Nie zamierzam oglądać. Jak śmieli podnieść rękę na Adasia, to po pierwsze.
Po drugie, zwiastun prezentuje jakąś prymitywną historyjkę, która chyba była odrzuconym pomysłem na scenariusz jednego z odcinków serialu "Szkoła".
Ok, pierwsza osoba, która założyła specjalnie konto, żeby wystawić ocenę temu filmowi. Film odrzucam a limine po obejrzeniu zwiastuna. Nie mam czasu na takie g.
Mam juz kilka opini wystawionych i uważam, że bardzo słabe jest ocenianie książki po okładce. Swoją drogą świetny film, z dobra gra aktorska
Słabe jest ocenianie filmu po tytule (tak samo jak ocenianie książki po okładce). Tytuł powinien przyciągnąć, czasem prowokować i tu się twórcom udało. A właśnie od tytułowego stwierdzenia zaczyna się tworzyć nowa historia życia dla kilku bohaterów...
Piękna śpiewka, wzruszyłem się. Wzruszyło mnie także to, jak zobaczyłem, że jesteś 2gą osobą w tym temacie, która założyła specjalnie konto, żeby wystawić ocenę temu filmowi. Ile płacą za zakładanie fejk kont? xd
Masz inteligencję szpagatową by po tytule oceniać. On wcale nie miał obrażać Mickiewicza. Nie o to chodziło. Ale gdybyś wyciągnął gałki oczne i mózg z czeluści własnej głupoty, to może byś obejrzał i tylko może, ale tylko, byś zrozumiał. I nie tłumaczy twojego zachowania fakt, że ktoś zakłada konto, by tylko ocenić na 10, to ty robisz odwrotnie. I jedno i drugie to głupota.
tytuł filmu ma znaczenie dla fabuły i ma przyciągać widza, wie to każdy kto w życiu choć jeden film obejrzał, nie chce być dla pana niemiła, ale ocenianie filmu, którego się nie obejrzało jest niepoważne
Zgadzam się że jest niepoważne i zwykle tego nie robię. Natomiast zauważyłem jakieś fejk konta w tym temacie, które powstały tylko żeby wystawić 10, więc zdecydowałem się na takie zagranie Xd
Niepoważne to jest tworzenie sztucznych kont aby temu gów...u dawać dziesiątki. Natomiast jeśli ktoś na serio wystawia temu czemuś wysokie oceny to od razu stawia siebie obok pustaków dla których Trudne Sprawy to szczyt kinematografii a jelenia na rykowisku postrzegają za arcydzieło Fałata.
Pieprzyc ten komentarz i ocenę zaniżającająca. W dodatku na 1. Tak oceniają jakieś mało madre stwory.
Wystawianie jakiemukolwiek filmowi oceny 1 bez wcześniejszego obejrzenia go jest żałosnym zachowaniem.
No dobra, ale tak właściwie to co Ci przeszkadza, że ktoś wystawia filmowi ocenę? Ty też wystawiłeś. I co w związku z tym?
Konto mam od kilkunastu lat i pierwszy raz zdecydowałem się na zadanie takiego ciosu
Nie widziałeś filmu a bez sensu komentujesz ,byłam na tym filmie w kinie i nie widziałam żeby ktoś podniósł na nauczyciel rękę
"Nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza" ... i nie ma. Usunęli? A co to "Radio Wolna Europa"? TVP VOD też zaraz usuną, materiały Archiwalne Polskiego Radia. Usuną i biblioteki. To właśnie "Lewica" postawiła w stan likwidacji Polskie Radio a także Telewizje Polską. Żałuje głosu oddanego na Czuchrytę w wyborach w swoim okręgu, lepiej spożytkowałbym ten głos głosując dzisiaj na Magdalene Kempe. I głosuje na Kempe 9 czerwca 2024. A lewicy nie wybacze, tak samo głosowałem na Śliwińską-Łokaj w wyborach samorządowych z PiS. Nie na Pawła Grabarka. Co to ma do rzeczy? No, już nie będzie biblioteki i tam nie znajdziesz Miłosza, Różewicza, Mickiewicza a też Norwida. A wreszcie zamkną i bibliotekę. Każdą.