Od początku film mnie zaciekawił ,bardzo fajna tematyka . Mozna było sie pokusic na troche lepszą fabułę. Jednak mimo to film oglądało sie z zainteresowaniem. Jedyne co popsuło efekt koncowy to zakończenie .Nie bardzo rozumiem dlaczego główni bohaterowie sie rozstali i czyje w koncu jest dziecko.
Ale jakie dziecko? Główny bohater miał wyrzuty sumienia i chciał puścić córkę Sophie wolno. Bohaterka chciała odzyskać utracone lata więc wyrzuciła go z samochodu i udała się do tego lekarza na zabieg. Gdy odzyskała młodość szybko znalazła sobie nowego faceta
Chodzi zapewne że ma końcu babka była w zaawansowanej ciąży.
Na początku filmu gdy zabrali jej lata też była, i poroniła jako "babcia " , a więc może być tak że po nocy w tym pustym hotelu doszło do zapłodnienia już w momencie gdy znów stała się młoda. Akcja bądź co bądź toczy się chyba tej samej doby.
Rozstali się, bo typ po tym co przeszli nie chciał poświęcić lat niewinnej dziewczyny myśląc, że jej matka nie żyje i nie będzie mogła córce "oddać". Zdał sobie sprawę jakie to złe.
Laska była zdeterminowana odzyskać lata, miała już wszystko w pompie, straciła wszystko, poroniła, a córka Sophie pociągnęła za spust chcąc ją zabić, przez co Ellie straciła resztki wyrzutów sumienia, żeby zemścić za swoje krzywdy i odzyskać co jej zabrano.
Dziecko jest nowego typa z plaży. Nawet przyjmując konwencje przywracania młodości zapłodnienie w chwili uniesienia w hotelu graniczy z niemożliwością.
A nawet jeśli by było biologicznie Toma, to w zasadzie nie jest to istotne specjalnie dla fabuły.
To akurat zupełnie jasne. Dziecko jest tego afroafykanina na plaży. Jako staruszka po przekwitaniu nie mogła zajść w ciążę z mężem przed odebraniem lat, a gdy je odbierała, to już z nim nie była.
no i to jest akurat bez sensu: po tylu przejsciach bycia razem (dość sgodnego "na dobre i an złe" są nadal "razem" w organizacji, a jednak osobno? i nie jego dziecko? - bez sensu.
Jak to? Typ w ostatniej chwili sie od kobiety odwrocil i postanowil ze nie bedzie pozyskiwania lat od tej corki/dziewczyny. Na to kobieta stwierdzila ze w takim razie niech wypier*ala. Odmlodzila sie , spotkala innego typa i zaszla z nim w ciaze. A typ przylaczyl
sie do tej organizacji. Wyszukal ja i dalej ja zabija na bank. Organizacja zabijala wszystkich ktorzy kupowali lata