PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598525}

Podwodna bestia

Super Shark
2011
2,4 1,5 tys. ocen
2,4 10 1 1459
Podwodna bestia
powrót do forum filmu Podwodna bestia

TV Puls

ocenił(a) film na 3

Kolejny hit na TV Plus ta stacja ma naprawdę rzadki dar w wyszukiwaniu takich perełek i
puszczaniu ich na antenie
swoją drogą zastanawia mnie to jak zdesperowanym aktorem trzeba być żeby zagrać w takim
czymś

ocenił(a) film na 1
skompy18

Jak co poniedziałek - must see

ocenił(a) film na 3
lidzia_d

jak dasz redę to respect ;)
ja osobiście odpuszczam szkoda bezpowrotnie zmarnowanego czasu :P

ocenił(a) film na 1
skompy18

Ja tam robię sobie combo - potem jeszcze mega aligator w równie kiepskim " Predator X". Takie filmy mnie odstresowują, lepsze niż jakaś komedia.

ocenił(a) film na 3
lidzia_d

chyba tylko z takim podejściem można do nich podchodzić ;]

skompy18

Haha. Są reklamy na TVN7, a leci 8. Mila, to w przerwie sobie ogladam na pulsie. Co to jest? Jak zobaczylem tego rekina, to myślałem, że padnę.
Aczkolwiek, żałuję, bo na alekino leci "Psychoza", ale zupełnie o niej zapomniałem. Muszę kiedyś obejrzeć jeden z tych Pulsowych filmów. Skąd oni to biorą i kto to ogląda?

ocenił(a) film na 4
maciekges

Miłośnicy kina klasy B,Z

Bezi1797

Chyba będę sobie raz w tygodniu robił "Filmowy Wieczór z Pulsem"

ocenił(a) film na 4
maciekges

Dziś widze że jest Szarańcza nie wiem za bardzo co to jest ale jest o późnej godzinie więc pewnie coś dla nas miłośników kina B,Z

Bezi1797

Ja póki co z takiego kina mam zaliczone: "atak pomidorów zabójców", "toksyczny mściciel", "anakonda", "mrówki w samolocie" i coś o niedźwiedziu

ocenił(a) film na 4
maciekges

-Megapyton kontra Gatoroid
-Dinokrokodyl Kontra Supergator
-Megarekin kontra Krokozaurus
-Mega pirania
-Pterodaktyl
Takie między innymi obejrzałem

ocenił(a) film na 4
Bezi1797

I jeszcze Anakonda

Bezi1797

Ja planowalem ostatnio "Megarekin kontra Gigaoctopus", czy coś takiego

ocenił(a) film na 4
maciekges

A wiesz może gdzie to można obejrzeć?

ocenił(a) film na 3
Bezi1797

"Megaszczęki vs. megamacki", spokojnie można znaleźć na najpopularniejszym portalu z filmami, polecam też "Sharktopus" :D

ocenił(a) film na 1
skompy18

Nie od dziś wiadomo, że TV Puls przoduje w szmirowatych horrorach z wytwórni Asylum. Osobiście je (z mężem) uwielbiamy na swój specyficzny sposób, niektóre są kosmicznie zabawne. A jak przeczytaliśmy o jakimś "czołgu, który atakuje rekina z półobrotu", to stwierdziliśmy, że MUSIMY to zobaczyć!

czipsy_dwa

Szkoda tylko, że to już trzeci raz w niedługim czasie. Dużo tu nudnego nawijania. Nadal czekam na premierę Sharktopusa, to niezły kąsek. A tu czołg jest i owszem xD

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

w końcu coś się zaczęło dziać, ten fragment filmu ma w sobie coś!!!

ocenił(a) film na 2
Kryszakos

no i się skończyło...i znowu gadają ;)

ocenił(a) film na 3
Kryszakos

omg jestem w szoku xD

ocenił(a) film na 2
skompy18

Dobrze, że nad całą sprawą pracuje Sarah Lieving, po wyeliminowaniu Mega Sharka i Krokozaurusa tydzień temu taki Super Shark to dla niej pikuś, zwykły pikuś

Kryszakos

:D
[SPOILER]
Ale w piątek Sarah okazała się bestią z Wisconsin!

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

jaaaaaa, faktycznie był półobrót !!!!!!!!!! uczyli się od mistrza Chucka, co za gracja i wdzięk !!!

ocenił(a) film na 3
skompy18

no i stało się pierwsza historyczna 1 wystawiona na filmweb-ie
zazwyczaj omijam jak najdalej takie filmy ale dziś zaryzykowałem i proszę od razu są efekty ;]

skompy18

Gratuluję debiutu ;)

Valdoraptor23

"On laaataaa..." - "A jak, ty gupku? Latam, gadam, pełny serwis!"

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

dzięki dzięki ;]

ocenił(a) film na 3
skompy18

po akcji z samolotem z niecierpliwością czekam na finał

ocenił(a) film na 2
skompy18

po finale nie mam już nic do stracenia, zostaję na Predatora X, ktoś jeszcze reflektuje??? ;)

Kryszakos

Ja oglądam :)

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

boje się ale zostane

ocenił(a) film na 1
skompy18

hahaha moja również pierwsza :D ale za to jaki ubaw :D
chce takiego rekina w domu w akwarium :D
rekin który lata ..skacze po plaży jak gazela :D a do tego czołg który kopie :D

ocenił(a) film na 3
Serenity_Kusicielka

dosłownie miażdży jaja :)

Serenity_Kusicielka

Tytuł powinien brzmieć: Supershark vs Megatank.
Fanom takich filmów polecam mój mały spis :)
http://www.filmweb.pl/user/Valdoraptor23/blog/543184

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

od dzisiaj zostałem fanem :)
po co ogladać komedie jak jest coś lepszego :P

ocenił(a) film na 1
Valdoraptor23

Rewelacyjny wpis, mam nadzieję, ze będziesz go uzupelniał. Po dzisiejszym filmie dodałabym: Nawet jeśli prehistoryczny rekin jest wielkości wieloryba, to zanim nie wyskoczy na brzeg, z wody wystaje jedynie płetwa grzbietowa.

lidzia_d

Haha, dobre :)

ocenił(a) film na 2
skompy18

Nie wiem, czy ten film nie powstał dla jaj. Tego nie mógł zrobić poważny człowiek.

Filmy Bolla to przy tym Spielberg.

P.S. Motyw z odrzutowcem mnie zabił.

ocenił(a) film na 4
SgtPepper1942

No jak zobaczyłem chodzącego czołga to umarłem:)))))))))))))).

tankowiec_2

OD takich filmów możemy wypaść z okna lub przez balkon i nic nam się nie stanie bo zostaniemy zarażeni niemożliwymi rzeczami.

kamil_zawada1984

A jak ta dziewczyna powiedział na plaży chcę umrzeć to ją pożarł to mnie rozwaliło

ocenił(a) film na 3
kamil_zawada1984

Ironia losu w wydaniu klasy Z, dzięki temu film taki głęboki, psychologiczny wręcz, dodatkowo rekina zwabiają fale radiowe, czasem też słynne "dźwięki zdychających ryb" (ale to w innym dziele), aktorstwo gorsze widziałam tylko w "Birdemic", nawet spacer po plaży wygląda nieprzekonująco w wykonaniu grających tu zawodowców, scena walki megalodona z czołgiem, w szczególności kopnięcie megalodona z półobrotu- majstersztyk kina wszelkiej klasy, sekwencja ta przejdzie do historii i zapisze się w pamięci każdego odbiorcy tego filmu. No i Sarah Lieving, DJ Dynamit i nawalanie megalodona tęczowym parasolem- zabawa przednia, jeden z najlepszych filmów klasy Z jakie widziałam, polecam jako niezłą komedię, w pełni zasłużone 3 ode mnie :D