PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=490479}

Rango

2011
6,8 54 tys. ocen
6,8 10 1 54421
6,7 30 krytyków
Rango
powrót do forum filmu Rango

wie ktoś może gdzie moglabym znaleźć rango z polskimi napisami ? zależy mi na uslyszeniu glosu Johnny'ego Deppa i na zrozumieniu calosci

ocenił(a) film na 5
ania212120

isohunt.com :)

ocenił(a) film na 9
ania212120

Oczywiście na torrentach, nawet HD, napisy na opensubtitles, najlepiej ostatnie poprawione raczej dla dorosłych.

ocenił(a) film na 8
rycho60

to ty zrobiłeś te "poprawki"? Jeśli tak to schrzaniłeś moje subki stary.

ocenił(a) film na 9
polishchaser1

Sorry, ale brakowało tam kilku dość istotnych (może dla mnie tylko) kwestii. Poza tym miałem wrażenie swoistej cenzury, raczej zamierzonej i zdrobnień. Choć i tak Twoje subki były o niebo lepsze, niż dubbing. Poza tym każdy ma możliwość wyboru. Czy to jest naruszenie praw autorskich? Muszę się jeszcze trochę podkształcić. Jeszcze raz przepraszam. I co teraz ze mną będzie/ ;).R.

ania212120

Jestem wręcz OBURZONA, że na większości stron, gdzie można pobrać ten film, wszędzie króluje DUBBING PL.
I to sie nie sie tyczy tylko tej bajki. Również wielu innych produkcji. Może komuś nie podoba sie dubbing i woli napisy, ale nikt nie pomyśli o tym, NIKT aby wstawić upload z oryginalnym dubbingiem.
I to sie tyczy również filmów, gdzie bardzo często ciężko znaleźć napisy zamiast lektora, chociaż z tym lepiej niż z bajkami.

Ludzie, czy was to nie denerwuje ?

ocenił(a) film na 8
Izabell673

A czy nie dziwi cię, że wiele znakomitych seriali zagranicznych, głównie amerykańskich ma w PL kiepską oglądalność, za to gówniane polskie produkcje (miłość to miłość tamto), królują w statystykach oglądalności? Naród mamy ciemny, leniwy i coraz więcej osób ma problemy z szybkim czytaniem, co tyczy się także napisów filmowych. Smutne ale prawdziwe.

ocenił(a) film na 6
polishchaser1

w pełni się zgadzam, zaprzestałam oglądania jakichkolwiek polskich seriali, ponieważ zaczęły przypominać modę na sukces, która mimo że amerykańska, to wiadomo-kiepska.
jeśli chodzi o filmy, to wolę obejrzeć z oryginalnym dubbingiem i napisami, byle by były porządne. co do rango- w wersji angielskiej znalazłam, gorzej z dopasowaniem jakichś dobrych napisów.

ocenił(a) film na 8
ania212120

Zgadzam się. Widziałam obie wersje. Z napisami i z dubbingiem i przyznam że z napisami wyszło o wiele lepiej. Wersja z dubbingiem według mnie została zrobiona dla dzieci, które nie nadążały by z czytaniem. Jeśli ktoś nadal chce wersje z dopasowanymi napisami, niech pisze mi na PW.

ocenił(a) film na 6
Shauer

chętnie bym napisala, ale nie mogę wysylac PW, ponieważ nie jestem zaangażowana w tworzenie żadnej strony i nie mam punktów. :(

ocenił(a) film na 9
ania212120

1.google.2.Rango avi torrent. 3.np.torrenthound wybrać wersję.4.pobrać. 5.napisy na opensubtitles do wersji lub wyszukać pasujące..