PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 739 tys. ocen
7,7 10 1 738579
7,1 65 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Film leciutki, przyjemniutki... rzekłbym.. kino familijne...
polecam na niezobowiązujące wieczory...
Johnny Depp w tym filmie wyśmienity!

użytkownik usunięty
moonman

Oj, tak, tak...Uwielbiam, kiedy podkreśla swój stopień, np. po uratowaniu Elizabeth: KAPITAN Sparrow, jeśli łaska, albo na własnej egzekucji: KAPITAN! KAPITAN Jack Sparrow!
Film jest cudowny, Johnny jeszcze bardziej :)
Eovina

użytkownik usunięty

masz racje :) i mysle ze nikt inny tak by nie zagral sparrowa jak johnny a film bardzo mi sie podobal ;)

użytkownik usunięty

Songo: Johnny był zabójczy jako Sparrow!!!NIKT by tak nie agrał KAPITANA jacka Sparrowa lepiej niż Johnny Depp.Boskie ciacho i świetny aktor!!! Film jest świetny, widziałam go ponad 15 razy!!!Kocham Piratów z Karaibów i nie mogę się doczekać 2 i 3 części!!!

użytkownik usunięty
moonman

Mi się podobało jak Norrington mówi: "Jesteś najgorszym piratem o jakim słyszałem", a Jack na to: "Ale slyszałeś o mnie". Film według mnie wyśmienity, Johnny Depp oczarował mnie swoimi zdolnościami aktorskimi. To zadziwiające, że potrafi zmienić się w każdego, od kolesia z nożyczkami zamiast rąk, po lekko niezrównoważonego pirata. Jest świetny. Z niecierpliwością czekam na kolejne części.

A myślałam że to tylko ja mam bzika na punkcie tego filmu...
a zwłaszcza kapitana Sparrowa

moonman

Nie tylko ty... :D :D :D :D :D :D :D :D Kaileena

ocenił(a) film na 10
moonman

No film genialny, rola Depp'a jeszcze lepsza. Po prostu dzieło sztuki.

moonman

Bardzo fajny film, który można oglądać w kółko i bez końca :D

ocenił(a) film na 7
Holly_6

taak Jonny Deep jest w tej roli poprostu boski. TYLKO przez kpt Sparrowa to moj ulubiony film .

ocenił(a) film na 7
Holly_6

taak Jonny Deep jest w tej roli poprostu boski. TYLKO przez kpt Sparrowa to moj ulubiony film .

ocenił(a) film na 9
Basza_2

Achhhhhh... IDEALNY ;) Sparrow jest tak ekscentryczną postacią, a przez to tak wyrazistą, że trudno nie zwrócić uwagi na wiecznie pijanego kapitana z cieniami na powiekach i dredami na brodzie....
Depp zagrał wyśmienicie.