Ale zajebiście a jednak nie skończy sie na 3 części Saw wiedziałem że tak będzie ale jednak mi się wydaje że na czwartej części sie skończy oby nie,bo Saw jest zajebisty ciekawe o czym będzie IV część, mam nadzieje że będzie dużo krwi i chorych gierek ale pytanie czy Jigsaw będzie w IV części oby był,a jak umrze w III części to Amanda będzie kontynułować jego dzieło ciekawe...
Jigsaw ma byc i jak zawsze w jego roli Tobin Bell:] A i słyszałem ze na IV sie nie zakonczy.Ostatnio na fdb.pl wyczytałem ze maja w planach nakracic czes V. Pewnie to bedzie gdzies 2008r albo później ale i tak warto czekac. Teraz nam pozostaje odliczanie do premiery 3 cześci, ja juz sie nie moge doczekac. Bo saw to mistrzostwo!
swoja droga, jedynke nakrecili w miesiąc, 2 też... w takim tempie to :D ale jakość jest cool :D fajne filmiki :D czekamy na 3 :D to już tylko 2 dni ! :D:D:D ahh będzie się działo :D
zgadzam sie z twoim komentarzem ja tez sie nie moge doczekać premiery III części bo to jest najlepszy Horror jaki jest zajebisty, a o V części nie słyszałem noa ale w porównaniu do innych filmów to Saw kręcą bardzo szybko takrze sie nie przejmóje o premiery Saw ale jeśli chodzi o polska premiere to tak.
Saw to najlepsze chore horrory wszechczasów. Po moim loginie widać że lubie także straszne filmy. Je też lubicie?
Ja na Saw IV bede czekać,Saw mi sie spodobał bo jest dużo zagadek i są chore gierki które trzeba myśleć żeby przeżyć i je rozwiązać to właśnie ja uwielbiam w tym filmie, krwawe i chore zagatki w kturych nikt nie przeżyje.
Niewiem czy pamiętacie, ale po premierze dwójki lionsgate wykupiło storny internetowe o adresach saw2.com, saw4.com, saw5.com. Co z tego wynika?? A to że jesteśmy już po premiuerze trójki, czwórka została zapowiedziana, więc napewno będzie piątka.
Tak dokładnie mówisz ja też słyszałem ale myślałem że wykupiło do saw4.com a do saw5.com to nie słyszałem ale dobrze że kręcą kolejną część bo miliony ludzi ogląda takie filmy mam nadzieje że Saw 3 zrobili dobrze bo filmiki były niezłe słyszałem tez że to jest naj okrutniejsza cześć z Saw i Saw 2 no a co będzie dalej to sie okaże.
Jak chcesz ściągac z torrentów to daje linka http://www.mybittorrent.com/movies/bittorrent_486670.html [www.mybittorrent.com/mo...] Bo nie wiem czy chcesz ściągnąć z torrentów czy z muła ale daje ci z torrentów oczywiście to jest wersja Cam VCD nie jest to zadawalająca wersja ale jak na Cam VCD to jest w miare kopia, ja jednak wole oglądnąc sobie w DVDrip lub pujśc do kina ale bardziej si będe trzymał tego drugiego.
wątpię aby była 4 i 5 część piły tak jak wielu z was mówi, wystarczy obejrzeć trójkę i dowiecie się dlaczego.
Ja nie wiem czy będzie kolejna cześć bo nie oglądałem ale myśle że będzie IV część, ze względu na widzów którzy oglądają ten film i zrobią kolejną część, pewnie ty już oglądałeś, mówisz jak byś oglądał ale z wersji Cam nie wiele sie można dowiedzieć z filmu bo film jest jak by za mgłą oglądnie sie w kinie może w DVDrip to sie zobaczy jak sie kończy Saw III.
Czwórka musi być chocby po to by wyjasnic wszystko do konca... Co sie stalo z Lawrencem Gordonem i Ericiem Matthews'em... Co z ostatnią grą Jigsaw'a ktorej ofiarą jest Jeff Reinhart... No i wiele innych niedomowień... Czwórka jest konieczna...
najnowsze przecieki z piły 4
pierwsza pułapka bedzie polegała na tym ze niejaki Mierzwiak będzie miał umieszczony wibrator w dupie Jeff bedzie musiał rozwiązać jakąś zagadke dopóki baterie w wibratorze sie nie wyczerpią
informacja z wiarygodnego źródła:)
No powiem tak nie oglądałem Saw III ale tu masz racje musi być wszystko wyjaśnione ale bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądać Saw IV.
A ja widziałam Saw III i jestem ciekawa co będzie w IV. Na końcu Jigsaw i Amanda umierają...ciekawe kto będzie kontynuował ich dzieło...Ja stawiam na to, że będzie to mąż tej pani doktor albo okaże się, że cudem Jigsaw ożył :D W tym filmie nic mnie nie zaskoczy :)
To twarda z ciebie dziewczyna skoro nic cie nie zaskoczyło a powiedz mi czy wogule miałaś jakies obrzydzenie co do niekturych scen ?? ja myśle że twurcy wiedza co robią, i nas zaskoczą w Saw IV ale z tego co czytałem to dla niekturych wogule Saw IV nie będzie zaskoczeniem tylko zwykłym filmem ale ja myśle inaczej że Saw IV tak myśle że nas zaskoczy.
No niestety, ale żadna ze scen ani mnie nie obrzydziła ani nie przestraszyła. Generalnie uznaje wszystkie części Saw za dobry thriller, bo napewno nie nazwę tego horrorem. Ja bym chciała żeby wymyślili jakieś jeszcze bardziej oryginalne i zaskakujące gry, ale nie w stylu Amandy, a Jigsawa. Choć przyznam, że prawdziwą gratką byłoby dla mnie gdyby okazało się, że John żyje...to by było dopiero coś.
W części IVej głównymi bohaterami są "dzieci neostrady"...Film jest świetny-głównie dlatego że wszystkie giną...
a ja myślę że rolę Jigsaw'a przejmie jego żona i jednocześnie matka Amandy a w V części ich piesek
Ja tez juz widziałem 3 i nie wydaje mi sie zeby dalej w te gierki bawił sie mąz doktorki ani nikt inny. Myśle że 4 czesc bedzie polegała na ulozonym juz zadaniu przez Jigsawa wczesniej , poprostu ze Jigsaw za zycia jeszcze ulozyl dalsza gre dla meza doktorki i zaley film bedzie polegal na rozwizywaniu tego zadania, na retrospekcjach i wyjasnianiu niedomowien. Takie jest moje zdanie:P Nie ebedzie nikogo innego kolejna chora gra juz zostala ulozona a Jigsaw z innego swiata bedzie ogladal to co sie dzieje:P