Ciota to ciebie robił .Oj strasznie mi przykro że nie masz gdzie mieszkać tylko pod mostem ,dokarmiasz bezdomne kotki ,znalazłeś telefon , założyłeś sobie konto i jesteś happy bo przecież idziesz z cywilizacją.
Bardzo mi przykro ale niewiem czy jest jeszcze dla ciebie nadzieja,jakie to typowe chłopczyk/dziewczynka są pomiatani przez swoich patologicznych rodziców i w efekcie odcinają się od świata rzeczywistego i trollują jak mogą.Jedynym ratunkiem dla ciebie jest teraz samobójstwo.
Czy zawsze mówiąc o innych mówisz tak naprawdę o sobie?I dziwić się ,że ludzie kotów nie lubią ,jak takich zwolenników mają.
PRECZ Z KOTAMI! PRECZ Z KOTAMI! PRECZ Z KOTAMI!
Biedne dziecko odrzucone przez społeczeństwo popada w depresję.Naprawdę współczuję ci.
Psy znoszę, koty nieco bardziej a przede wszystkim nienawidzę tego durnego filmu.
Tak może jeszcze plebs nie powinien wystawiać oceny niższej niż 8/10 i komentować inaczej niż pochlebnie.
Bardzo się ciesze ,że jesteś jedyną kulturalną osobą lubiącą koty (przynajmniej na tym forum ) pozdrawiam serdecznie:)
Ciebie też pozdrawiam :).
A propos wczoraj oglądałam "..Odwet Kitty" i fajna muza była na początku.
Może i był ten temat, ale jak to się nazywa?
Mam ;).
Shirley Bassey - "Get The Party Started"
Wiesz, w sumie to nie powinnam się pytać tu na forum.
Dzisiaj sobie poszukałam po prostu w yt wpisując 'opening' i było to rozpoczęcie, no i ktoś był na tyle mądry, żeby o piosenkę zapytać *widać, że nie z USA albo UK, ale mniejsza z tym*.