PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 128 tys. ocen
6,2 10 1 128421
5,6 26 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

podobne film

ocenił(a) film na 9

Drodzy koledzy i koleżanki poszukuje filmów o podobnej tematyce(duchy, nawiedzone domy itp) proszę podajcie tytuły które waszym zdanie są na podobnym poziomie i podobnej tematyce z góry dziękuje.

ocenił(a) film na 9
liones

wydaje mi sie ze mozna tu zaliczyc takie filmy jak: duch 1,2,3 udreczeni nienarodzony nawiedzony-niektore domy rodza sie zle. I jest ich na pewno duzo wiecej jak sobie jeszcze jakis przypomne to na pewno ci napisze :)

liones

fragiles,an american hunting,the haunting in connecticut,rec 1 i 2,

ocenił(a) film na 7
liones

Czerwona Róża

ocenił(a) film na 7
liones

Lustra

liones

Ja osobiście jeśli chodzi o ten klimat kręcenia amatorską kamerą polecam Blair Witch Project .

P.S. Sweet_Dagna te twoje " pseudo" horrory takie jak nienarodzony , udręczeni można sobie darować. ODRADZAM tą tanią amerykańską oklepaną tandetę.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
Panks55

lake mungo swietny film, ale nie wiem czy mozna to zaliczyc jako horror bardziej jako ciekawy film

ocenił(a) film na 9
liones

paranormal entity bardziej steraszny niż PA oraz polecam american haunting wart obejrzenia

ocenił(a) film na 6
liones

Polecam starego dobrego egzorcystę z 1973roku. Film mimo, że stary to super się go wieczorem ogląda. Rec 1 i2 są fantastyczne przy odpowiednim klimacie (ciemne pomieszczenie i głośno nastawiony tv) Ostatni trudno jest trafić na dobry horror. :(
Fajny jest też "sierociniec" ale on jest bardziej z tego gatunku dreszczowców co zaskakują.

syrenka13

"Sierociniec" godny polecenia, a i owszem! W ciut innym stylu...ale warto!!

użytkownik usunięty
liones

polecam azjatycki NOROI naprawdę wart obejżenia

liones

jesli azjatycki to polecam the shutter ,nakreciło go dwóch 25 letnich chlopaków,ale jest naprawde swetny.

ocenił(a) film na 6
liones

Oko

ocenił(a) film na 5
druzgusiowa

"Death of a Ghost Hunter" podobna tematyka i sposób realizacji.