film jest genialny. Dziwie się że ma taką niską ocenę. Film dla ludzi myślących i wczuwających się. Do tego filmu trzeba dorosnąć psychicznie:) polecam!!
co ty pieprzysz za farmazony? dorosnąć? skoro ja uważam ten film za gówno, to znaczy, że nie myśle? a co ten film ma do zaoferowania, poza facetem błąkającym się po lesie? dno i tyle.
Zgadzam się całkowicie... Nie rozumiem tych wszystkich niskich ocen, bo film świetny i aktorstwo na niezłym poziomie ;) No tylko ze jak ktoś się nastawia na strzelanki, lejącą się krew, to niech najlepiej nie ogląda i niech potem nie wystawia niskich ocen bo nie zrozumiał filmu...
Adrien Brody zagrał rewelacyjnie, to naprawdę świetna rola... zahipnotyzował mnie, bo na film trafiłam przypadkiem przelatując pilotem kolejne kanały... a tu nagle takie cacko... doskonały film, tylko nie każdy zniesie niespieszną, lekko psychodeliczną akcję... Bo ten film pokazuje raczej majaki, niż realia... dość koszmarny pomysł, ale niestety każdy może się znaleźć w podobnej sytuacji (pomijając wielkość puszczy i gatunki zwierząt)...
Marczesq , faktycznie co za androny wypisujesz , jeśli ten film nie podobał się takiemu ZNAWCY jak _wojti_ to cóż my biedni możemy, przecież jest nas , myślących, tylko garstka na tym świecie, reszta to tacy _wojti_ owie , hihihihi i jeszcze matołek się oburza że posądzasz Go o niemyślenie , żeby myśleć potrzebna jest choćby jedna szara komórka , obawiam się iż takowej onci _wojti_ raczej nie posiada , pozdrowienia dla wszystkich myślących inaczej niźli ów _wojti_ , hihihihi ! :D
Twój komentarz jest najbardziej żenującym komentarzem jaki miałam okazję tu przeczytać. Wyzywanie i wyśmiewanie się to jest Twoja mocna strona.. Jeśli tak argumentują ludzie myślący to ja wolę być tą "myślącą inaczej" ;)
Następny z wymierającego gatunku myślących... ale na pewno nie o ortografii i interpunkcji.