PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632560}
6,8 79 tys. ocen
6,8 10 1 78685
5,6 17 krytyków
Pitch Perfect
powrót do forum filmu Pitch Perfect

Mi to przypomina film zrobiony na fali popularności glee. Niestety tylko zrobiony dla pieniędzy, bo niczego innego nie wniesie. Po
zwiastunie widać, że to wersja Glee na studiach, gdzie dziewczyny i faceci odnajdują swoje muzyczne ścieżki. Jak dla mnie nie
zapowiada się na nic wielkiego...

aniolek_266

O podobnej tematyce, prawdopodobnie zainspirowany sukcesem glee, ale "glee na studiach" tego nazwać nie można:P

aniolek_266

Ja mam nie co podobne zdanie. Gdy obejrzałam pierwszy raz zwiastun, to stwierdziłam, że to takie połączenie "Glee" z tymi wszystkimi filmami tanecznymi, gdzie jest grupa, trzeba coś wygrać itp. Schemat podobny. Tylko, że tu się śpiewa (jak w "Glee właśnie" - tyle, że acapella)

AnixKajol

Ale i tak mam ochotę go zobaczyć:)

AnixKajol

Właśnie jestem po seansie i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Film jak dla mnie bardzo pozytywny. Ogląda się go bardzo przyjemnie. I tylko jedną rzecz bym zmieniła. ale i tak jestem na bardzo TAK. Stanowczo polecam.

ocenił(a) film na 7
AnixKajol

Którą rzecz? Jestem ciekawa ;) Wcześniej, czytając że to 'Glee na studiach' byłam zniechęcona, ale wszechobecność tego filmu na tumblr mnie zmusiła do obejrzenie i również jestem baaaardzo mile zaskoczona :D

Vivasco

Taka głupotka, ale sceny z wymiotowaniem były kiepskie. O ile pierwszą rozumiem (choć śmieszy mnie, że w komediach oni zawsze wymiotują na kilka metrów do przodu) to druga w tej sali to była przesada.
Tylko do tego mam zastrzeżenia. A tak super film.

ocenił(a) film na 7
AnixKajol

A tak, to się zdecydowanie zgadzam. Tylko mam mieszane uczucia co do sequela.. Nie wiem, co oni tam mogą wcisnąć, żeby nie zepsuć dobrego efektu 1 części.

Vivasco

a to ma być sequel? Nie wiedziałam... Jeżeli do niej dojdzie ma będę miała nadzieję, że nie popsują tego za bardzo.

ocenił(a) film na 8
AnixKajol

Pomysł ekipy która startuje w jakichś zawodach i ma jakiegoś tam najwiekszęgo wroga nie jest jakąś nowością (czy w śpiewaniu czy w tańczeniu czy w pluciu na odległość. Ale kojarzy mi się film w którym też była scena gdy trenowali na dnie basenu ( chyba stepowali ale nie jestem pewien.

ocenił(a) film na 6
aniolek_266

Zależy kto co lubi :) Mi się na przykład ten klimat acapella bardzo podoba. I piosenki fajne.

ocenił(a) film na 10
skinnerbx

gdzie to mozna obejrzeć? bo na to ze wejdzie w polsce do kin raczej nie licze...

ocenił(a) film na 9
karoolak1994

na zalukaj można obejrzeć...