Co za głupi film, jak mozna sie tak znęcac nad kotami. Psy sa o wiele głupsze od kotów, a w tym filme każdy szczeniak jest madrzejszy od kota. Scenariusz na pewno pisał jakis ignorant. Koty rządzą!!!!
popieram. to, ze tobie kiedyś jakiś śmierdzący kot w gębe pierdnął, to nie znaczy, że wszystkie takie są! zastanów się! a tak poza tym, to nie kumam, czemu on się tak do tych kotów dopieprzyli??? bo co, bo mają własne zdanie i nie są zależne od ludzi? to bardzo dobrze! psy też są spoko,ale ja wole koty. sama mam kociczkę podobną do mr. tinkles'a, tylko popielato-białą i z trochę innym pyszczkiem... kotki górą!!! =)))
Autor tematu ma sporo racji. Film o wojnie pomiędzy psami a kotami - proszę bardzo, tylko czemu to koty zawsze są przedstawiane jako bohaterowie negatywni?!
Jak mnie denerwują ludzie, którzy nie lubią zwierząt. Ja mam i psa, i koty i uwielbiam te zwierzaki. Są różne, różnie się zachowują, a psy na pewno głupsze od kotów nie są. Chociaż bardzo lubię koty, to uważam, że psy są mądrzejsze. Za to koty to takie milutkie, przytulaśne zwierzaki(odpowiednio wychowane oczywiście).
Ja sie zgadzam z pierwszym postem. Psy są durne jak cholera:/ ide k... drugą stroną ulicy a ten na mnie szczeka i przeszedłem już z 10 m a on szczeka dalej i cisza i nic sie nie dzieje a ten debil szczeka :| aż brak słów nie raz :|
Server, a wiesz, czemu koty na ulicy nie chodzą? Bo są takie głupie, że po 5 min by pod samochód wpadły (oczywiście te wszystkie domowe, rozpieszczone mam na myśli...). Poza tym koty nie kochają swoich własnych właścicieli. A psy są naprawdę najwierniejszymi przyjaciółmi. O! :P
'koty nie kochają swoich własnych właścicieli'
śmieję się czytając to zdanie, gdy kot mojej rodzinki biegnie w podskokach do mojego brata na dźwięk jego głosu, przymila się do niego i miałczy, gdy ten od niego odchodzi...
Gładka, masz całkowitą rację. To głupota myśleć, że koty nie kochają swoich właścicieli. Mam dwa koty i dobrze wiem, że jest inaczej.
Dajcie spokój, te kłótnie są bez sensu! Każdy zwierzak ma swój charakter i nie można generalizować. I bardzo dobrze, bo człowiek może sobie znaleźć towarzysza odpowiadającego jego własnym upodobaniom :)
Ja sama uwielbiam zarówno koty i psy, bo każde mają swoje zalety. A te opinie jakoby koty miały się nie przywiązywać do ludzi to najwyraźniej są wypowiadane przez ludzi, którzy nigdy z kotami nie miały kontaktu!
Mam trzy koty i każdy ciągnie do ludzi. Moje koty nie znoszą być same i zawsze idą tam gdzie przebywa cała rodzina a jeden to nawet chodzi za człowiekiem przy nodze jak pies.
Hehe no mnie też to okropnie wkurza. szczekają i szczekają ;p ale to nie wina psów tylko ich właścicieli... mogliby im czasem powiedzieć: Pimpek, przymknij się. No ale psy są po to, żeby pilnować domu czy czegoś tam. Mimo to uważam, że są słodkie i kochane. Ale i tak wolę kotki *-*
Psy górą! Nie wiedzieliście o tym? Przecież w reklamach Pedigree jest tak napisane!
A koty są tak głupie, że nie da się ich porządnie wytresować. Dlatego to psy służą w wojsku, policji itd.
Ale głupi temat. ;DDD
I psy i koty są inteligentnymi zwierzętami... Każde na swój sposób. Mówienie, że "kot jest mądry, a pies głupi" czy też odwrotnie nie ma sensu. Najmniejszego. Owszem, można nie lubić psów czy kotów, ale po co zaraz twierdzić, że są głupie, durne, brudne? Czy jak nie lubicie jakiegoś człowieka, też tak o nim opowiadacie?
Ja, chociaż psy też lubię (yorki szczególnie - fantastyczne zwierzęta), to wolę koty. Podoba mi się ta ich niezależność, to że w przeciwieństwie do psa nie zrobią nic, jeśli same nie zechcą. Przy tym potrafią być naprawdę kochane i milusińskie. Nieprawda, że się nie przywiązują do człowieka - tak twierdzą chyba tylko ci, którzy nigdy styczności z tymi zwierzakami nie mieli i znają je tylko z dennych amerykańskich kreskówek typu "Tom and Jerry". Albo ci, którzy ciągnęli kota za ogon i się dziwią, czemu zwierzak prychnął czy drapnął.
Ci, którzy mają kota i go naprawdę lubią, twierdzą tak jak ja.
oj dajcie spokój... w "Psach i kotach" o ile pamiętam koty nieźle intrygowały, poza tym są tu złe, gdyż taką mają rangę przez swojego władcę.... i nie róbcie porównywań, które zwierze jest lepsze. ktos tu pisal ze pies ciagle szczeka i tu udowodnił, że mało wie - niektóre psy bez powodu nie szczekają, no chyba, że między sobą, ale nie na człowieka, a jak temu co narzekał się coś nie podoba niech jedzie do Ameryki, gdzie wycinają psom struny głosowe(ohyda...), albo gdzieś gdzie jest zimno i robią wyścigi zaprzęgowe - tam z pewnością będą Husky, które wcale nie szczekają. Koty to odmienność. I tu ktoś też udowodnił, że mało wie - że koty są milutkie i czyściutkie - nie wszystkie. Niektóre są brudne, chodzą po ulicy i o siebie specjalnie nie dbają. Ale owszem są czyściutkie kotki, ale czyściutkie kotki to często mają jakieś damulki. Zwykli właściciele też dbają o higienę kota, ale wyłazić na dwór to przeciez pozwalają. Niektóre koty nie są milutkie. Zdarzają się przypadki. Więc podsumujmy to wszystko - pies i kot - to równość. Macie pecha, że dajecie się zwieść takiemu filmowi(chociaż całkiem, całkiem film familijny) i kłócić się o takie głupoty. Przecież ten film nikogo nie zmieni, to fikcja, ludzie!! A muszę przyznać, że lubię czarne charaktery, a w tym filmie był nim ten gruby, biały kot. Polubiłem go, heh. Jednak psy i koty są równe. Mają swoje wady i mają zalety. Żadne zwierzę, ani człowiek, nie może mieć jedynie zalet. Zawsze, ale to zawsze znajdzie się jakaś wada. Więc ja was ludziska nie rozumiem o co tu się kłócić?
No właśniepo co sie kłucić ? To beznadziejne i tak ten kto woli koty uważa że ma racje a ten co psy uważa że psy są górą . Każdy ma inne zdanie i powinno się je tolorewać . A nie wszczynać jakiś głupkowaty temat. Mój kot jest wredny przyznaje ale znalazlam w zeszłym roku malutkiego kociaka i był tak słodki że kiedy musiałam go oddać (bo mam już jednego który będzie miał małe kotki) to się omało co nie popłakałam . Mruczał cały czas i przytulał się . Koty które potrzebują miłości będą przywiązane do człowieka całe życie . A jeszcze w sprawie psów to one są takie same jak koty tylko koty chodzą czasem własnymi drogami. Czy temat mozna uznać już za zamknięty ?:)
Koty górą !!!
Podobno temat miał być zamkniety, ale ja musiałam, powtarzam musiałam to napisać. kotki to przecudne zwierzaki.
pozdro!
Zgadzam się z jakąś wypowiedzią (tą długą) żebyście nie porównywali psów i kotów ze sobą, gdyż one się od siebie bardzo różnią. Oba z tych wspaniałych zwierzaków są mądre, przyjacielskie i kochane! Lubię ten film bardzo i traktuję go jako żart - wymysł ludzi! Przez ten film koty udowodniły, że sa mądre, psy też, a jeśli chodzi o to kto tu jest zły, a kto dobry, to co innego! Ktoś kto wymyslał ten film, po prostu wolał psy! Ja mam kota i psa i oba z tych zwierząt kocham tak samo! To mój ulubiony film, a nie oznacza to, że wolę psy! Równie dobrze mógłby powstać film, w którym koty by były dobre i nic przeciwko temu bym nie miała! Lubię filmy science-fiction o zwierzętach! Po prostu tym razem koty potraktowano jako czarne charaktery i tyle! A ludzie! TU SIĘ KOMENTUJE FILM, A NIE, KTÓRE ZWIERZĘTA SĄ LEPSZE!!! OBA SĄ TAK SAMO KOCHANE!!! Jedyne co mi się w tym filmie nie podoba, to jedno zdanie: "te wstrętne, kocie kreatury.." i tyle! Reszta może być! W tym filmie wyszło co jest dobrą cechą obu zwierząt (złe rzeczy to fikcja), koty - mądrość i przebiegłość, i spryt, a psy - również mądrość, siła, odwaga! Więc bierzcie z tego filmu to co najlepsze, a nie najgorsze! I wtedy wyciągajcie wnioski! Ja czekam na 2 film o kotach i psach i nie mam nic przeciwko temu, że koty grają tu złą rolę! Jeśli chodzi tu o dobre cechy, to z moimi zwierzętasmi to się calkowicie zgadza! Więc ludzie przestańcie porównywać te zwierzęta!!! PROSZĘ!!! Lubię ten film! I nie obchodzi mnie tu, kto gra rolę czarnych chaakterów, to ludzie wymyślili fabułę, a stworzenia są inne!!!
Zgadzam się z jakąś wypowiedzią (tą długą) żebyście nie porównywali psów i kotów ze sobą, gdyż one się od siebie bardzo różnią. Oba z tych wspaniałych zwierzaków są mądre, przyjacielskie i kochane! Lubię ten film bardzo i traktuję go jako żart - wymysł ludzi! Przez ten film koty udowodniły, że sa mądre, psy też, a jeśli chodzi o to kto tu jest zły, a kto dobry, to co innego! Ktoś kto wymyslał ten film, po prostu wolał psy! Ja mam kota i psa i oba z tych zwierząt kocham tak samo! To mój ulubiony film, a nie oznacza to, że wolę psy! Równie dobrze mógłby powstać film, w którym koty by były dobre i nic przeciwko temu bym nie miała! Lubię filmy science-fiction o zwierzętach! Po prostu tym razem koty potraktowano jako czarne charaktery i tyle! A ludzie! TU SIĘ KOMENTUJE FILM, A NIE, KTÓRE ZWIERZĘTA SĄ LEPSZE!!! OBA SĄ TAK SAMO KOCHANE!!! Jedyne co mi się w tym filmie nie podoba, to jedno zdanie: "te wstrętne, kocie kreatury.." i tyle! Reszta może być! W tym filmie wyszło co jest dobrą cechą obu zwierząt (złe rzeczy to fikcja), koty - mądrość i przebiegłość, i spryt, a psy - również mądrość, siła, odwaga! Więc bierzcie z tego filmu to co najlepsze, a nie najgorsze! I wtedy wyciągajcie wnioski! Ja czekam na 2 film o kotach i psach i nie mam nic przeciwko temu, że koty grają tu złą rolę! Jeśli chodzi tu o dobre cechy, to z moimi zwierzętasmi to się calkowicie zgadza! Więc ludzie przestańcie porównywać te zwierzęta!!! PROSZĘ!!! Lubię ten film! I nie obchodzi mnie tu, kto gra rolę czarnych charakterów, to ludzie wymyślili fabułę, a stworzenia są inne!!! AHA JESZCZE JEDNO!!! Wiecie kto jest głupi? Wy!, bo nie wiecie, że oba zwierzęta są tak samo mądre! (oczywiście nie mówię tu, o osobach, które mają podobne zdanie do mnie ;)
No tak, tak. Zamiast komentować film przeklinacie, kłócicie się, czy lepsze psy czy koty. Ktoś wymyślił film - to wymyślił! I co z tego, że jakiś tam kot chce wyprodukować jakąś tam szczepionkę. Mnie się zdawało, że ten film to komedia, a wy z tego dramat robicie ;) Nie trzeba mówić, że koty nie kochają właścicieli, czy też odwrotnie... przecież nie wszystkie mają ten sam charakter! Podobnie z psami, i z ludźmi też! Jest inne wyjście - załóżcie Towarzystwo Kocizmu i Towarzystwo Antykocizmu ;) i tam się kłóćcie, a nie na forum o filmie.
troptyN tu ludzie gadają że koty są lepsze więc zabieraj swoje 4 litery z tąd...........;D...........koty górom........................
psy wymyślił wariat.po co zawitały w nasze progi
zaufaj mi że kilka lat temu to koty rządzily
zgadzam się psy dołem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koty żyją nam!!!bo mój syn się z kotami wychwał!!!!!!!!!!!!
złomek jest fajny XDz aut
eeeeeeeeeeeeeee....... zgupiał:O reklamy przecierz nie mają raci
to tylko nendzne jedzenie.........pedigrill to głupota
Nie mam nic do kotów ale jestem zdania, ze psy sa o wiele inteligentniejsze i bardziej oddane. Bo np, kot nie przeprowadzi Cie przez ulice, w wypadku kiedy stracisz wzrok, kot nie wskoczy do wody widzac, ze sie topisz. Kot nie obroni Cie przed zabojca. Kot nie odda swojego zycia za Twoje, bo np. woli sobie pospac w tym momencie. Sami to przemyslcie.
Taa, ale wiesz - gadaj z ludźmi, którzy kłócą się o to od 20 sierpnia 2003 :/ ... ok. Niektórzy lubią niezależny charakter kotów, inni wolą przywiązanie psów... ale mam się śmiać czy płakać kiedy widzę post w stylu 'koty górom, psy wymyślił wariat' ?
Niech ktoś zamknie ten temat.
Zamknie? niby dlaczego? ludzi trzeba uswiadamiać. a jesli komus brakuje naukowych dowodow, to prosze: "W 1927 roku na uniwersytecie w Berlinie przeprowadzono doświadczenie. W szafce na klucz, ale tak, aby widział to kot i pies, zamknięto kawałek mięsa. Aby dostać się do mięsa,
pies używał siły, rzucał się i drapał. I nic. Kot zaś zapamiętał, że człowiek użył klucza i że tutaj leży rozwiązanie. Metodą prób i błędów przekręcił klucz. Po czterech minutach drzwi puściły.". Tyle o kwestii inteligencji. A o uczuciach "“Jeżeli jesteś wart tego uczucia, kot będzie Twoim przyjacielem, lecz nigdy niewolnikiem”- Theophile Gauter ". W pełni się z nim zgadzam, zreszta sam mam 2 koty, a wczesniej mialem 3 psy i wiem co mowie (pisze). Pozdro dla kociarzy!
Błagam ludzie, koty i psy są fajne, czego się czepiacie (jedni kotów, drudzy psów), one przecież niczego nie zrobiły, mówicie (a raczej piszecie) tak, bo ktoś zrobił w filmie tak a nie inaczej.
(sory za wszelkie błędy)
Koty są fałszywe, hałaśliwe, nachalne i łażące. A Psy to są ciche, spokojne i mądre zwierzęta. Zwłaszcza takie małe jamniki. Małe jamniki są bardzo inteligentne i nie szczekają głośno. Najmniejsze pieski, wcale nie szczekają. A koty tylko hałasują miałcząc, łażą i tylko żrą i sikają i srają za cudze pieniądze. Koty, tak naprawdę nie kochają swoich właścicieli. Koty są fałszywe i bezmyślne.
szpszakal
kocham i te i te zwierzęta ale nie zgadzam sie z toba bo jestem neutralny w tych waszych przekomarzaniach. Koty sa zwinne szybke i ciche a psy glosnie nieuwazne i mocno stukaja lapami. Mozna to zauwazyc na kilka sposobow. kot sie czai do myszy. Jako ze mysz jest bardzo szybka musi tak do niej podejsc zeby go nie zauwazyla. W jakiejsc chwili cap i ma obiad. Koty sa ciche bo maja delikatne i przyczepne i nie scierajace sie poduszeczki na łapkach. A psy maja wystające pazury i łatwo ścierajace poduszki na łapkach i silnie stawiaja łapy na podłoże wiec (mam tego przyklad jak sie klade spac a moj pies biega po podłodze :D) sa bardzo glosnie.
Koty może są delikatne, jak ty to uważasz, ale są fałszywe, łażą po ulicy i nie kochają naprawdę swoich właścicieli. A Psy to najlepsze przyjaciele człowieka. Pies, jest zawsze wierny swojemu właścicielowi, pilnuje domu, towarzyszy człowiekowi, prowadzi przez ulice niewidomych ludzi, ratuje ludzi tonących w jeziorze, itp. A kot by tego wszystkiego nie zrobił, no może oprócz pilnowania domu. Ale jak się złodziej włamie do chaty to kot pilnujący domu go nie powstrzyma, a pies by go powstrzymał. Mogę tak wymieniać cały dzień, ale nie mam czasu.
Pies lepszy od kota, i taka prawda.
Z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz psy za lepsze, tylko dlatego bo są bardziej oddane człowiekowi i bardziej się przydają. No właśnie. Żałosne zdanie ignoranta. Prawda jest taka, że większość ludzi szanuje tylko te zwierzęta, które służą człowiekowi, bo według was tylko te tak na prawdę zasługują na szacunek. Dla Twojej wiadomości - nie wszystkie zwierzęta istnieją po to, żeby nam, ludziom, przysłowiowo "podcierać tyłki”
Psy są wierne, bo mają to "w genach" - zostały udomowione już dawno, dawno temu (przecież pierwsze wzmianki o jego współistnieniu z człowiekiem pochodzą już z okresu kultury sumeryjskiej), psy funkcjonowały najczęściej - nie mówię, że zawsze - jako pomocnicy w polowaniach, wiec przez dziesiątki lat stawały się co raz wierniejsze, a dopiero później dorobiliście sobie ideologię o wiecznej przyjaźni. Tak te psy ukształtowaliście, mówiąc najbardziej ogólnie. Człowiek po prostu wykreował sobie pieska tak, jak mu to odpowiadało.
Jest też zasada, że ten, kto ma psa, zazwyczaj uważa psy za lepsze, ale gdyby od dziecka miał kotki, to koty uważałby za lepsze. Czepiacie się takich pierduł. Ja mam kota, ale uwielbiam zarówno psy jak i koty. I dziwi mnie i żenuje, ze są jeszcze ludzie mówiący: "koty są głupie i fałszywe" (pewnie w dzieciństwie jakiś kot ich podrapał albo im nasrał na obiad), albo: "psy są durne" i tak dalej. Jesteście żałośni i śmieszni. Ale to nic, ja lubię się śmiać.
Leonardo Da Vinci uznawał koty za najdoskonalsze z żywych istot. Oczywiście jego zdanie by cię nie obchodziło :]
Kot nie może bronić człowieka i robić wielu innych rzeczy z prostej przyczyny - bo po prostu nie ma takich warunków fizycznych. I za to już nie możesz winić kotów. Co najwyżej "jakąś tam" ewolucję. Ta sama ewolucja sprawiła, że to wśród przedstawicieli kotowatych są jedne z najsilniejszych i największych ssaków na ziemi. Z kotowatych wywodzą się lew i tygrys syberyjski (największy kotowaty). A psowate? Największym psowatym jest wilk szary (a z kolei z podgatunku wilków szarych największy jest rosyjski). Czy wilk szary miałby jakieś szanse chociażby z lwicą? Jasne, że nie. Ale żaden idiota się tego nie czepia.
cytat z Ciebie: "i taka prawda".
Kot nigdy nie zagryzł własciciela, a o psach które zagryzają dzieci co chwile słychać w radio albo innych zrodlach informacji. Psy są głupie. Lubie je, ale taka prawda. Pokazesz im kawałek jakiegos jedzenia to się na ciebie będą rzucać. Te co ratują to są specjalnie wyszkolone, pomijając ze to specjalne rasy. Myślisz ze jak wpadłbyś do jeziora to pies wiedziałby, że toniesz i cię by uratował?
W dzieciństwie miałem małęgo psa, którego po prostu nie lubiłem. Oddał babci po 5 latach i potem wziąłem kota, którego mam do dziś.
Zgadzam się z ~Hart.
Może i masz racje,ale ja nie mam dobrego zdania co do kotów.Może dlatego,że przez kota wylałam wrzątek na swoją rękę i miałam przez to nie miłą sytuację.A stało to się przez to,że kot na mnnie naskoczył kiedy trzymałam kubek z wrzątkiem.Dlatego ja osobiście wolę psy,a kotów nie trawie,za to psy po prostu kocham.Chociaż zawsz jeest tak,że psy ratują życie,świat itp,a koty to zawsze Ci źli.
Prawdziwa historia:
- pies odgryzł mi kawałek łydki jak byłem dzieciakiem i przejeżdżałem koło niego na rowerze
- a kot kawałek opuszka małego palca u lewej ręki jak go próbowałem złapać.
Dlatego mam uważać,że któreś z nich jest złe??To ludzie są źli bo uważają się lepsi od zwierząt.Człowiek jest parszywym stworzeniem i próbuje podporządkować sobie wszystko do własnych potrzeb.
Prosta sprawa;
- gdybym wiedział, że ten stary owczarek niemiecki został kilka lat temu kopnięty przez rowerzystę w pysk i stracił oko i od tego czasu boi się rowerzystów to bym koło niego nie przejechał
- tak samo gdybym pomyślał, że ten kociak,którego chciałem złapać (nie chciałem mu bynajmniej krzywdy zrobić) był dziki i pomyśleć o tym, że jego reakcja będzie obronna to bym nie stracił kawałka palca.
Widać kot, który na Ciebie skoczył też miał jakiś powód ku temu i bynajmniej nie rzucił się na Ciebie z myślą o brutalnym wypatroszeniu Ciebie, oblaniu wrzątkiem a potem postypaniu solom.:D
Weźcie się kur... zastanówcie,człowiek podporządkowuje sobie świat, ok...
... ale mam szczerą nadzieję, że już niedługo go rozpier... i nie będzie miał już czego niszczyć:P
I może jak w końcu zniknie tzw. istota myśląca spokój nastanie we wszechświecie.
P.S
Odpowiadając na komentarze, które zapewne się pojawią;
- nie, nie jestem wegetarianinem ani nie jestem związany z żadną organizacją ochrony drzew,zwierząt ani niczym innym o co moglibyście mnie posądzić.Jestem takim samym hipokrytą jak każdy z was ale przynajmniej umiem się do tego przyznać i cieszyć się tym, że już niedługo nie będzie już nad czym łez rozlewać:)
Bo psy są tak głupie, że są sługusami ludzi, a kot nie da sobie w kasze napluć i nikt go nie zmusi do tego czego nie chcę. Koty chodzą własnymi ścieżkami, a nie jak psy, którym drogę wyznacza człowiek.
@Dodger_Rita
Nie pisz komuś, że powinien się leczyć, bo sam nie grzeszysz rozumem, tylko plujesz jadem na osoby, które są za kotami, aa i nie pisz tylu wykrzykników, bo wylądujesz w wariatkowie.
Koty nie będą ratować ludziom życia, ani szukać narkotyków, itp., bo nie mają tego w naturze, więc nie wiem o co się plujesz, a szkodnikiem, to możesz być ty.
Nie dziwie się, że tacy idioci mordują koty, jak się naoglądają takich głupich filmów, które propagują do znienawidzenia kotów, a widać to też po waszych komentarzach z jaką nienawiścią pałacie do kotów.
Dokładnie. Argument, że psy są mądre, bo można ich nauczyć różnych sztuczek to argument za inteligencją kotów. Koty potrafią, koty NIE CHCĄ (youtube). Czy uległość psów jest przejawem inteligencji?
Dobra, cofam te swoje"plucie jadem w osoby,które są za kotami"Pierwsza sprawa,pies i kot to zupełnie dwa inne stworzenia.Spójrzmy na to tak,tutaj pozwolę sobie zacytować twoją wypowiedź"Bo psy są tak głupie, że są sługusami ludzi"Wiesz,Sługus to nie jest zbyt dobre określenie psa,na pewno słyszałeś tekst"Pies najlepszym przyjacielem człowieka."To wszystko-według mnie,-opiera się na tym.Jest taki uległy,chociaż zapewniam że większość psów taka nie jest jak mój.Bo po prostu taka jest jego natura.A tutaj po drugie,natury kota i psa nie należy porównywać po to no oszczędzę sobie....Pff to zupełnie co innego,a ta cała aune naprawdę napisała...
O powiem że nawet nie wiedziałam że umiem pisać bez takiego unoszenia się....hmm.
Sprzeciwiam się cytowaniu NIE MOICH wypowiedzi. To nie ja napisałem o sługowaniu, tylko inny użytkownik. Pisałem o uległości.
Po drugie - NIC, kompletnie NIC nie zrozumiałem z twojego wpisu, oprócz tego, że masz psa nie-sługusa.
,,A tutaj po drugie,natury kota i psa nie należy porównywać po to no oszczędzę sobie....Pff to zupełnie co innego,a ta cała aune naprawdę napisała..."
Przeczytaj to i zastanów się trzy razy zanim napiszesz znowu takie banialuki, których sensu nie można odszyfrować.
no jasne, że koty są lepsze ==' a ten film jest moją zmorą z czasów podstawówki, wtedy moja klasa dokuczała mi, że lubię koty, domagając się oglądania tego filmu xD no, i uważam, że to jeden z najgłupszych filmów, jaki widziałam ;p
Psy sa wredne, bo od zawsze coś miały do kotów. Wiecznie na nich warczą, szczekają i gonią. Dlatego wolę koty :)