pierwsza.
Jesli jestes faną ksiazek tak jak ja to warto obejrzec chociazby dlatego zeby zobaczyc jak rezyser to pokazał i poznac inne zakonczenie. Nie wiem, jakos nigdy nie była hejterem tej serii. Wg mnie przyjemnie sie ogląda ta czesc zdcydowanie bardziej dynamiczna niz 1 :)
Nie oglądaj, oglądałem także pierwszą i przed chwilą skończyłem drugą, jest dosyć nudna nie ma w niej zbyt wiele ciekawych elementów, jest to film który można oglądnąć kiedyś w TV nie trzeba sie męczyć ze ściąganiem lub oglądaniem online bo na prawdę nie jest to najlepsza część zmierzchu (widziałem wszystkie :) )