Ostrzegam przed oglądaniem tej wyjątkowo naiwnej i przewidywalnej komedii.Porównywanie jej do ,,Taxi" to jakieś nieporozumienie!Moja ocena-0/10.
mark1258 widze ze tobie sie podobaja tylko filmy które jeszcze nie mialy premiery...
Ja widzę że tu niektórzy dobrze nie obejrzą nie zrozumieją a już oceniają. FIlm ma bardzo interesujący podkład muzyczny, mamy tutaj wiele wątków akcji, jest kilka zagadek, ale da się łatwo je zrozumieć, obsada jest wybrana wprost doskonale, myślę że każdy mężczyzna powinien być zadowolony :) mamy wątki romantyczne, całość jest otoczona dużą dawką humoru :) polecam film
marek a tobie chyba jeszcze jajka nie obrosły zebys sie wypowiadał haha widac jak sie znasz na filmach ? fajna komedia ale ty pewnie wolisz mode na sukces
A ja się zgadzam z Markiem - dałam 2/10, film jest przewidywalny, nudny - nie dałam rady obejrzeć do końca, wyłączyłam po 3/4, bo myślałam, że zwariuję - szkoda życia! Teksty mało śmieszne, aktorzy nieładni, film z cyklu - zabili go i uciekł. Ci, którzy napisali, że to fajna komedia, to chyba fajnej komedii nie widzieli. Jak się ogląda fajną komedię, to się śmieje, a nie ziewa! No cóż, ale wszystko to rzecz gustu.
mega film! ja się uśmiałem jak na żadnej komedii ;) porównując do chociażby wczoraj obejrzanego i przereklamowanego "Grown Ups" to ten film jest arcydziełem
ch.... z tym że jest przewidywalny!!!!!!! przede wszystkim jest śmieszny! komedia nie musi być przewidywalna ma być po prostu śmieszna a ten film był z całą pewnością śmieszny :)
chcesz filmu z głębią i extra fabuła obejrzyj thrillera lub dramata a nie komedie !
Po seansie ponownie odkryłem prawdę! Francuskie komedie mi nie leżą, wolę inteligentny dowcip, niż załatwianie humoru poprzez chaos, krzyki i ogólny meksyk na ekranie....
Z powodu Cataliny Denis daję gwiazdkę więcej - 4/10
Ja z kolei polecam byłem mile zaskoczony, przyjemnie spędziłem czas oglądając. Dla mnie był on zabawny, taxi to nie było ale i tak jednak z lepszych komedii akcji jakie ostatnio oglądałem.
Jeśli francuzi mają tak płytkie poczucie humoru to już wiadomo dlaczego w polsce jest taka szarówka i wszyscy tylko narzekają.