jak skonczyl sie ten film?? nie zobaczylam koncowki, bo siostra mi przełączyła :/ z góry wielkie dzieki, skonczylam ogladac na tym,jak pojechala do tego chlopaka i zobaczyla go z kolezanka z liceum,z ktora mial robic projekt...
potem poszla do tej nauczycielki. Nastepnego dnia w szkole opowiedziala uczennica ze z seksem trzeba uwazac bo mozna ponosic tego konsekwencje. Bylo tam jeszcze pare innych nastolatek z dziecmi. Potem jest scena kiedy ona siedzi z dzieckiem przychodzi jej siostra i daje jej plyte z fimikiem ktory nagrala podczas ciazy i zaraz po porodzie. Tam bylo pokazane jak ona nie chce oddac dziecka do adopcji. strasznie smutne to bylo :( a potem pokazana ta nauczycielka ktora szuka w szkole swojego meza i mowie mu ze dzwonili z adopcji. Ostatnia scena kiedy juz siedza i czekaja na matke(powiedziano im ze beda mogli od arzu zabarc dziecko). Nagle wychodzi Jacey z synkiem i oddaje im swoje dziecko. Film konczy scenka kiedy Charlie ma juz 5 lat jego NOWY tatus nagrywa filmik siedzi Jacey i nauczycielka ze swoja coreczka ktora urodzila. i Charlie mowie do Jacey ze ja kocha ;) starsznie sie poplakalam...
chyba wszystkich poruszył ten film.. płakałam na końcu jak bober... nie spodziewałam się że aż tak będzie rewelacyjny.
A mi się to zakończenie nie podobało:/ Tzn. chodzi mi o to, dlaczego ona oddała to dziecko do adopcji? Przecież matka pomagała jej go wychowywać, no i skoro tak go kochała to jednak dziwne, że go oddała:/ A na końcu, jak nowy tata zadawał Charlie'mu pytania, to już w ogóle było dla mnie dziwne - mały recytował odpowiedzi jak jakąś mantrę.
Moja ocena 6/10.
Pozdrawiam!
dzieki bardzo,
chcialabym jeszcze wiedziec,czyli ona oddała im to dziecko i mały nie wie,ze to jego mama??
Zakonczenie mnie powalilo...popłakałam się strasznie ;] szkoda tylko ze miłośc Brada i Jacey nie przetrwała bo to była fajna parka. Myślalam że jednak sobie poradzą...Ale coz facet jak to facet - ostatni tchórz...
Charlie wie że Jacey to jego prawidzwa matka bo ta nauczycielka i jej mąz zgodzili się na adopcje otwarą, powiedzieli Jacey ze od tad należy do ich rodziny :)
ostatnie słowa były powalające łzy same się cisnęły do oczu...
-tylko ja wiem jak mnie kocha
-dlaczego?
-[szeptem] bo tylko ja wiem jak bije jej serce w środku...
Na końcówce to ja już po prostu ryczałam jak nie wiem. Strasznie wzruszające.
Ogólnie film rewelacyjny, mogliby puszczać więcej takich na jedynce.