Ta piosenka ze sceny kiedy Rocky popyla swoim lamborghini miazdzy!!!!
extra
MAsz całowitą rację . Ta piosenka jest chyba najlepsza ze wszystkich jakie są w całym cyklu.
PIOSENKA JEST FANTASTYCZNA I JESZCZE W DOBRYM MOMENCIE JĄ PUSCILI JAK ROCKY WSPOMINAŁ SOBIE SWOJE CAŁE ZYCIE.TO BYŁO PIĘKNE
ta, super jest.
Ale zarombista jest też Hearts on fire jak Rocky trzepie na skakance i kamienie dźwiga. To są styare dobre klimaty. Oglądało sie kiedyś.
pozdro dla wszystkich fanów Rockiego
nom te piosenki wymiatają mam je wszystkie a No Easy Way Out słucham codziennie jest piękna. Moja ULUBIONA tak jak film.
ale eye of a tiger tez wymiata
to klasyka najbardziej kojazona całym cyjklem rocky
Kapitalny utwór, zresztą w rocky 4 jest kilka niezłych piosenek. Polecam soundtrack.
macie racje, No Easy Way Out to moja ukochana piosenka.....jest boska.MÓj NUMER 1 !POZDRAWIAM wszystkich fanów Rockiego i SLY'a. ;P
jako muzyke filmową anie piosenke to z rockiego polecam bardzo "Going to the distance" jak wybiega rano trenowac i po walce
Niby to czwarta część, ale zdecydowanie najlepsza! Naet od jedynki! Zresztą te dwie dodaję do ulubionych - również ze względu na muzykę (I jeszcze raz chwalę No easy way out i The Final Bell!!!)
Pozdro
Skad Moge Sciagnac Wszystkie Piosenki Z Filmow Rocky??
Albo Plz Wyslijcie mi je na maila ridzios@wp.pl
Fantastycznie się cwiczy świetnie na siłce przy tym soundtracku. Z Rockiego IV oprócz wymienionych kawałków bardzo dobre jest Trainning Montage - leci to w momenice jak Rocky i Ivan trenują. A film też bardzo dobry z chęcią bym go jescze raz obejrzał.
Link do piosenki: ed2k://|file|Survivor%20-%20Th ere's%20No%20Easy%20Way%20Out. mp3|4169688|89A18CAD9152FC4272 9FFE1984EBBC84|/
Jak słucham tej piosenki to chce mi się płakać.
No easy way out, Hearts on fire i niektóre z nich. Muszę przyznać, że ta część jest lepsza od jedynki 10/10 a jedynce 9/10 dałem.
Nigdy jeszcze żadnemu filmu nie dałem 10 oprócz Titanicowi. Mówilem żaden film mnie nie zaskoczy. Na szczęście się muliłem. Gdyby było więcej takich ludzi jak Sylvester Stallone to świat byłby lepszy.
Pioseneczka świetna, jak tylko ją usłyszałem to następnego dnia już jej słuchałem. Fajny moment, wszystko fajnie zgrane film też dobry. W ogóle seria ROcky słynie ze świetnej muzyki. Popatrzmy na wspomniane już There's now easy way ou, potem Eye of Tiger czy wreszcie najl;peszy utwór z całej serii czyli Gonna Fly Now (dla niewtajemniczonych to leci wtedy, gdy Rocky biega i trrenuje z dzieciakmi na mieście)
no tak :) już pisałam o tym kawałku,jest poprostu wspaniały,jak go słyszę to zaraaz jakoś tak lepiej się czuję ;] fajny kawałek leci też na napisach końcowych W Rockim IV John Cafferty - "Heart's On Fire" również dobry,aha i z drugiej części instrumentalny kawałek "All my Life" polecam! ;)
"Eye of the tiger" zespołu Survivor jest najlepsze..przynajniej jak tak sądze. Ale w tej częsci również pojawiają się dobre utwory tj.: "Burning Heart", "No Easy Way Out" czy "Heart's on Fire"
http://www.youtube.com/watch?v=cRYZVclmtHw oto wlasnie ten moment gdy Rocky popyla laborghini oczywiscie z NO EASY WAY OUT w tle. Moim zdaniem jest to najlepsza piosenka motywujaca do treningu. A tym ktorzy lubia czarne klimaty polecam tez Papoose - BORN TO WIN
ja tesh sie dolaczam; Robert Tepper - No Easy Way Out poprostu przepiekny kawalek najlepszy z calej serii... ale sa tesh swietne numery jak: Bill Conti - Soundtrack - Redemption , Survivor - Eye Of The Tiger, Bill Conti - Gonna Fly Now.
Oczywiscie ze to Lambroghini, model Jalpa . Tu masz foty :
http://www.lamborghiniclub.ch/Sale/FLA12203/FLA12203.html
Pozdrawiam
Faje fotki ale to nie lamborhini on miał coś podobnego jak sobie przypomne markę tego samochodu to napisze
Chlopie, jestes slepy, czy glupi? W jedno i 2gie nie chce mi sie wierzyc . Wpisz w googlu, to Ci wyskoczy . A moze to jakas prowokacja?
Masz tu jeszcze dowod : http://youtube.com/watch?v=91IGhAyemfQ&mode=related&search= Zatrzymaj sobie w odp. momencie .
Lamborghini Jalpa, rocznik 85