PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 50065
4,4 38 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Pytanie o datę

ocenił(a) film na 10

Czy jest już znana data premiery DVD filmu ,,Psy 3,, ? Myślę, że niedługo, bo premiera filmu w kinach była w Styczniu, ale chcę wiedzieć kiedy dokładnie film będzie dostępny w sklepach. Lub też za darmo w sieci.

RoneQ

juz jest od dzisiaj w internecie

ocenił(a) film na 10
krzysiek210

Wow, serio? A za darmo? Jak nie to trudno, tylko na jakiej stronie w ogóle.

RoneQ

Kino Świat dodał film na CDA Premium, ale jest niedostępny z terytorium Polski.

ocenił(a) film na 10
karlolek91

Zobaczyłem, i chyba to prawda. Ale można film pobrać jak się ma konto premium chyba. Tak czy siak chyba poczekam jeszcze aż będzie gdzie indziej dostępny.

RoneQ

Trzeba mieć konto premium i nie być w Polsce. Ciekawe, że tak bez echa film się pojawił w sieci. Wpadka czy zamierzone działanie?

ocenił(a) film na 10
karlolek91

Dziwne, że w Polsce nie jest dostępny po prostu. Musimy jeszcze trochę poczekać, ale jak jest już gdzie indziej, i przez Kino Świat na cda udostępniony to będzie strzelam za miesiąc może mniej dostępny w sieci dla wszystkich.

ocenił(a) film na 9
RoneQ

Może będzie od jutra na jakiejś platformie dostępny. Takie wpadki się nie zdarzają bez powodu. Teraz, przez koronawirusa w ogóle nie ma zapowiedzi, kiedy co się pojawi na vod, tylko po prostu się nagle pojawia, niespodziewanie. Jutro piątek, zaczyna się weekend więc może będzie na jakimś portalu legalnie.

ocenił(a) film na 10
Meldondg_Lord

Całkiem możliwe, że może się tak wydarzyć. Na razie to w internetach będzie dostępny bo w tv Polską produkcję pewnie puszczą za rok. Ale kto wie...

ocenił(a) film na 10
Meldondg_Lord

Wykrakałeś!Już jest na eKino. Na początku trzeba reklamy omijać a tak to film jest. Polecam!