Nie mam pojęcia jakiego przezwiska Ralph używał w stosunku do Vandellopy, ale ja i moja koleżanka cały czas mieliśmy wrażenie, że on woła na nią CI#PKA albo DZI#WKA, serio nie żartuję! Czy wy też to słyszeliście?! Jak on naprawdę na nią wołał?! Dziewka?
F.I.L.I.c.c to strona gdzie oglądało się filmy a zostala zastąpiona jakimś gównem jakim jest f.i.l.m.i.k.i.t.v (oczywiście tyle kropek nie ma)
Było "Dzidka" ale jako osobie dorosłej ze skrzywionym odbiorem dzisiejszego świata też mi się kojarzyło z "dziwka". Dzieci nie zauważyły tej zbieżności, jeszcze myślą "normalnie" ;)
Pierwszej młodości nie jestem, normalny też nie jestem a w mojej głowie takiego skojarzenia przez cały seans nie uświadczyłem :D Może warto pomyśleć na zmianą otoczenia na mniej wulgarne?:D
Autentycznie, ani razu nie usłyszałem nic innego, tylko Dzi*ka albo ci*ka, tak jak mówisz.
Trafiłem tu bo cały czas słyszałem Dziwka... I aż musiałem wyszukać czy to jakiś błąd czy o co chodzi xD
Oglądamy właśnie. Zdecydowanie jest dzi?ka. Wiadomo że miało być dzidka... ale wiadomo jak to jest z polskim dubbingiem. Uważam że to zupełnie nie trafiony przez tłumacza dobór słowa.
Ja tam słyszałem dzidka od początku, bez dodatkowych skojarzeń. Prawdopodobnie od dzidzia. Nie wiem co jest w oryginale.