PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8867}
6,4 40 tys. ocen
6,4 10 1 40445
5,8 22 krytyków
Predator 2
powrót do forum filmu Predator 2

Mam nadzieje ,że nakręca trzecią część trylogi. Bo kiedyś pisało,ze jesli AVP odniesie sukces kasowy to wezmą sie za pozostałe części czyli Predator 3 i Alien 5. A narazie nie ma chętnych .Przeciesz teraz jest zajebisty temat wysłać predatora do iraku albo ,zeby było 2 predatorów ojciec i syn a przeciwnika mu dac np.Vina Disela, The Rocka, Wesleya Snaypsa, Bruse Willisa, Dansela W.

ocenił(a) film na 5
avpbleckhunter

Hmmm... Predator 3.Tak zdecydowanie powinien powstać!No i ten pomysł z Irakiem nawet fajny.Rozwalił by paruset terorystów i marines.Ale do tego filmu potrzeba dobrego naprawde aktora do roli bohatera który rozprawiłby się z pradatorem.Niestety jedyną osobą która się nadawala był Arnold ale on juz jest historią , nistety nie ma nikogo kto mógłby go zastąpić i nadac trzeciej części podobny albo lepszy klimat niż jedynka.

ocenił(a) film na 9
Rakoth

Ja tak sobie pomyślałem, że nikt wcale nie musi Predzia zabijać ;)
Zawsze na końcu Pedator/Alien ginie, a jakby tak przeżył? Po prostu wygrał? Rozwalił to co trzeba i poleciał gdzie go tam poniesie. Zróbmy głosowanie kto za kto przeciw!

ocenił(a) film na 5
Condic

W trzeciej części powinni pokazać rodzinną planete predatorów!B w końcu Alien wiemy jak się rozmnaża itd. ale Predator to zagadka :).Akcja nie musiała by dziać się na planecie predatora ale może na początku filmu byłaby ukazana jej część.A co do tego żeby predator przeżył to raczej nie popieram.

ocenił(a) film na 8
Rakoth

Predator może sobie przezyć tylko w tym wyapdku troche to będzie dziwne. Zaś jeśli chodzi o pokazanie planety Predatorów to jestem na NIE. Zostawmy troche tajemniczości tym stworom, nie odkrywajmy wszystkiego, właśnie dlatego ,ze tak mało o nich wiadomo, Predatory sa tak interesujące. Własnie ten mistycyzm Predzia powinno się zostawić w spokoju, komiksy już dość wyruchały temat.

ocenił(a) film na 8
Rakoth

A po cholere ta planeta? Poza tym gdybyście oglądali AvP2 to byście wiedzieli że tam jest planeta Predatora...

Mruck

a jak według ciebie durniu mieli o tym wiedzieć jak oni to pisali w 2007 roku gdzie jeszcze nawet mowe o AVP2 nie było ?????

przemekdt80

sorki chłopaki pomyliło mi się ale tak czy inaczej wychodził pod koniec 2007 r więc jeszcze wtefy nie mogli tego zobaczyć

ocenił(a) film na 8
Rakoth

Hmmm... jest wielu dobrych aktorów. Jean Cloud Van Damme miał grać w jedynce jako sam Predator, więc może on by się z nim rozprawił? Ładna beka by była jakby Chuck Norris miał ujarzmiać Predatora xDDDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 10
avpbleckhunter

Ja popieram pomysł, aby Predator przeżył. W końcu nikt tak naprawdę nie jest dla niego przeciwnikiem. Umiejętnościami o wiele przewyższa nawet najlepszych komandosów, nawet Dutcha granego przez Arniego w części pierwszej.

ocenił(a) film na 5
John_Rambo

Ale w filmach zawsze jest tak że zły charakter jest o wiele potężniejszy od dobrago bohatera i zawsze to ten dobry mimo że słabszy wygrywa.Musieli by stworzyć dla predatora nowego przeciwnika lepszego od niego.

ocenił(a) film na 10
Rakoth

Dobro musi zawsze wygrać, ale w bajkach, my natomiast dyskutujemy na temat porządnego filmu kategorii co najmniej R. Złamanie tego schematu wyszłoby filmowi na dobre. Predator jest istotą inteligentną, dobrze uzbrojoną, nadzwyczaj silną. Jest myśliwym doskonałym, który zasługuje na zwycięstwo. Przeciwnika silniejszego jakoś nie mogę sobie wyobrazić.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MilesQuaritch

Całkiem konkretny pomysł z tym Irakiem. Byłoby na czasie, a przecież Predatory polują tam, gdzie jest dla nich godny przeciwnik. Niestety to niemożliwe w czasach współczesnych, gdyż klasyczne produkcje zostają bestialsko niszczone przez rządnych kasy producentów. Już wole te dwie części;)

ocenił(a) film na 8
Omomierz

dajcie spokój z tym irakiem, jeszcze by osama amerykańcom atomówke spuścił za tego predatorka :P a tak na serio to jakoś nie widze Predatora w takiej scenerii, z arabiskimi mordami co jakiś czas to zupełnie nie moje klimaty. Wolałbym na przykład inscenizacje pierwszego levelu Predatora z gry "Aliens Vs. Predatr"...

ocenił(a) film na 7
hien_divided

Obcy 1 10/10
Obcy 2 9,5/10 reżyserska 10/10
Obcy 3 7,5/10 reżyserska 8,5/10
Obcy 4 6/10
Predator 1 8,5/10
Predator 2 6/10
Obcy vs predator 1 5,5/10
Obcy vs predator 2 5/10

ocenił(a) film na 8
Kojak555

w P3 mogli by pokazać poczynania ze zbioru innych trofeów niż człowiek czy alien. Taki total sf.

ocenił(a) film na 8
Dani_tm

Predator i Sience Fiction? Czyś ty zgłupiał? To dopiero byłaby hańba dla Predzia... Pozatym w P2 w końcowej walce widać trofea Predatora, były tam czaszki dinozaurów nawet (znam się na nich).

ocenił(a) film na 8
John_Rambo

Jestem za tym żeby Predek zginął. Ale nie w sposób jak w Predator 2, tylko żeby np. jacyś Islamczycy wysadzili bombę...

Mruck

Średni pomysł z tym Irakiem, nie wyobrażam sobie Predatora na pustyni...
I co, przypadkowa bomba miała by mu zniszczyć niewidzialność?

Predator to myśliwy, nie żołnierz. On nie walczy otwarcie, jak na wojnie.

ocenił(a) film na 7
Koshi

Dobry pomysł to żeby predator wygrał i by se odleciał na swoja planetę z czaszkami i skórami :D

aterazione

a jakby tak przeciwnikiem predatora był Riddic xD to mnie ciekawi xD

użytkownik usunięty
avpbleckhunter

avpbleckhunter Zamiast na Irak, predator powinien zapolowac na USiA to sa najwieksi terrorysci :)