PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061035}

Rozgrzeszenie

Absolution
2024
4,9 1,2 tys. ocen
4,9 10 1 1179
3,6 5 krytyków
Rozgrzeszenie
powrót do forum filmu Rozgrzeszenie

Niestety po 3/4 filmu wyszedłem z kina. Tego się nie da oglądać... przegadany nudny, głowny bohater zaburzony . Film powiniem być dramatem o chorobie psychicznej...
To serio było okropne nawet na nudny wieczór
Najpierw mamy  wrażenie że się rozkręci... gdy już "coś" się wydarzyły ponownie przegadane flaki...
Nie wiem dla kogo ten film miał być skierowany?
Pamiętacie film "przemytnik" ? To było kino... to był film...
Jestem zniesmaczony po prostu tym czymś. Never more

ocenił(a) film na 1
Ikus2021

Dodam że gra aktorska bardzo słaba i sceny źle zmontowane . Przrz cały film panuje dziwna cisza aż można każdy przełyk śliny usłyszeć każdego w kinie. Fabuła tu praktycznie leży i kwiczy. Jedynie co się udał to zwiastun... przez który upadłem na głowe by wydać 24 zł...

ocenił(a) film na 7
Ikus2021

Chyba nie widziałeś przegadanych filmów. Naoglądałeś się z Neesonem strzelanek. Trzeba było wcześniej zorientować o czym jest ten film, to byś teraz nie pisał głupot.

ocenił(a) film na 1
Ikus2021

Widziałem dzieckiaku i wiem czym jest przegadany film. Oceniasz chyba swoją miarą więc co się dziwić. Ten film jest po prostu w MOJEJ OCENIE słabym przegadanym gniotem. A przegadane filmy są czasem o wiele lepsze niż te pełne akcji lecz nie to coś... Dla mnie głupotą jest Twój komentarz więc tyle ode mnie koleżko

ocenił(a) film na 7
Ikus2021

Z czego to się bierze, że jak ludzie odpisują na zwykły komentarz to często widuję nazywanie go dzieciakiem, to jakaś próba dowartościowania się na zasadzie "nie znam kolesia ale pocisnę mu od dzieciaka to będe miał plus 10 do głupoty"?

Co do filmu to dałeś się złapać na zwiastun albo po wcześniejszych filmach w ciemno oczekiwałeś akcyjniaka, a to nie jest thriller czy film akcji jak opisał go filmweb tylko zwykły dramat z paskudną chorobą głównego bohatera i jego przemianie żeby uczynić świat choć trochę lepszym.

ocenił(a) film na 1
alex_gawlas

Wystarczy mi sformułowanie " "chyba nie widziałeś przegadanych filmów" , cóż skoro dla autora to nie jest film przegadany to znaczy że to jeszcze dzieciak który mało widział.

ocenił(a) film na 5
Ikus2021

I will find you and I will kill you

ocenił(a) film na 5
Ikus2021

Po co ma się rozkręcać? Przecież to nie jest film akcji, a dramat.

ocenił(a) film na 2
Ikus2021

Zgadzam się nie pamiętam kiedy po 30-45min musiałem wyłączyć film, tego się nie dało oglądać! Nie udzielam rozgrzeszenia! Omijać szerokim łukiem! Ps. Kto przypisał kategorię akcja-thriller do tego filmu powinien się jak najszybciej udać do lekarza żeby zbadali mu głowę!