PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679120}

Resident Evil: Ostatni rozdział

Resident Evil: The Final Chapter
2016
5,4 32 tys. ocen
5,4 10 1 31603
2,5 13 krytyków
Resident Evil: Ostatni rozdział
powrót do forum filmu Resident Evil: Ostatni rozdział

W internecie pojawia się bardzo dużo głosów, że 6 część będzie nosić podtytuł Armageddon. Nie wiem ile w tym prawdy, ale na pewno lepiej brzmi niż Retrybucja. Krążą także plotki, że powstanie także 7 i być może dalsze części już bez Alice. Filmy te miały by być w postaci prequela i przedstawiać wydarzenia przed pojawieniem się Alice.

użytkownik usunięty
chelseasoldier1905

Mam pomysł. Gdyby to był prequel, miałby przedstawiać wydarzenia przed pojawieniem się Alice to film będzie opowiadał o wydarzeniach, w jakie była zamieszana Jill Valentine(Sienna Guillory) tuż przed wybuchem epidemii w Umbrella Corporation.
Sienna Guillory zagra główną rolę. Projekt mógłby nosić tytuł: Resident Evil: Begins.

ocenił(a) film na 10

Niekoniecznie o Jill musi być ten prequel. Są jeszcze Claire, Cris, Ada, Wesker, Barry i inni. Ja jednak podobnie jak ty najchętniej zobaczyłbym Jill w roli głównej :D

chelseasoldier1905

żaden z tych. Tylko sequele chcę

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

Jak dla mnie najlepsza jest seria z Alice w roli głównej, ale niestety nie ode mnie zależy jak dalej potoczą się losy serii.

chelseasoldier1905

nie jestem fanem prequeli zbytnio, a przynajmniej nie zawsze...w takim filmie zwlaszca nie lubie

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

Wiesz to nie jest mój pomysł. Ja po prostu napisałem to co przeczytałem na stronie Sony.

chelseasoldier1905

to tylko pomysly, ale watpie by to zrobili...taki film zarobilby mniej niz obecne residenty

ocenił(a) film na 6
chelseasoldier1905

No prequel byłby logiczny gdyż w Apokalipsie Jill wiedziała o zombie, o czym świadczą jej teksty. Więc może coś w stylu odwiedzenia chaty Spencera przez Jill,Chrisa,Barryego i friends.

ocenił(a) film na 1
chelseasoldier1905

Szósta część będzie ostatnia w reżyserii Paula i z aktorstwem Mili. Ktoś, nie pamiętam kto powiedział że myśli o stworzeniu prequela bez Mili. Te informacje są POTWIERDZONE.