PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121760}

Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 397 tys. ocen
7,7 10 1 397289
6,2 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Zna ktoś może tytuł tej muzyki, która leci w zwiastunie piratów 3????

ocenił(a) film na 10
aska1_9

A tego tematu w raz z linkami do ściągnięcia muzyki to tu na forum jest multum i trochę.Wystarczy się cofnąć parę stron wstecz i poszukać.I osobiście radzę tak zrobić jeśli nie chcesz być przez innych kolejną osobą zmieszaną z błotem za zaśmiecanie forum niepotrzebnymi tematami.A jak już nie chce Ci się szukać to odezwij się do mnie na gg<numer w profilu>a podam Ci tytuły tych kawałków.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
aska1_9

ale mi chodzi o muzyke ze zwiastuna a nie z filmu bo takowe mam!

ocenił(a) film na 10
aska1_9

Jak chcesz miec ta muzyke to jakbys skorzystala do sciagniecia jej emula to wpisz poprostu Movie Themes - Pirates of the Caribbean i masz co chcesz.

ocenił(a) film na 10
Konrii3

Ehhh...
dark empire remix
def con
with great power
epicon

to sa te najlepsze, pojawiaja sie w trailerze do 3
jak nie mozesz znalezc to Ci wysle, podaj tylko tutaj maila

użytkownik usunięty
Nameless

Mnie też bardzo podoba się muzyka z trailera, a nie mogę znaleźć fragmentów... Możesz mi przesłać?
E-mail to: miranda.liv@op.pl

Z góry dziękuję;]

ocenił(a) film na 9
aska1_9

No dzięki wszystkie te tytuły sciągnełam ściągnełam:))))

ocenił(a) film na 8
aska1_9

Trochę wyrwane z tematu ale mi się najbardziej podoba muzyka
"Drink up me harties"
oraz
"What Shall we die for"
a wam?

ocenił(a) film na 10
sweetka

Wszystkie są fajne, bo w końcu są jakieś nowe motywy. Nie to co w 2;/ Tam to były wszystkie (prawie) utwory skopiowane z 1 części.
Najlepsze to wg mnie
Parlay
Hoist the colours
Up is down
I Don't Think Now Is The Best Time

użytkownik usunięty
Nameless

Nie wiem co napisać. :D Cały soundtrack mi się podoba! Muzyka jest po prostu genialna! Jednym z najfajniejszych utworów jest "parlay". Taki westernowy. Moim zdaniem pasuje do tej sceny.

ocenił(a) film na 9
aska1_9

no masz racje "Drink Up Me Hearties" jest najlepsze!! mi jeszcze z poprzednich części podoba się "Barbossa Is Hungry", "He's a Pirate", "Dinner is served", "the kraken" i początek z "Tia Dalma" jest fajny:)

ocenił(a) film na 8
aska1_9

'He's a pirate' jest oczywiście najlepsza ze wszystkich. To od niej wszystko się zaczeło jak i również wiele utworów jest zrobionych na jej podobiznę :D
Muzyka z 1 części Piratów rządzi.

użytkownik usunięty
aska1_9

BARDZO BYM PROSIŁ O TE NUTKI NA Z ZWIASTUNA NA fiolekk89@o2.pl

Z GÓRY DZIĘKI!!!

ocenił(a) film na 9
aska1_9

A jeszcze czy ktoś przypadkiem nie kojarzy tej piosenki która leci od 1:30 w zwiastunie POTC3???

ocenił(a) film na 10
aska1_9

Wszystkich przepraszam za to, ze nie wyslalem jeszcze piosenek, ale mialem prace w tygodniu i dopiero dzis wszedlem na filmweb. Wysle zaraz po pracy dzisiaj

ocenił(a) film na 8
Nameless

Też bym bardzo prosiła:))) rutosia@wp.pl
Swoją drogą to soundtrack'i do "Piratów" prezentują się super,choć mam wrażenie że ścieżka do 2 jest trochę słabsza(dla mnie z niej najlepszy jest kawałek "Davy Jones" wraz z motywem serca).Thx i pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
rutosia

Także bym bardzo prosił jeśli by to nikomu kłpotu nie sprawdziło :)

Mój e-mail to westuaragorn@gmail.com