Oglądałem więc wiem, że został zamknięty - ale nie była pokazana jego śmierć... przykładowo w następnej części (jeśli takowa będzie ale strona na filmwebie już jest http://www.filmweb.pl/film/Piła+VIII-2012-627648 ) może go ktoś uratować. A na tej stronie http://sawfilms.wikia.com/wiki/Mark_Hoffman piszę "Status: Deceased | Died in: Saw 3D" (status: nie żyje | zmarł w: piła 3d)
Co o tym sądzicie?
Myślicie, że jeśli jest już strona Piły VIII na Filmwebie to jest już pewne, że zostanie nakręcona?
piła VIII na 100% będzie bo jak jest nowa cześć jest kasa czysty biznes,a co do Hoffmana I wersja został w tej łazience i umarł II chyba po napisach łazienka wybucha III ktoś mu pomógł ale rodzi się pytanie dlaczego i kto ?? ,więc Hoffman zginął.pewnie Piła VIII będzie o kolegach doktorka i o nim samym ale to już wersja naciągana jak kondon
NIE MA ŻADNEJ SCENY Z WYBUCHAJĄCA ŁAZIENKĄ!!
To tylko wymysł jednego idioty z FW - który co chwilę zmienia nicki - pisze bez ładu i składu, zawsze w ten sam sposób więc łatwo go zidentyfikować.
Powstanie 8 części to pewnik, pytanie tylko czy w 2012 czy później. Wolałbym osobiście trochę przerwy po tak beznadziejnej części jak 7.
Jeśli twórcy będą chcieli aby Costas był w 8 to na pewno Hoffman z łazienki wyjdzie, nawet najbardziej idiotycznym sposobem.
Nie zdziwię się jak temat zostanie jednak pominięty i dopiero np. w 12 części się okaże, że Hoffman jednak stamtąd wyszedł i się ukrywał. To typowe dla tej serii przecież.
Tak tutaj się zgodzę że nie było takiej sceny z wybuchającą łazienką ,Hoffman został zamknięty przez Gordona tamten wyrzucił piłę zgasił światła i tyle było nic więcej nie było potem .Tamto że jakieś były wybuchy i Hoffman zginął w nim to był żart i głupi dowcip ;(.
Tak to był tylko taki wymysł nie wiadomo co się stało z Hoffmanem potem po zamknięciu łazienki .Żadnej sceny też po napisach końcowych nie było wyjaśniającej coś co było dalej ;(.To był taki żart głupi tak że nie macie co szukać w necie bo nie było takiej sceny nigdy w filmie i jak wiadomo to film zakończył się tylko zamknięciem łazienki .
Ps:Ja tam nie znam żadnej wersji co miała być pokazana gdzie ktoś Hoffmana zabija ( Dobija znaczy ) czy że ktoś go uwalnia tam ze znajomych jeśli takowych jeszcze miał albo że się sam uwolni chociaż kij wie jak i w jaki cudowny sposób miałby to niby zrobić ? .Tak więc nie było wersji że zginął wszystko możliwe że mógł przeżyc jak i umrzeć z głodu i pragnienia ;).
Quess to było wymyślone po to żeby fani nie zastanawiali się co się stało z Hoffmanem i czy przeżył ? Tak to był głupi żart i bajeczka wyssana z palca ,no ale mogłoby być tak i by nie było dochodzeń i rozważania co by było jakby hoffman przeżył i się uwolnił i jak mógł się uwolnić ? A tak to nie wiadomo czy tam umarł czy jednak sobie poradził sam i inne takie .
Ja uważam tak większość tutaj:Jeśli kolejna część powstanie to raczej będzie w niej Hoffman,a ocali się nawet najgłupszym sposobem.
jest też napisane tam 'Cause of death: Starvation' , czyli, ze umarł z głodu... kuurde. a ja myślałam, że w 8 cześci będzie, że jakoś wyjdzie bo po nim wszystkiego można było się spodziewać. Zmasakrował sobie rękę, zabijał ludzi z zimną krwią itd więc miałam nadzieje na taki koniec. Ogólnie Hoffmana lubię ;P A samego aktora nie znam. Tylko w Pile go widziałam i jestem nim zachwycona. Zajebisty jest.!
Jestem wielką fanką całej serii!
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Hoffman został zamknięty, tyle wiemy. Teoretycznie powinien umrzeć tam z pragnienia, prawda? Bo bez jedzenia człowiek wytrzyma dłużej. A czy ktoś mu pomógł czy nie to tego nie wiemy. Więc zginął TEORETYCZNIE.
Ale scenarzyści Piły są zdolni do wszystkiego.
Nawet bym się nie zdziwił gdyby Jigsaw ożył :D
W któreś części Piątku trzynastego chyba VI Jason ożywa (piorun pier**** Jasona i wstał) więc myślę że będzie coś takiego że Gordon pójdzie na cmentarz Jigsaw'a odkopie go przebija jego ciało metalowym prętem piorun walnie John'a i John żyje długo i szczęśliwie ;D
http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/pi%C5%82a+8+jest+ zwaistun,1720919 na YouTube tego pełno tylko to jakieś urywki z poprzednich części,no ale ten wydaje się ''autentyczny''
To jest Fan-Made, chociażby to, że na końcu jest pokazany adres: saw8.com a takiej strony nie ma. Poza tym wszystkie sceny są z poprzednich części