Generalnie film jest ok,ale najlepsza moim zdaniem jest sciezka dzwiekowa.Niestety w zeszlym roku ktos mi gwizdnal plyte i koniec.Niemozliwe do dostania w 100% skepow do ktorych dotarlam na terenie woj.slaskiego.Nawet takie molochy jak Empik nie moja tego od prawie roku,w sklepach w sieci figuruje,owszem ale naklad wyczerpany,wyprzedany ,szans na dostawe brak---?????
witam mam wielka prosbe a moglbys mi podac tytul piosenki ktora Marlon spiewa solo na gitarze dla tej dziewczyny. BArdzo wazne
Tytuł piosenki to po prostu "Słodko gorzki". Rafał spiewa w filmie jeszcze piosenkę "Duet". Pozdrawiam. iwonka
No dla mnie ścieżka muzyka z filmu też super chociaz sam film jest bardzo przeciętny i mało zrozumiały jesli chodzi o główny wątek mam wrazenie ze twórcy chcieli zrobic z niego na siłe film ambitny i troszke im nie wyszło. A tak wogólenawet nie wiedziałem ze jest soundtrack jutro skocze do empiku może w lublinie sie znajdzie:)
jak znajdziesz u siebie to bylbym wdzieczny gdybys mi przeslal bo mieszkam w takiej dziurze ze tu empiku nawet nie ma:/szukalem wszedzie ale nic z tego:(moj mail mike47@o2.pl -z gory serdeczne dzieki
No to jakaś niezdrowa tendencja: mnie też ktoś zakosił soundtrack... Chyba rzeczywiście te utwory mają w sobie coś, co przyciąga. Film mojej młodości-świetna sprawa, fantastyczny klimat. Jeszcze pamiętam, jak w klasie maturalnej cytowaliśmy z chłopakami teksty z filmu...ech, łezka się w oku kręci...