kurde a miałem takie nadzieje.
ten wątek z tą świadomą narkozą można tak było przerobić, żeby zakończenie było ciekawe a nie takie flaki z olejem.
miałem nadzieję że tym lekarzom i jego żonie uda się uciec, a po przebudzeniu facet dojdzie do siebie i ich odnajdzie.
albo po morderstwie lekarze się oddalą, a Clay się zemści na nic nie podejrzewającej żonie i lekarzach.
naprawdę film jak dla mnie bez zakończenia mógłby być 9; a tak tylko 7
Zgadzam się. Film można by było wydłużyć o te 20 min gdyż zbyt długi nie jest, zyskałby moim zdaniem jeszcze bardziej. Daje 8.
Zgadzam się !!! Jak dla mnie film świetny tyle ze teraz mam niewielki lek przed lekarzami a o operacjach to już nie wspomnę...
Wojtek,zgadzam się z Tobą. Zakończenie mogłoby być trochę inne, Twój drugi pomysł jest bardzo dobry:) mogliby też zrobić drugą część,w której główny bohater mści się na nich...jego dalsze losy... Niestety szczerze wątpię w to, że nakręcą ciąg dalszy... szkoda...:)
tak - mści się - sprawia że sami mają operację przeszczepu pod narkozą - i wtedy mówi do nich że czekał długo na ten moment a teraz będzie delektował się zemstą :):).... ALE CHRZANISZ GŁUPOTY HEHEHEHE....ACZKOLWIEK TAK JAK TY - SZCZERZE WĄTPIE ŻE NAKRĘCĄ DRUGĄ CZĘŚĆ HEHEHEHE
heheeheh:)
btw nie wiem czy widzieliście patologię, tam akurat jest scena zemsty...
oglądałam Patologię...słabo pamiętam już ten film, zwłaszcza zakończenie, czyli tę scenę zemsty :)
Bormann, nie pisałam o takiej zemście, jest na to wiele sposobów :P
masz ciekawy system ocen - gdyby zakończenie było takie jak TY chcesz - to dałbyś 9 - a że było inne - to piszesz ŻE W OGÓLE NIE BYŁO ZAKOŃCZENIA i dajesz 7 :) hehehhe
O tak i wtedy w zemście pomógłby mu Sylvester Stallone, dostałby broń i zabił każdego z osobna! TAK to byłby CHicior(!) na miarę filmu roku, dramat, thriller, film akcji i zemsta! A tak serio, chyba zabrałeś się do złego filmu, bo jedyne czego oczekujesz od zakończenia zemsta tego dobrego i fajerwerki, jak w co drugim filmie. Zakończenie tutaj trochę inne od tego sztampowego za co sobie plusuje.
Smutne jest trochę to tutaj nikt nigdy się nie dogada, każdy ma inny gust. "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded."