PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 41986
4,5 17 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Oglądałem więc wiem, że został zamknięty - ale nie była pokazana jego śmierć... przykładowo w następnej części (jeśli takowa będzie ale strona na filmwebie już jest http://www.filmweb.pl/film/Piła+VIII-2012-627648 ) może go ktoś uratować. A na tej stronie http://sawfilms.wikia.com/wiki/Mark_Hoffman piszę "Status: Deceased | Died in: Saw 3D" (status: nie żyje | zmarł w: piła 3d)
Co o tym sądzicie?
Myślicie, że jeśli jest już strona Piły VIII na Filmwebie to jest już pewne, że zostanie nakręcona?

ocenił(a) film na 6
__Marcin__

piła VIII na 100% będzie bo jak jest nowa cześć jest kasa czysty biznes,a co do Hoffmana I wersja został w tej łazience i umarł II chyba po napisach łazienka wybucha III ktoś mu pomógł ale rodzi się pytanie dlaczego i kto ?? ,więc Hoffman zginął.pewnie Piła VIII będzie o kolegach doktorka i o nim samym ale to już wersja naciągana jak kondon

użytkownik usunięty
MCSkinhead

NIE MA ŻADNEJ SCENY Z WYBUCHAJĄCA ŁAZIENKĄ!!

To tylko wymysł jednego idioty z FW - który co chwilę zmienia nicki - pisze bez ładu i składu, zawsze w ten sam sposób więc łatwo go zidentyfikować.

Powstanie 8 części to pewnik, pytanie tylko czy w 2012 czy później. Wolałbym osobiście trochę przerwy po tak beznadziejnej części jak 7.

Jeśli twórcy będą chcieli aby Costas był w 8 to na pewno Hoffman z łazienki wyjdzie, nawet najbardziej idiotycznym sposobem.
Nie zdziwię się jak temat zostanie jednak pominięty i dopiero np. w 12 części się okaże, że Hoffman jednak stamtąd wyszedł i się ukrywał. To typowe dla tej serii przecież.

ocenił(a) film na 6

Sorki za pomyłkę z mojej strony,

ocenił(a) film na 8

Wybuchająca łazienka waahahahahahha

użytkownik usunięty

Tak tutaj się zgodzę że nie było takiej sceny z wybuchającą łazienką ,Hoffman został zamknięty przez Gordona tamten wyrzucił piłę zgasił światła i tyle było nic więcej nie było potem .Tamto że jakieś były wybuchy i Hoffman zginął w nim to był żart i głupi dowcip ;(.
Tak to był tylko taki wymysł nie wiadomo co się stało z Hoffmanem potem po zamknięciu łazienki .Żadnej sceny też po napisach końcowych nie było wyjaśniającej coś co było dalej ;(.To był taki żart głupi tak że nie macie co szukać w necie bo nie było takiej sceny nigdy w filmie i jak wiadomo to film zakończył się tylko zamknięciem łazienki .

Ps:Ja tam nie znam żadnej wersji co miała być pokazana gdzie ktoś Hoffmana zabija ( Dobija znaczy ) czy że ktoś go uwalnia tam ze znajomych jeśli takowych jeszcze miał albo że się sam uwolni chociaż kij wie jak i w jaki cudowny sposób miałby to niby zrobić ? .Tak więc nie było wersji że zginął wszystko możliwe że mógł przeżyc jak i umrzeć z głodu i pragnienia ;).

użytkownik usunięty

Quess to było wymyślone po to żeby fani nie zastanawiali się co się stało z Hoffmanem i czy przeżył ? Tak to był głupi żart i bajeczka wyssana z palca ,no ale mogłoby być tak i by nie było dochodzeń i rozważania co by było jakby hoffman przeżył i się uwolnił i jak mógł się uwolnić ? A tak to nie wiadomo czy tam umarł czy jednak sobie poradził sam i inne takie .

ocenił(a) film na 9

Ja uważam tak większość tutaj:Jeśli kolejna część powstanie to raczej będzie w niej Hoffman,a ocali się nawet najgłupszym sposobem.

ocenił(a) film na 8
__Marcin__

jest też napisane tam 'Cause of death: Starvation' , czyli, ze umarł z głodu... kuurde. a ja myślałam, że w 8 cześci będzie, że jakoś wyjdzie bo po nim wszystkiego można było się spodziewać. Zmasakrował sobie rękę, zabijał ludzi z zimną krwią itd więc miałam nadzieje na taki koniec. Ogólnie Hoffmana lubię ;P A samego aktora nie znam. Tylko w Pile go widziałam i jestem nim zachwycona. Zajebisty jest.!
Jestem wielką fanką całej serii!

ocenił(a) film na 7
__Marcin__

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Hoffman został zamknięty, tyle wiemy. Teoretycznie powinien umrzeć tam z pragnienia, prawda? Bo bez jedzenia człowiek wytrzyma dłużej. A czy ktoś mu pomógł czy nie to tego nie wiemy. Więc zginął TEORETYCZNIE.

ocenił(a) film na 10
lostek815

Ale scenarzyści Piły są zdolni do wszystkiego.
Nawet bym się nie zdziwił gdyby Jigsaw ożył :D

ocenił(a) film na 6
__Marcin__

W któreś części Piątku trzynastego chyba VI Jason ożywa (piorun pier**** Jasona i wstał) więc myślę że będzie coś takiego że Gordon pójdzie na cmentarz Jigsaw'a odkopie go przebija jego ciało metalowym prętem piorun walnie John'a i John żyje długo i szczęśliwie ;D

ocenił(a) film na 3
MCSkinhead

Niezły suchar

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

To wie ktoś czy Hoffman będzie w 8 pile czy nie?

ocenił(a) film na 3
Primeval

Kolejnych częsci nie ma!!!

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Ale może będą...

ocenił(a) film na 9
__Marcin__

No właśnie może będą,tym bardziej ze jest zwiastun 8 części...

ocenił(a) film na 10
Primeval

Jest zwiastun 8 częśći?
Daj link.
Pewnie to jakiś Fan-Made

ocenił(a) film na 9
__Marcin__

http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/pi%C5%82a+8+jest+ zwaistun,1720919 na YouTube tego pełno tylko to jakieś urywki z poprzednich części,no ale ten wydaje się ''autentyczny''

ocenił(a) film na 10
Primeval

To jest Fan-Made, chociażby to, że na końcu jest pokazany adres: saw8.com a takiej strony nie ma. Poza tym wszystkie sceny są z poprzednich części

ocenił(a) film na 9
__Marcin__

No tak ale jak pisałam wcześniej robi wrażenie autentycznego,zresztą to ktoś pisał ze to oficjalny zwiastun,po za tym,i tak najprawdopodobniej kolejna część Piły powstanie.Może za jakiś czas wreszcie ktoś będzie wiedział coś na 100
%.