PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58243
4,0 8 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Zmierzch, Harry Potter

użytkownik usunięty

Możecie mi wyjaśnić, dlaczego niby Piękne Istoty są podobne do tych oto obydwu filmów? Bo w
zwiastunie, nie widzę ani wampirów, ani wilkołaków, ani różdżek itp:...

Piękne istoty wcale nie są podobne . Ludzie się wypowiadają choć wcale nie czytali książki i nie wiedzą o co chodzi!!! Jakie to irytujące .

ocenił(a) film na 6
marta128

Nie chodzi tutaj o wypowiedzi "ludzi", lecz o ogołny zwiastun który wyraznie mówi "harry potter", "zmiwrzch".

ocenił(a) film na 6

Nie widze żadnego powiązania. To jest typowa wyraźna "zachęta", lecz bardzo bardzo kłamliwa.

paTiku

Moim zdaniem zwiastun wcale nie mówi o sobie "harry potter" czy "zmierzch" . Myśl co chcesz ale skoro twoja wypowiedź opiera się wyłącznie na zwiastunie to grubo się mylisz .

paTiku

Obejrzyj film , przeczytaj książkę i dopiero się wypowiadaj. Wtedy pogadamy .

ocenił(a) film na 6
marta128

Widziałem ten żałosny film. Zwiastunu nie widziałem, wyłącznie reklamówke z kina na której właśnie wyrażnie było napisane "harry potter", oraz "zwiastun". Zapraszam do kina helios tam wszystko się wyjaśni ; )

ocenił(a) film na 6
paTiku

I "to coś" w ogole nie przypomina HP, troszke mi żal iż zostało ono porównane do czegoś na poziomie światowym.

ocenił(a) film na 6
paTiku

.. oraz "zmierzch"

paTiku

Jezu, jak ty wszystko krytykujesz! Nie chodzi tu że jest podobne do HP czy Zmierzchu, tylko iż to też jest saga w której mamy połączenie miłości i magii, dlatego film został nazwany zastępcą poprzednich wyżej wymienionych.

ocenił(a) film na 6
iloveyouandyou

Ktoś musi być krytykiem :)

Nie chcę nikogo obrażać, ale podobnie jak na "Zmierzchu" na widowni "Pięknych Istot" siedziały same prawie same nastolatki (przynajmniej w sali w której ja byłem)

ocenił(a) film na 6

Do Zmierzchu w pewnych kwestiach podobne, choć wg mnie o wiele gorsze. Natomiast z Harrym Potterem Piękne Istoty nie mają nic wspólnego.