Możecie mi wyjaśnić, dlaczego niby Piękne Istoty są podobne do tych oto obydwu filmów? Bo w
zwiastunie, nie widzę ani wampirów, ani wilkołaków, ani różdżek itp:...
Piękne istoty wcale nie są podobne . Ludzie się wypowiadają choć wcale nie czytali książki i nie wiedzą o co chodzi!!! Jakie to irytujące .
Nie chodzi tutaj o wypowiedzi "ludzi", lecz o ogołny zwiastun który wyraznie mówi "harry potter", "zmiwrzch".
Nie widze żadnego powiązania. To jest typowa wyraźna "zachęta", lecz bardzo bardzo kłamliwa.
Moim zdaniem zwiastun wcale nie mówi o sobie "harry potter" czy "zmierzch" . Myśl co chcesz ale skoro twoja wypowiedź opiera się wyłącznie na zwiastunie to grubo się mylisz .
Widziałem ten żałosny film. Zwiastunu nie widziałem, wyłącznie reklamówke z kina na której właśnie wyrażnie było napisane "harry potter", oraz "zwiastun". Zapraszam do kina helios tam wszystko się wyjaśni ; )
I "to coś" w ogole nie przypomina HP, troszke mi żal iż zostało ono porównane do czegoś na poziomie światowym.
Jezu, jak ty wszystko krytykujesz! Nie chodzi tu że jest podobne do HP czy Zmierzchu, tylko iż to też jest saga w której mamy połączenie miłości i magii, dlatego film został nazwany zastępcą poprzednich wyżej wymienionych.
Nie chcę nikogo obrażać, ale podobnie jak na "Zmierzchu" na widowni "Pięknych Istot" siedziały same prawie same nastolatki (przynajmniej w sali w której ja byłem)