PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 189 tys. ocen
6,3 10 1 188978
5,7 63 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Bardzo możliwe, że space jockey wygląda jak człowiek tylko w bardziej humanoidalnej postaci-siada na fotel i kombinezon się z nim zrasta. Od początku gdy zobaczyłem Aliena Ridleya ciekawiło mnie w co patrzy i czym jest ta potężna broń czy teleskop razem z fotelem i co to jest lub co to oznacza ta duza głowa na plakacie i którą widzimy na trailerze wewnatrz statku?

orzel29

Chodzi o ten duzy wichajster? Bo droselklapa tandetnie zblindowana i ryksztosuje

ocenił(a) film na 5
wociu

Ja a trantitla to taki chrobok co wpierdaloo cinkwajs ze gipsdeki........

Antywsjo

Proszę, piszcie po polsku.

hr_dooku

Popieram;)

ocenił(a) film na 7
orzel29

Tak, jockey wygląda poprostu jak duży, łysy, blady człowiek, a ta trąba i cała reszta to fotel i kombinezon

killstar

To ja go chyba znam. To sasiad z 2 pietra, też jest łysy, blady i duży i potrafi wytrąbic 0,7 od jednego podejscia.. No i chodzi w kombinezonie dość wyplamionym a fotel to ma bujany w domu. Widziałem że to Spejs Dżoker.

wociu

He he:D

orzel29

To, ze wyglada jak wiekszy czlowiek to juz niemal pewne i ja osobiscie jestem tym bardzo zawiedziony. Pozostaje nadzieja na jakies inne gigerowskie obslizgle paskudztwa straszace w tle filmu i najlepiej nie czlekoksztaltne!

ocenił(a) film na 10
pumpalik

Chyba każdy spodziewał się słoniowatego stwora jako Space Jockey'a, concept arty odrzucone przez producentów można zobaczyć na wielu stronach internetowych. Niektóre były naprawdę interesujące, w typie osobnika nie mającego nóg, tylko poruszającego się na rękach, zresztą o tym już było sporo tematów.
Tak jak napisałem w którymś temacie, będziemy mieć SJ = łysego koszykarza pomalowanego na szaro.
Ale na film pójdę i ogromnie czekam. ;)

PolskiPowerDance

W sumie też sie słonia spodziewałem a tu zonk! Może producent pożałował kasiory na FX i wyszło bardziej budżetowo :)
A że łysy? Jak mawiaja : madrej głowy włos sie nie trzyma :))))