PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657675}

Rio 2

2014
6,6 25 tys. ocen
6,6 10 1 24973
5,9 7 krytyków
Rio 2
powrót do forum filmu Rio 2

Muzyka

ocenił(a) film na 5

Chciałbym aby osoby które oglądały film podzieliły się wrażeniami na temat muzyki w filmie.

maladzonaga

fajne są muzyki jak z soundtraku od 1-14 2xwhat is love,2 o vida,3poisonus love,4 welcome back(witaj znów)5 Beautiful Creatures ,tak samo wersja brazyliska i inna 6-7 it's a jungle out here,8 kołysanka Jewel don't go away,9 i will surive,10 bola viva w tle mś,11 batucada familia a na napisach końcowych rio rio

ocenił(a) film na 5
patka_25

Konkretniej -_-

maladzonaga

CO TO ZNACZY KONKRETNIEJ?

ocenił(a) film na 5
patka_25

Wymieniłaś mi wszystkie utwory z soundtracku a ja się pytam jak ci się podobały, czy któraś przypadła ci najbardziej do gustu albo się w ogóle nie podobała.

ocenił(a) film na 6
maladzonaga

Mnie się najbardziej podoba Beautiful Creatures, piosenka w połączeniu z "tańcem" ptaków zrobiła na mnie duże wrażenie.

maladzonaga

wiem o tym podobały mi się wszystkie utwory,nic nie mam coś,co mi się nie podoba

maladzonaga

wiem o tym podobały mi się wszystkie utwory,nic nie mam coś,co mi się nie podoba

maladzonaga

ocenił(a) film na 9
maladzonaga

Ja się podpinam, chciałbym wiedzieć które przetłumaczyli. What is love na pewno nie przetłumaczyli, ale dalej?

_Anonim_

Właśnie mnie interesują przetłumaczone piosenki, jak wypadły i jak się podobają. Np. piosenka Nigela z pierwszej części według mnie jest lepsza od angielskiej. Zobaczymy co pokażą tutaj :)

Rysiu11

w tej 2