PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463050}

Pokój śmierci

The Killing Room
2009
5,8 7,9 tys. ocen
5,8 10 1 7939
Pokój śmierci
powrót do forum filmu Pokój śmierci

cieżko mi ocenić ten film, naprawdę...

niby ciekawy, a zarazem jakiś taki bezcelowy ?
takie połączenie Cube'a, Persons unknown i Minds hunters w jednym.

Po co ktoś miałby robić takie testy, pozbawiając kogoś życia ? Można było odwrócić sytuację i np. zaaranżować tylko śmierć tych ludzi, a w rzeczywistości sprawdzać jak się zachowa nowo przyjęta pani doktor :)

ocenił(a) film na 5
wesk

"Ciekawy i bezcelowy". Moim zdaniem bardzo trafne określenie. Przyznaję, że w pewnym momencie filmu byłam pewna, że ten eksperyment dotyczy właśnie pani doktor i ma na celu sprawdzenie jej zachowań. Może byłby lepszy gdyby miał inne zakończenie...

ocenił(a) film na 3
Martula1987

Celem eksperymentu było chyba wybranie osoby gotowej na samobójczy atak lub wymyślenie procesu doboru takiego samobójcy.
Co nie zmienia faktu, że film był słaby i niewiarygodny.
Jak widać pomysł to nie wszystko.

użytkownik usunięty
piotrowy

Ta... Ameryka z bombami które szybując z odległości kilku kilometrów trafiają z cel z odchyłem 1 metra ma niby używać samobójców... ale to nie zmienia że takiego typu testy tam są, bo to taki kraj "wolności" :).

ocenił(a) film na 9
wesk

program mk to program ostateczny,z możliwością odwrócenia opinii publicznej na wszystkie możliwe strony ,jakie tylko się da .
i nie jest bezcelowy,jeśli zależy im na wyeliminowaniu czegoś lub kogoś w jakimś przedziale czasowym ,bez strat w Systemie.

ocenił(a) film na 6
Blackbb4

Też sądziłam, że test ma dotyczyć tej obserwatorki i wszystko jest ustawione. Niemniej zakończenie też jest dobre i przerażające zarazem jak człowiek sobie uświadomi, że to się pewnie dzieje naprawdę...

ocenił(a) film na 9
Ashganka

i to jest właśnie najgorsze.

wesk

popieram ta wypowiedz,nic dodać,nic ująć.