Film leciutki, przyjemniutki... rzekłbym.. kino familijne...
polecam na niezobowiązujące wieczory...
Johnny Depp w tym filmie wyśmienity!
Oj, tak, tak...Uwielbiam, kiedy podkreśla swój stopień, np. po uratowaniu Elizabeth: KAPITAN Sparrow, jeśli łaska, albo na własnej egzekucji: KAPITAN! KAPITAN Jack Sparrow!
Film jest cudowny, Johnny jeszcze bardziej :)
Eovina
masz racje :) i mysle ze nikt inny tak by nie zagral sparrowa jak johnny a film bardzo mi sie podobal ;)
Songo: Johnny był zabójczy jako Sparrow!!!NIKT by tak nie agrał KAPITANA jacka Sparrowa lepiej niż Johnny Depp.Boskie ciacho i świetny aktor!!! Film jest świetny, widziałam go ponad 15 razy!!!Kocham Piratów z Karaibów i nie mogę się doczekać 2 i 3 części!!!
Mi się podobało jak Norrington mówi: "Jesteś najgorszym piratem o jakim słyszałem", a Jack na to: "Ale slyszałeś o mnie". Film według mnie wyśmienity, Johnny Depp oczarował mnie swoimi zdolnościami aktorskimi. To zadziwiające, że potrafi zmienić się w każdego, od kolesia z nożyczkami zamiast rąk, po lekko niezrównoważonego pirata. Jest świetny. Z niecierpliwością czekam na kolejne części.
taak Jonny Deep jest w tej roli poprostu boski. TYLKO przez kpt Sparrowa to moj ulubiony film .
taak Jonny Deep jest w tej roli poprostu boski. TYLKO przez kpt Sparrowa to moj ulubiony film .