PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011895}
6,8 1,2 tys. ocen
6,8 10 1 1191
Powołany
powrót do forum filmu Powołany

Świetny film dający wiele odpowiedzi na trudne pytania. Wzruszające świadectwa, za wszystkich którzy ocenią ten film negatywnie będę się modlił.

ocenił(a) film na 1
Piotr_Maciejewski_10

Niech każdy pilnuje siebie i swoich uczynków. Modlenie się za kogoś, komuś w twarz to jest hipokryzja level hard. Ja w każdym razie nie potrzebuję, nie fatyguj się

Piotr_Maciejewski_10

Wystarczy zobaczyć kto sponsoruje film i wszystko będzie jasne.

ocenił(a) film na 1
Piotr_Maciejewski_10

Tylko problem w tym że o tym nie da się wypowiedzieć pozytywnie. Wystarczy spojrzeć kto odpowiada za scenariusz, kto za realizację i wiadomo z czym mamy do czynienia.

ocenił(a) film na 1
Piotr_Maciejewski_10

To miłego modlenia propagandowa konserwo, na szczęście coraz więcej ludzi otwiera oczy i podpisuje apostazję :)

ocenił(a) film na 1
ziomek100

Brawo

Piotr_Maciejewski_10

>Na filmwebie od 14 kwietnia 2022
niech to wsiąknie

ocenił(a) film na 1
Piotr_Maciejewski_10

A ja się za ciebie popukam w łeb. Obyście szybko wyginęli

ocenił(a) film na 1
Modrego

Popieram

Piotr_Maciejewski_10

Nie rozumiem jadu nienawiści waszej uwierzyliście w kłamstwa i oskarżenia bez dowodów żal mi was

ocenił(a) film na 1
Piotr_Maciejewski_10

Dzięki za modły! Nie miałem prawej ręki, a teraz wyrosły mi kolejne dwie lewe! Jeszcze raz ogromne dzięki! :)

Piotr_Maciejewski_10

Wiele fałszywych odpowiedzi na pytania bez odpowiedzi, żeby plebs się nie bał śmierci i dawał co niedzielę na tacę. NIE spotkasz się ze swoimi zmarłymi bliskimi po śmierci, nie będzie żadnego nieba i zbawienia, zjedzą cię robaki i wysrają, przynajmniej glebę użyźnisz.

ocenił(a) film na 3
Piotr_Maciejewski_10

Problem w tym, że na tym portalu ocenia się jakość filmu, a nie istotność jego treści. Może i przesłanie filmu jest 10/10, ale jako film daleko mu do arcydzieła.