tak się zastanawiam co może oznaczać śnienie we śnie wiecie co mam na myśli ? jak w filmie Incepcja . Miałem tak już kilka razy i jestem ciekaw co to oznacza. A co do świadomego snu to jest to bardzo ciekawe kilka razy miałem już świadomy sen
myślę że to może twoje obawy znacznie zmniejszyć http://swiadomesnienie.pl/niebezpieczny-sen/
Ja miałem raz sytuację snu we śnie. To znaczy miałem dość przeraźliwy sen i przebudziłem się, mając pewność, że na prawdę się obudziłem, ale jak się potem okazało, był to dalej sen, ale znacznie bardziej wyrazisty. Przeczytałem na cytowanej stronie artykuł, w którym autor stwierdza, że nie możliwy jest sen we śnie, więc nie wiem jak to wytłumaczyć.
Hah tez miałem i to nie raz, że coś sie działo i wiedziałem w tym śnie, że to jest sen i obudziłem się ale jak się potem domyśliłem w śnie. Czyli miałem sen w śnie, doskonale was rozumiem. Bardzo często mam tak, że wiem w śnie że to sen ( często to sprawia zabawe) . Mnie najbardziej przeraża jeden sen, co widziałem siebie jakby z góry wszystko, pozycje jak leżałem, ułożenie kołdry, co leżało na ziemi. Potem obudziłem się i wszystko to co widziałem z góry było w identycznym miejscu i położeniu, co powiecie na takie cos? Przez cały dzień wtedy o tym myślałem.