PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318437}

Przypadek 39

Case 39
2009
6,6 74 tys. ocen
6,6 10 1 73555
5,9 7 krytyków
Przypadek 39
powrót do forum filmu Przypadek 39

Wybuch śmiechu

ocenił(a) film na 2

w momencie gdy chcieli spalić dziecko w piekarniku. No błagam,gdzie się podziało dobre
kino? Poza tym Renée Zellweger to jest istna porażka.

ocenił(a) film na 4
himym

A mi się właśnie ten patent podobał. Wreszcie coś świeżego :) A ogólnie film taki sobie. Zakończenie jakieś takie "na odwal" i raczej śmieszne niż ciekawe. .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Decepticon

Też mi się wydawało, że oni sami za bardzo nie wiedzieli w jaki sposób mają to przedstawić :) Ale poza tym film spoko:)

Annie_15

Powinniśmy być dumni. Przecież wyraźnie widać że spory wpływ na reżysera miała lektura "Antek" :)

ocenił(a) film na 7
d4rek

Mi sie "Antek" nie podobal, ale scena z piekarnikiem bardzo. Gdzie sie podzialo dobre kino? Otoz dobre kino powinno czasem zaskakiwac i nie powielac schematow. Przypomnial mi sie Nicolas Cage, ktory w filmie "Kick-Ass" strzela do swojej coreczki:)

ocenił(a) film na 2
gemka7

Kick-Ass jest największym gniotem. Większym od "Przypadku..".

himym

Ale walnąłeś porównaniem, to jak tort kontra gówno, weź się ogarnij człowieku.

ocenił(a) film na 2
jkmusic

po pierwsze "aś"
po drugie każdy ma inne zdanie. Dla mnie Przypadek jest wielkim g*wnem,tak samo jak Kick Ass i poniekąd Twoja wypowiedź.

himym

Gówniane to jest Twoje porównanie.

ocenił(a) film na 5
himym

można lubić kopacza pośladkowego lub nie, ale za nazywanie go gniotem to się bęcki należą:/

gemka7

No ta scena wymiata. Cały film jest niezły i nie jest kolejnym filmem o superbohaterach.

ocenił(a) film na 8
himym

żałosny komentarz, ale czego się spodziewać po kolejnej osobie, która nie rozumie filmu, który ogląda + zawiść DO ZARĄBISTEJ AKTORKI. Ech Polaczki