PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 50063
4,4 38 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Angela Wenz i Jakuszyn

użytkownik usunięty

Wg. portalu filmpolski.pl również pojawią się w trójce, choć grani przez innych aktorów

To będzie najprawdopodobniej syn Jakuszyna, gdyż aktor wcielający się w tę rolę ma 36 lat :), a sam Jakuszyn strzelił fikoła w cementowni.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

Ciekawe tylko czemu Angeli nie zagra Agnieszka Jaskółka, tylko jakaś inna aktorka, z polsatowskich seriali

Dostała propozycję ponownego wystąpienia w roli, ale odmówiła o czym powiedział Pasikowski w jednym z ostatnich wywiadów. Ponoć powodem było wycofanie się z biznesu na dobre.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

Swoją drogą to we wszystkich trailerach przewijają się tylko Linda, Pazura, Fabijański, Dorociński, Schuchardt i Zieliński. Ostatnio był też Żmijewski przez kilka sekund. W żadnej zapowiedzi nie było Lubosa, Jakubika, Linde - Lubaszenki, czy właśnie tej Angeli nowej.

użytkownik usunięty

Wydaje mi się, Linde - Lubaszenko nie będzie miał zbyt dużej roli. Obstawiam jedną scenę, z której wyniknie, że Stopczyk wstąpił do Chrześcijańskiej Unii Jedności :)

Lubos i Beler byli, ale tylko w migawkach. Angela też była. To ta kobieta w czarnych włosach, gdzie Wolf jest za nią z siekierką w rączkach. Jakubika faktycznie w żadnym nie było nawet na sekundę, a co do Linde-Lubaszneko to masz rację. Jest dość daleko w rozpisce, więc to będzie jedna większa scena lub jakieś ze dwie migawki, ale dobre i to, bo to fajna postać.

ocenił(a) film na 8
PanKracjusz

I chyba Angela jest z Wolfem, w końcu Wolf lubił konkurencje :-D ;-)

hbk06_qbas

To chyba najprawdopodobniejsza opcja. Jeśli tak to jestem ciekaw jak to wyjaśnią :) Jeszcze pod uwagę biorę to, że może wpadła do niego w celach biznesowych, ale zobaczymy jak to będzie.

ocenił(a) film na 8
PanKracjusz

Władek umie te rzeczy ogarniać, więc pewnie dostaniemy to w mocno zjadliwej formie.

Pamietam jak się z Tobą poznałem na tym portalu; od dysputy jak to możliwe że Metyl znów jest psem skoro miał dostać pajdę. Każdy z nas sobie popisał, a finalnie wyszło, że Pasik temat szybko i ładnie poskładał.

Dlatego nie martwie sie o ten film. Może nie będzie to kultówka jak poprzednie części, ale spodziewam się zajébistego sensacyjniaka. Widze tu na dyskusjach że trzeba obniżyć oczekiwania, bo film to typowa masówka. No spoko, może tak, może nie może chüj go wie ;-) Dla mnie to będzie po prostu kontynuacja kultowej serii prowadzona przez tych samych ludzi co zrobili pierwowzór. Po Terminatorze 6 wiem że wszystko da sie spieprzyć, niemniej tu jestem o dziwo spokojny. Pozdro!

hbk06_qbas

Pewnie masz rację. Dzięki i wzajemnie :)

ocenił(a) film na 8

z migawek wynika że chyba Angela jest z ...Wolfem. To byłby zajebisty cymesik, w końcu Radosław Wolf lubi konkurencje ;-)