PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8576}

Pat Garrett i Billy Kid

Pat Garrett & Billy the Kid
1973
7,6 9,7 tys. ocen
7,6 10 1 9699
7,9 25 krytyków
Pat Garrett i Billy Kid
powrót do forum filmu Pat Garrett i Billy Kid

Wie ktoś może jak się nazywa ta piosenka Dylana która leci podczas złapania Billego przez Pata na początku filmu? Leci wtedy, kiedy Pat już zadowolony poddaniem sie Billa schodzi do niego razem z obstawą.
Z gory dzieki za odpowiedz

ocenił(a) film na 10
Kruk_9

Ten kawałek nosi tytuł "Billy Surrenders" i nie wyszedł na żadnej oficjalnej płycie Dylana - pojawił się tylko chyba na jakichś bootlegach. Ja osobiście zrobiłem sobie jej ripa z divx (po iluś nieudanych próbach zdjęcia jej przez p2p) i dołączyłem do reszty z CD (podobnie jak kilka dialogów - klimatyczna mieszanka z muzyką :).

ocenił(a) film na 5
misiek_st

sorki - mógłbys mi przeslac ten kawałeczek ? bo nie moge go nigdzie na necie znalesc :( z góry dzięki ( kasior@interia.pl )

ocenił(a) film na 10
kasior

Ja również bym prosił o ten kawałek jesli to nie problem: ocean_waves@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam ! :)

ocenił(a) film na 8
Smr

Ja też poproszę... louishat@op.pl
Byłoby super jak dasz radę

misiek_st

a czy to nie jest jakas piosenka z soundtracku , tam są trzy piosenki pt billy z numerem
cilly 1, billy 2 , billy 3, moze to cos z tego, nie goladalem filmu(wstyd sie przyznać) a jedynie soundtrack posiadam boba

misiek_st

"Billy Surrenders" jest na "Peco's Blues" Boba Dylana ale w wersji instrumentalnej. Może ktoś ma namiary na wersję z chórkami, bo chyba taką wykorzystano w filmie.