nie chce mi się oglądać całego. dlaczego ten typ prześladował tą typiarę i jaką rolę w tym
miał dziadziuś?
oglądałam go przed chwilą to spoileruje
Juliet jest lekarką przeżywa swoje trudne chwile ponieważ jej były facet Jack zdradził ją z inną kobietą w ich własnym łóżku. Juliet szuka mieszkania by zacząć życie od początku po kilku ofertach dzwoni do niej właściciel przestronnego mieszkania w kamienicy. Juliet wynajmuję mieszkanie od Maxa, po pewnym czasie Juliet czuję że coś z tym domem jest nie tak, w międzyczasie zaprzyjaźnia sie 'bardziej' z Maxem koło 30 minuty dowiadujemy się że to Max ma obsesję na punkcie Juliet, kiedy był w szpitalu z Augustem tam zobaczył po raz pierwszy Juliet, odczytał jej nazwisko z plakietki, wziął numer z tablicy ogłoszeń i zadzwoni w sprawie mieszkania, okazuję się że Max chodzi za ścianami jej mieszkania i obserwują ja gdy śpi, gdy się kąpię, gdy się masturbuję itp. Jack nieustannie próbuję ponowić kontakty z Juliet, wtedy ona bardziej dystansuję kontakt z Maxem. Max obserwuję jak Juliet przyjmuję do domu Jacka, jak rozmawiają, jak się kochają. Max się wkurza wstrzykuję jakiś środek do wina Juliet, zabija swojego dziadka, napada Jacka w ciemnościach, środek który jej dosypuję pozwala jej być nieprzytomnej a Max wtedy może ją dotykać i robić co mu się żywnie podoba. Juliet instaluję w domu detektor ruchu, Juliet rano znajduję nakrywkę od strzykawki przez co bada swoją krew i mocz Jack pewnego popołudnia wchodzi do mieszkania Juliet by zrobić kolację i zastaję Maxa w jej domu, Juliet dostaję wyniki swoich badań okazuję się że a usypiające odurzające środki we krwi demerol, valium i valmid, wraca do domu przegląda nagrania które zostały przetworzone przez detektor ruchu, ogląda jak max wchodzi do jej mieszkania, max przychodzi z winem juliet stara się grać że nic nie wie i że miała ciężki dzień jednak max coś wyczuwa i wstrzykuję jej kolejna dawkę środków walczą po całym mieszkaniu, Juliet będąc w jakiejś piwnicy znajduję ciało Jacka wyskakuję na niego z gwoździarką -gwóźdź w łeb jest dobry;) i odchodzi THE END
co do jego dziadziusia to chodziło że może był strasznawy ale był w porządku on jej nie chciał skrzywdzić natomiast ojciec Maxa też miał popierniczone w łbie i tam była rodzinna tragedia dlatego wiesz problemy psychiczne i to dlatego Max miał obsesję na temat Hilary.
Ok jestem kobietą;p więc czy ją byś sponiewierał czy nie Twój wybór ale fakt ładnie kobitka dojrzewa i ładną figurę ma:) i faktycznie widać mocno że nie jest wydepilowana
pozdrawiam;)