PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224020
6,4 46 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

niektorzy pisza w swoich postach, ze Pan Ukladanka jest sadystycznym morderca. pragne przypomniec, iz nie zabil on ŻADNEJ osoby.posiada on owiele bardziej zlozona osobowosc niz zwykli "psychole", ktorzy uwielbiaja sie znecac nad ludzmi bez powodu (lub ewentualnie za krzywdy doznane od mamusi;-)) i patrzec na przelewajace sie litry krwi. powtarzam Jigsaw NIE JEST morderca!

P.S. kieruje te wypowiedz do tych ktorzy napisali o nim 'morderca', bo uwazny widz doskonale wie iz jest inaczej. pozdrawiam

KOKAINKA

Okolice jakiego miasta wchodzą w grę? Bo wiesz, ja muszę jakoś tam dojeżdżać. ;)
To co - KOMPLETUJEMY? :D Później zajmiemy się reklamą, oczywiście nie rejestrujemy tego jako BIZNES (po co nam opłaty? :P). Ludzie będą dowiadywali się pocztą pantoflową! :D
Siostra, to jest myśl na życie... ;> Lateks, skóra, pejcze, kneble, kajdany, łańcuchy etc. PIĘKNIE! ;>

ocenił(a) film na 9
Kerrea

Okolice Krakowa :)
Proste, że kompletujemy. Ja dokładnie poleicze co mam - dziś zrobię ostateczne porządki w domu, heh przynajmniej mam motywację :P
no albo pocztą pantoflową albo na tych serwisach BDSM można też małą reklamę zrobić, a rejestrować nieee no co Ty. Szkoda. To jest zajebisty plan na przyszłość i w końcu robisz to co lubisz i na tym jeszcze zarabiasz

KOKAINKA

Właśnie o tym samym pomyślałam - fajne zajęcie i kasa do tego! :D Okolice Kraka idealnie mi pasują, gdyż ja właśnie niedaleko mieszkam, połączenie mam idealne.
Ooo, widzę wobec tego, że masz tego asortymentu trochę. Ja niestety mniej, ale z czasem się skompletuje więcej.
Wobec tego cieszy mnie, że dobrze się rozumiemy w tej kwestii. Mam nadzieję że uda się taki plan. :)
Ja od czerwca 2008 jestem wolna i gotowa na wszystko! :D

ocenił(a) film na 9
Kerrea

hehehehe :) jedziesz na ZPP II?? mi sie może uda, choć to zależy od pewnych spraw :) jak byś jechała i ja... to byśmy pogadały, tak bajdelej czemuś odrzuciła mą ofertę friendshipa na interii?

KOKAINKA

ODRZUCIŁAM?! Niet. Nawet jej nie dostałam. Albo nie sprawdziłam. Jedno z dwóch. Raczej nie dam rady być na ZPP II... Kurwa, praca, sama rozumiesz... Ale wiesz, skoro Kraków to zawsze można się tam spotkać na piwku czy czymkolwiek innym! :D Wtedy się dogadamy. I bądź moją nauczycielką, bo ja się dopiero wdrażam w świat BDSM. Pomożesz? :)

ocenił(a) film na 9
Kerrea

Hej noooo Bluecocaine to ja :)
Nawet trzeba się spotkać hehe. Chętnie Ci alles wytłumacze ocb w BDSM

KOKAINKA

Ja wiem, że Bluecocaine to Ty! :D tyle, że nie miałam zaproszenia od Ciebie w skrzynce... Za to sama Cię zaprosiłam, a co się będę!
Już się nie mogę doczekać tego tłumaczenia. ;) Ogólne zasady (tak to nazwijmy) znam, ale miło byłoby się w to zagłębić...

ocenił(a) film na 9
Kerrea

To git :D aktualnie jestem chora - mam zapalenie zatok :/ zostawie Ci na znajomych PM z moim gadu gadu to ponawijamy w końcu hehe. Opowiem Ci jaką ostatnio propozycję dostałam (masakraaa)

ocenił(a) film na 9
Hunterka

Pisałam o CBT jej chyba idę spać... a tobie to tak proponuje na wstę

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

RtH,tak myślałem,zmyliło mnie duże"T".Wstęp może być,od czegoś trzeba zacząć.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Hehe, no to gyt właśnie sobie stronkę z akcesoriami oglądam, kupiłbyś mi jakiś pejcz, zebym miała do kolekcji co??

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Jeśli to cię uszczęśliwi,odłożę coś na prezent z okazji twoich najbliższych urodzin mistress.
Masz już coś na oku?

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Nooo. To mi się podoba, urodziny mam 10 listopada więc za 2 miesiące.

www.anitaberg.pl tam jest pełne wyposarzenie :) ja mam na oku pejcz-szpicrutę póki co

http://www.anitaberg.pl/tow-91696-ho1005,kategoria326,od0.htm

allbo jeszcze coś wyszukam hehe

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Nie no!Chyba napadnę na siedzibę tego sklepu.Tak mnie nakręciło oglądanie oferty,że nie wytrzymam.A przy okazji może oberwie mi się taką szpicrutą od jakiejś pracownicy,lub zastosuje ona inne "środki" obezwładniające,hmmmmmmmm!! Ale się rozmażyłem.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Hehehe, no napadnij i pamiętajk o pejczu dla mnie, jak mi to załatwisz to masz obiecane kilka batów ode mnie, i knebel... bo ja uwielbiam kneblować :D

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

To się sprężam,by zasłużyc na te baty.Nie ma mowy aby to mnie omineło.

El_Libertador

ojj dawno mnie tu nie bylo... teskniliscie mam nadzieje :P cos mnie ominelo??

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Masz 2 miesiące i 3 dni :) żeby kupić mi to. A baty będą, knebel też i coś wymyślę... alebo będziesz losował usługi :P tak będzie bardziej podniecająco

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Aaaajjjj!!!!.Na samą myśl o czkającym mnie bólu(jak najbardziej zasłużonym),który zada mi moja Pani,mam łezki w oczach.Kości zostały rzucone.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

oooooooooo
kości...
tak jak było w 1 opowiadaniu z klimatu:
rzucasz dwoma kostkami 1 sugeruje rodzaj kary (6 oczek 6 kar do wyboru)

1.pejcz
2.palcat
3.rózga
4.skórzana dyscyplinka
5.pas z ćwiekami
6.szpicruta

2 sugeruje ilość uderzeń * 10

czyli jak np. na jednej wypadnie 2 to obrywasz palcatem i teraz rzucasz
2 kością i załóżmy wypada 5 tzn, że...
dostajesz 50 razy palcatem :)

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Zgadzam się na taką formę,chociaż ja i tak nie mam nic do powiedzenia w tym temacie.Moją jedyną rolą jest słuchac i wykonywać polecenoa.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

PS: mialam taki piękny sen właśnie z klimatu BDSM i kurcze obudzona zostałam brutalnie przez dzwonek do drzwi :( bo sąsiad zapomniał klucza i zadzwonił do mnie bym mu otworzyła :/

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

No co on sobie myśli!? Skubaniec jeden.Trzeba było mu wyrżnąć po łapach jakąś rózgą.Następnym razem dziesięć razy pomyśli zanim przerwie w takiej chwili.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

:) hehe no następnym razem to tak zrobię. Znalazłam ponadto fajną obrożę zaciskową :) i sssmycz asortyment się powieksza. Mam jeszcze pałkę drewnianą i tonfę

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

No to widzę ,że jesteś już fachowo przygotowana od strony technicznej.Nic tylko trafić w twoje ręce,które dokonają specjalistyczną obróbkę materiału.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

chcesz? być moim psem?? nie wiem czy byś przetrzymał tresurę... ja nie szukam dzieciaków na chwilę zjawionych BDSM tylko prawdziwych bottom którzy wiedza gdzie ich miejsce

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Czy przetrzymam twoją tresurę czy też nie,dopóty się nie dowiem dopóki jej nie doświadczę.Dzieciństwo taze już za sobą mam,więc raczej przeciwskazań nie ma.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

no .... to mi się podoba... takie podejście...

PSIE!!!!

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

W takim razie,może za wczasu w ramach pracy domowej ,otrzymam jakąś karę,którą mógłbym samodzielnie wykonać ku uciesze Mistress KOKAINKI.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

a otrzymasz...
naucz się przykazań niewonika na pamięć, pozatym napiszesz mi na mojego PM opowiadanie z klimatu, które zawiera twoją fantazję ero BDSM, ponadto zapisz sobie na kartcę (.ładniej) dzisiejsza datę, godzinę oraz następującą formułkę:
"jako że tresury nigdy nie za wielę, przyjmuję tę karę (20 batów na goły tyłek) z wdzięcznością, żeby zawsze wiedzieć gdzie jest moje miejsce..."

to jakbysmy się może spotkali w realu... tp byś dostał karę... trzymaj tę kartkę i zapisuj na niej to co ci karze zapisywać...

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

no oprócz tego zbieraj na pejcz, który chcę mieć do kolekcji... jak zasłużysz top nim wtedy oberwiesz, psie.,..

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Z pokorą przyjmuję powyższe wytyczne i dziękuję za poświęcenie swojego cennego czasu.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

o rozumiem
zamówiłam sobie już nowe kajdanki z anitaberg.pl dzisiaj do mnei dzwonili z tego sklepu. Hehehe

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Najmocniej przepraszam za niedostarczenie jeszcze zadanego mi opowiadania,ale nie byłem w stanie jeszcze zacząć.Wszystko przez jutrzejsze spotkanie z "masterem" z uczelni wobec którego mam zobowiązanie,które nie zaliczone bedzie skutkowało duzymi nieprzyjemnosciami w stosunku do mnie.Dlatego też nie pozostaje mi nic,tylko prosić moją Panią o wybaczenie i wyrozumiałość w stosunku do jej slugi.Nie chciałbym też aby moja Domina myślała,że przedkładam tego tam,nad jej rozkazy,bo oczywiście tak nie jest.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

No cóż... kara cie za to nie ominie... to mówię od razu, tylko się zastanowie jeszcze jaka (a przy okazji potrzymam cie w niepewności)... Czyli z twojej wypowiedzi wynika, że od jutra masz czas, zatem nie chcę słyszeć żadnych wymówek i to opowiadanie ma się znaleźć jak najszybciej. Pamiętaj polecenia wydawane przeze mnie są najważniejsze, bo jak ich nie wykonasz to też licz się z (jak to powiedziałeś) duzymi nieprzyjemnościami w stosunku do ciebie

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Każdą karę przyjmę z pokorą.Nie mogę się doczkać chwili, w której uslysze jej tresc.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

I wciąż nie ma opowiadania :/ nie ładnie psie!!! jest weekend, wiec raczej masz duzo czasu, zeby to napisać, założyłabym ci obroze z ćwiekami do skóry chętnie - żebyś czuł ból gdy one będą sie wbijać w twoją skórę. Chętnie założyłabym ci też knebel... ale o tym innym razem.
Dopisz sobie do tej kartki (mam nadzieje że wiesz o którą mi chodzi) "klamerki/klipsy"... (mam nadzieje, że kminisz ocb) :]

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Skończyłem.Moje grafomańskie wypociny są gotowe.Przydałby się jakiś mail do wysłania.Przyznam sie ,że celowo troche zwlekałem,by rozdrażnić moją Panią.Liczyłem na dodatkowe kary,no i nie zawiodłem sie,dostałem kolejną.Zaraz dopiszę ją do listy.
Hmmm!! Obroża z cwiekami,fantastycznie.A knebel to podstawa,nie można bez niego się obejść.

El_Libertador

Sorka że sie wtrącam ale mam pytanie:P

Czy wy macie nasrane w głowach?

ocenił(a) film na 9
barnaba

A coś się nie podoba??

......................
............
...............

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Zapisałam ci w komentsach, no skoro już masz tego maila to czekam na to opowiadanie! Mam nadzieje, że etraz już je dostane, albo kolejna kara (których nigdych za wiele) ...

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

O to fajnie.Właśnie wróciłem z weekedowego wypadu za miasto więc zaraz prześlę te farmazony.

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

No!
Przeeczytałam to, niezłe szczególnie fragment z tekestem "boli dupeńka, boli..." no i koniec opowiadania - zajebisty. Co piszesz, że literat z ciebie żaden, psie?, nieźle ci poszło i wiesz tak sobie myśle, że od czasu do czasu na moje polecenie będziesz mi wysyłać takie opowiadania, coż te z pewnej stronki już w większości przeczytałam, zatem potrzebuje czegoś świeżego... ciesze, sie ze się zgadzasz hahaha

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

No wiesz, od czasów liceum,a dokładniej matury nie musiałem pisać żadnego opowiadania czy wypracwania.Po skończeniu i przeczytaniu miałem wątpliwości czy to wogóle nadaje się do czytania.Na dialogi kompletnie nie miałem pomysłu,stąd knebel w moich ustach,hehe.Jeśli ta pozytywna,jak mi się wydaje krytyka jest szczera,to ciesze się ,że mogłem zadowolić cię chociaż w ten sposób.Co do dalszego pisania.Mogłem się spodziewać,że zdecyduje o tym za mnie moja PANI.Hau! Hauuu!

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Jak tam psie?? nie było mnie tu chwilowo ale już jestem :) jak widać więc napisz mi co robiłeś ciekawegto jak mnie nie było??

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

Jak na wiernego psa przystało, cierpliwie i z utęsknieniem czekałem.
I chociaż prawie straciłem nadzieję myśląc ,że jako bezpanski i porzucony kundel trafię do jakiegoś schroniska, a nie z powrotem pod skrzydła swojej właścicielki,to nie przestałem czcić Twojego imienia.

Ps.Pewno nieobecność była podyktowana wakacyjnym wyjazdem?
Czy wypoczynek się udał?
Czyżby góry?

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

Tak wyjechałam na wakację na parę dni do Szczawnicy.. czy wypoczynek się udał?? to co tam się działo to była jazda totalna :) chętnie bym tam została dłużej ale niestety nie miałam tyle czasu bo od pn zaczynam szkołę (cholera) wyjazd był extra. Zapamiętam Szczawnice na długo no i mnie i kumpelę też tam zapamiętają :D

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

No to w zimie lub za rok nie ma co wracać,nieżle musiałaś dać im sie we znaki.Czyżby jakiś rodzaj praktyki BDSM był w użyciu?

ocenił(a) film na 9
El_Libertador

A też :) ale tak minimalnie, ale no co ponoć zasiałyśmy tam zgorszenie :D ale to nic liczy się przecież dobra zabawa :) <jupi> a we znaki to się wdałyśmy :)) teraz patrzę na zdjęcia no i stwierdzam, że było ostro :)) dałyśmy czadu - jazdaaaaa!!!

ocenił(a) film na 7
KOKAINKA

No to szkoda ,że mnie tam nie było.Chciałbym to zobaczyć na własne oczy.
Miejscowi pewnie zatrudnili teraz egzorcystę dla opętanej i zdeprawowanej przez was młodzieży.