PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688289}
6,9 75 tys. ocen
6,9 10 1 75121
5,1 9 krytyków
Rodzinne rewolucje
powrót do forum filmu Rodzinne rewolucje

Mi to wygląda na sequel Żony na niby, jest para, która przez uroki otoczenia (Hawaje/Afryka)
przekonują się do siebie. Jednakże żona mi się podobała i to też z chęcią zobaczę, ale fajnie by było
zobaczyć nowe pomysły :)

ocenił(a) film na 7
jakeziom

większość filmów Sandlera jest na jedno kopyto, ale jakoś mi to nie przeszkadza :D

ocenił(a) film na 7
jakeziom

gdyby chociaż w połowie była tak śmieszna jak Żona na niby byłabym zadowolona

jakeziom

O tym samym pomyślałam. Tylko w tym wypadku może być nieco słabiej, być może dzieciaki uratują film. Do kina na pewno nie pobiegnę, ale na dvd pewnego jesiennego wieczoru obejrzę.

vanilla_sky85

ja już widziałam i potwierdzam, że wyszedł tu trochę odgrzewany kotlet. Co więcej momentami są postaci z wcześniejszych filmów ;) miło się ogląda, ale więcej niż 6 nie dam.

ocenił(a) film na 8
bairiki

oglądałaś z polskimi napisami lub lektorem? jak tak to prosze powiedz mi gdzie znalazłaś :)

Ama97

trafiła mi się świetnej jakości kopia po angielsku z chińskimi napisami :D póki co, trzeba poczekać na polską wersję ;)

ocenił(a) film na 8
bairiki

a to z chinskimi napisami własnie mam i anglojezyczną ale ja czekam na lektor albo napisy ;) bo i tak mało zrozumiem :p

ocenił(a) film na 6
bairiki

ja też :) kopia z chińskimi napisami :D

ocenił(a) film na 9
jakeziom

Niby podobny, a jednak inny ... tutaj dużo dały dzieciaki (szczególnie jak samemu ma się dzieci ;) Mnie zdecydowanie urzekł i przebił "Żone na niby".

ocenił(a) film na 9
rox.ana

film cudny z klimatem i świetnym humorem. Uwielbiam ten film :) Oglądałam również z chińskimi krzaczkami, ale o dziwo bez większych problemów szło zrozumieć angielski - chyba wyraźnie mówili :P Polecam w 100%

ocenił(a) film na 7
jakeziom

Nieco podobny motyw, ale jednak inny. Film bardzo pozytywny i przyjemnie sie ogladalo! Jest juz wersja z napisami polskimi ;) polecam film!