Skoro gra doda to znaczy że to będzie dno. Swoją drogą ciekaw jestem komu..... na kim "zrobiła" wrażenie że się do filmu załapała.
Jak może dawać radę jak ona nie ma za grosz dykcji co jest PODSTAWĄ w aktorstwie?
Podczas jej kwestii 'i COOO nadal chcesz pokoju z Wołominem TAAAK?' brzmi jakby zaczynała śpiewać. Parskłem.
Po pierwsze to ona nie jest aktorką a po drugie taki ma głos i raczej nic z tym nie zrobi. Jak dla mnie po tym co widziałem w zwiastunie to jestem zadowolony, spodziewałem się, że będzie o wiele gorzej.
Skoro nie jest aktorką to po co gra w filmie i kto jej dał rolę? Kiedy Mietek spod sklepu jakąś dostanie? A po drugie skoro jest piosenkarką to właśnie powinna mieć dykcję i umieć modulować głos. To tylko świadczy jaką ona piosenkarką jest. Tak samo jak Britney Spears nie potrafiła kiedyś mówić i ciągle mówiła z wiejskim akcentem, ale za to umiała zajeb*ście modulować głos.
To nie pierwszy przypadek, że rolę dostaję tzw.naturszczyk. Ja tam jakoś nie zauważyłem żeby miała słabą dykcje, taki ma po prostu głos, każdy człowiek ma różny przecież. Czepiasz się po prostu bo nie lubisz jej piosenek i tyle jak dla mnie zagrała świetnie.
Bardzo ją lubiłem w Virgin. Teraz brzmi jak stara lampuciara.
Wiem, że sławne osoby np piosenkarki czasami grają w filmach, ale to zawsze wychodzi beznadziejnie. J.Lo, Rihanna... Nie bez kozery istnieją szkoły aktorskie czy chociażby zajęcia teatralne.
Jak dla ciebie Jennifer Lopez słabo gra w filmach to nie mamy o czym dyskutować. Zresztą w ogóle nie wiem po co ta dyskusja jak ty się czepiasz dobrej gry aktorskiej. Jak taki mądry jesteś to idź i ty zagraj, zobaczymy jak ci wyjdzie.
DOBRA GRA AKTORSKA LOPEZ? Ha, ha. Ani z niej aktorka ani piosenkarka. Poziom 5 na 10. Umie się nauczyć tekstu i zachowywać poprawnie przed kamerą, to wszystko. Tyle samo potrafią aktorzy sitcomów.
Jak taki mądry jesteś to idź i ty zagraj, zobaczymy jak ci wyjdzie.
^ najgłupszy argument ever. Tobie się nie spodobał film Szatan kazał tańczyć, więc czemu sam nie nakręciłeś lepszego? Zgaduje, że za Greyami i innymi Zmierzchami też nie przepadasz, ale jakoś kurcze jeszcze nie widziałem nigdy filmu by Andrzejek324
Lopez jest zarówno świetną aktorką jak i świetną piosenkarką a ktoś kto twierdzi inaczej to nie ma pojęcia na jakim świecie żyje. A co do dwóch ostatnich zdań to nie piszemy tutaj o reżyserii a o grze aktorskiej.
Hmmm myślałam, że Dorota Rabczewska zagra jakaś drugoplanowa rolę a nie pierwszoplanową. Szaleństwa nie ma, z dykcja rzeczywiście ma problem. Jakoś po zwiastunie nie przemówiła do mnie, na tle reszty aktorów widać, że nie ma warszatu. Wizualnie też mi jakoś nie pasuje, jest strasznie wulgarna z wyglądu. Ale zobaczymy w kinach.
Niekoniecznie.Widziales ja w jakims filmie albo jak gra w ogole?Nie wiadomo,jak wzial ja Vega to chyba dobrze wypadla na próbach.Mysle ze jakby bylo dno to by z niej zrezygnowali.Jestem właśnie ciekawy jak to wyszlo bo jeszcze nie widzialem tego filmu.Nie wiesz czy jest gdzies w necie?Pozdro
Doda zagra ponieważ producent jest jej facetem , cała tajemnica obsadzenia jej w tym filmie. Vege odsunięto ponieważ nie chciał Rabczewskiej w produkcji.
Vega dobrze na tym wyszedł. Scenariusze ma marne, ale przynajmniej nadrabia porządnymi aktorami. Moim zdaniem zaangażowanie Dody to błąd. Wizerunek i ryzyko aktorskie. Na trailerze wypadła bardzo słabo.